Gps Yer Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Belgesellerde deniz yada kara canlılarına bir cihaz takiyorlar sonrada o hayvanın yerini buluyorlar. Bu olay GPS sistemimi yoksa cep telefonu üzerinden çalışan bir sistem mi?

GPS bildiğim kadarıyla dünya üzerindeki kendi konumunu gösteriyor. Benim sormak istediğim dünya üzerinde farklı bir gps in konumunu nasıl öğrenebiliriz gibi birşey oluyor.tşk ler.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bahsettigin olay hayvan arastirmacilari tarafindan yapilan işlem ise.  gps sistemi ile yapiliyor. kordinatlari belirleniyor. sinyal verici.  Artik küçük cocuklar içinde yapilan bi iştir.ve bimekte vatan computerde satiyorlar . Birde insanlarin balık vs avlamak için yapilan birşey var o alakasiz birşey ama oda termal tarayici  fishfinder die satiliyor. heryerde.  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam evcil hayvan için araştırıyorum gps ile çalışan birşey olursa süper olur ek maliyeti olmaz. bakalım şu vatan a filan umarım ucuz birşeydir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Çocuğa gpsli bi windows mobile cep telefonu, visual studio, 1 gb lık avea hat alarak biraz programlama bilgisiyle yapabilirsin...

Yaptım oradan biliyorum :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam süs köpegine leptopmu takim :D

edit buldum ama pahalıymış :(   ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abim vatanda bileklige gore olarak 15 liraya satiyorlardi yada 15 dolar boyle adi plastik bi saat takan saat sanior ama takip cihazi. takibide oyle sokak sokak değil sinyal olarak gorüyorsun nekadar uzak gibisinden.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

NuLL29 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam süs köpegine leptopmu takim :D

edit buldum ama pahalıymış :(   ...

bulduğun zımbırtının linkini verirmisin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

hacı o olayın eğer hayvan içinse çalınmasını önlemek için boynun bi kenarına kulağın ucuna vs. takıyorlar o işlem kat kat pahalı hatta bence türkiyede yok

ama belki boyna kemer gibi takılan vardır ucuz olabilir hatta sende yapabilirsin hatta mikroçip gibi yaparsan deri altı olayını sen bile yaparsın :)

çalınmayı niye dedim dersen yapıyorlar bizim millet hayvan tanınmasın diye kimliğini falan da yok ediyorlar hatta kıllarını falan kısaltıyorlar türlü türlü şey var hatta veterinere götürüp sokakta buldum beslemek istiyorum vs. kimlik çıkarın diyen var :D

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

http://www.bimeks.com.tr/urun/111612/minisentry-msp-320-gps-takip-sistemi-.aspx

http://www.neredebiliyorum.com/

bulabildiğim bu daha farklı birşey bulamadım.Buda pahalı geldi tabi.

Edit: Ucuz birşey bulursanız linkini atabilirmisiniz?

Antikilller şimdilik çalınmadan ziyade yer bulma işimizi görür.yani boynuna takıcağımız tasma da filan taşıyabilse yater.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

scarletbeard2 bunu yazdı:

abim vatanda bileklige gore olarak 15 liraya satiyorlardi yada 15 dolar boyle adi plastik bi saat takan saat sanior ama takip cihazi. takibide oyle sokak sokak değil sinyal olarak gorüyorsun nekadar uzak gibisinden.

hocam ben birşey bulamadım link varsa atarmısın.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi vatanda vardi adim gibi eminim hatta slikon vadisine vss decıkmıstı 15 lira saat gibi bişey bilege takiliyor.

Toplam Hit: 4037 Toplam Mesaj: 22