folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gözlük Kullanan Müritler

Gözlük Kullanan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

Bizim bi arkadaşda varda şerefsizim uzaktan Blade benziyo :D 

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

beyler yeri gelmişken söyleyim crizal camlar da süper. cam yokmuş gibi oluyor.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Transition cam yaptırmaya karar verdim. Güneşte kararıyor gölgede açılıyor. Kullananlar gayet memnun. Çerçeve olarak şuanki ii. Titanyum almak istiyorum mesela Tag Heuger bu konuda süper ama fiyatlar aşırı yüksek. Bir çerçeve altın olsa 1000 tl etmez :S

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Şu dediğiniz aylık lenslerden almıştım, sadece halı saha maçlarına giderken takıyorum. İki yıldır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım ama günlük hayatta gözlük takıyorum. Gözü çizdirmek en iyisi gibi gözlük çok sikik bişey yıllardır kullanıyorum halı sahada, denizde, havuzda, soğuktan sıcağa geçtiğinde, rüzgarda, kafanı yastığa yan koyup film izlerken hep sorun. Lan bebek severken bile gözlük sorun, çekip atıveriyor abi takma artık şu zımbırtıyı yük bu kafana diye 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arjin81
    Arjin81's avatar
    Erkek

arkadaşlar gözlük kullanacaksanız organik cam, anti refle, opak cam ve stepper çerçeve öneririm, 4 - 5 yıldır aynı çerçeve ve gözlük camlarını kullanırım bir kez cam kırıldı o da benim hatam, gözlükle uzanmıştım, uyanıp gidip gözümde gözlük varken yüzümü yıkadım :) tabii doğal olarak kırıldı:) çevremde güneşe çıkınca hızla kararan, gölgeye geçince de hızla beyazlaşan (colormatik değil) gözlük kullanan var ve tavsiye ediyorlar. colormatik gözlüklerin genelde rengi sabit kahverengidir. bu dediğim gözlüğün rengi şeffaftır beyaz gibi düşünün. lens olayına gelince göz doktoruna gittim lens kullanmak istiyorum diye, doktor deneme amaçlı lensleri gözümde 10-15 dk kullandırdı bir şey olmadı. yazdığı lensleri aldım. gözde astigmat olduğundan her gözün de derecesi farklı olduğundan ayrı ayrı 2 paket johnson & johnson lens aldım ama kullanamadım, bende lensler 2-3 saat gözde kaldıktan sonra aşırı kızarıklık ve kaşıntı yapıyor.  o sebeple lens olayını şanslı olanlar kullanabiliyor. Lens alacaksanız ya johnson & johnson ya da bausch & lomb lens marka lens almanı öneririm, diğer markalara nazaran daha kalitelidirler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Atasun optikten özel adam akıllı bir gözlük almaya karar verdim ve dün gittim aldım.

Tag Heuer marka içi titanyum dışı formula 1 araçlarının lastiklerinde bulunan bir tür plastik madde ile kaplı bir model seçtim.

Çerçeve fiyatı: 1100 tl

Transition cam takılacak. Cam platin kaplamalı. Çizilmesi çok zor, yansıma yapmayan, güneş durumuna göre kendi kendine koyulaşan...

Camlar: 377 tl

Çerçevede %25 indirim var. Bu indirimle 825 tl ye geliyor. Ben çerçevenin faturasını personelden birinin adına yaptırdım. Böylece %25 extra bir indirim oldu. Camlarda malesef bi indirim yok. 

Sonuç olarak gözlüğü camıyla beraber 927 tl ye k.kartına 3 taksit ile aldım. Worldcard extra 5 taksit vermiş :D toplam 8 taksit oldu.

Gözlük kullanan ve bu çerçeveyi gösterdiğim arkadaşlar da bunun ömürlük kullanabileceğimi söylediler. 

Sizin yorumlar nedir ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

sen colormatik camlardan bahsediyorsun sanırsam şuan kullanıyorum bende astigmat hastasıyım sana şu kadar anlatayım 1 haftada birkez sabunlu su günlük en az 2 kere kendi spreyi ve kendi beziyle temizlik gerektiren bir cam türüdür fiyatı max 200 tldir fazlasını vermeni tavsiye etmem ayrıca iyi araştırıp alınması gereken bir cam türü bunlar nano özellikli camlar olduğu icin kimi yerlerde sahtesi falanda üretilebiliyormuş diye duydum şahsen orjinal kartlı kullanıyorum

edit

hayırlısı olsun hacım çerçeven cok pahalı yalnız camlar nasıl 400 liraya maloluyor ortalama onu anlayabilmiş değilim sanırsam biraz geçirme payı yüksek.

Spyware__007 tarafından 01/Nis/13 17:26 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı

sen colormatik camlardan bahsediyorsun sanırsam şuan kullanıyorum bende astigmat hastasıyım sana şu kadar anlatayım 1 haftada birkez sabunlu su günlük en az 2 kere kendi spreyi ve kendi beziyle temizlik gerektiren bir cam türüdür fiyatı max 200 tldir fazlasını vermeni tavsiye etmem ayrıca iyi araştırıp alınması gereken bir cam türü bunlar nano özellikli camlar olduğu icin kimi yerlerde sahtesi falanda üretilebiliyormuş diye duydum şahsen orjinal kartlı kullanıyorum

edit

hayırlısı olsun hacım çerçeven cok pahalı yalnız camlar nasıl 400 liraya maloluyor ortalama onu anlayabilmiş değilim sanırsam biraz geçirme payı yüksek.

Hocam camlar organik olsa ortalama 150-200 tl oluyor. Ben yansıma olmasın ve kırılmaya da dayanıklı olsun, toz tutmasın, leke olursa hemen temizlensin diye extra modifiye parası verdim. Platin kaplama yaptırdım. Gözlük herhangi bir nedenle kırılırsa sorgusuz sualsiz herhangi bir atasun optikte fatura gösterip değiştirtiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    bırakın meraFatih bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

bu ne la herkese Cebit gazisi ünvanı verilmiş :D

hakkaten bu ne demek yahu birçok müritte görüyorum. müritler toplu çatışmaya falan mı girdi nooldu :)

bırakın merak etsinler :D geleydiniz görürdünüz beyler yapıcak birşey yok

under özellikle bahsetmeyin dedi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    5Agustos1921 bunu yazdı
    lenslerin uzun vaddede korneada cizik oluşturdugunu söyluyorlar ?.:/

colrmattik camlarda translucent marka camlar var .
    bunlaçın kararma açılma süreleri daha kısa diye okumuştum. birde
    kararma yüzdüleri vqr aklında bulunsun % cinsinden.

gözllük cercüvesi dü onemli ; faset cercevesiz , nilör yarım cerceve veya tam butun cerceve;
    camlari tasımayabilecüginden , agiçliklariyla alakali
    yanısıra alınan camlari miyop hipermetrop astşgmat olmasi cam kenarlarinin incelgi, cürceve tutacak mı endisesi, bir camın digerşnden agır olması, denge sorunu B-) ilginc donanim haberde bi baslık var: gözlük rehberi.
    yakında alıcamm bende.

şifreyi çözersek iyi bilgiler var burada :W

hahhahaha la ne guldum ama.

Saka bir yana hocam ben bir ara, lazer ile gozlerimi duzelteyim diye niyetlendim.

Neyse goz doktoruna gittim, baktim herif gozluklu. "Lan bu lazer iyi birsey olsa once doktor kendisine yapardi" diye dusundum sonrada vazgectim.

Hafiz, bahse konu olan sey goz. Insanin eli ayagi olmasada bi sekil idare eder ama goz apayri birsey.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 7712 Toplam Mesaj: 57