Gps Yer Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

15 lira gibi bişeydi dur ben bulacagim olmadi buradan gondeirirz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

hacı mesajını editle durmadan msj çekme :)

hocam bu arada bende arıyorum elle yapılan veya satılan

neden elle yapılan birşey arıyorum diye sorarsan belki uğraşırsın diye :D

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

hacıt ben rent a car işi yapıyorum ve bu gps işini kullanıyorum bütün araçlarımı da gps ile görebiliyoru. Araçlara cihaz takıyosun cihazlara da hat takıyosun. sonra ar...to.com (reklam olmasın) gibi siteler aracılığıyla takip ediyosun ya da programlar var onlarla...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

hacıt ben rent a car işi yapıyorum ve bu gps işini kullanıyorum bütün araçlarımı da gps ile görebiliyoru. Araçlara cihaz takıyosun cihazlara da hat takıyosun. sonra ar...to.com (reklam olmasın) gibi siteler aracılığıyla takip ediyosun ya da programlar var onlarla...

hocam belki o gps firmasının hayvanlar içinde birşeysi vardır bence müride msj çek sitesini yada sen bak varmı diye

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    winterstorm
    winterstorm's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar, Dell android işlemcili tabletimde Gps olayı var. Harita üzerinde hatasız bir şekilde yerimi gösteriyor. Ben cep telefon numarasını bildiğim arkadaşlarımın da nerede olduklarını görmek istiyorum. Bunun için hangi uygulamayı kullanmalıyım? Şu linkteki uygulama bir işe yarayabilir mi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.g&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmZzcC5hbmRyb2lkLmciXQ..

Ücretli bir uygulama da olur, yeter ki istediğimi versin bana.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

hocam büyük ihtimalle sen disvovery channel daki köpekbalığına gps takıp soylarını araştıran araştırmacıları seyredıyorsun :D ama onlara taktıkları gps cok farklı

kopekbalıgı suyun ustune cıktıgında ustune koydukları alet bunu algılıyo ve her 3 saniyede bi sinyal gönderiyo o çok farklı bişe . 

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

winterstorm bunu yazdı:

Selam arkadaşlar, Dell android işlemcili tabletimde Gps olayı var. Harita üzerinde hatasız bir şekilde yerimi gösteriyor. Ben cep telefon numarasını bildiğim arkadaşlarımın da nerede olduklarını görmek istiyorum. Bunun için hangi uygulamayı kullanmalıyım? Şu linkteki uygulama bir işe yarayabilir mi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.g&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmZzcC5hbmRyb2lkLmciXQ..

Ücretli bir uygulama da olur, yeter ki istediğimi versin bana.

aradığın uygulama latitude olabilir bi incele istersen programı

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

scarletbeard bunu yazdı:

http://www.ebay.com/itm/Flexible-Antenna-Garmin-Astro-220-Dog-Tracking-GPS-/180713870704?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1362d570#ht_1807wt_1039

soyle bişey var güzelmiş kolte gibi kimsecakmaz hem calmasinlar iti.

Hocam o sadece anteni. Sayfada aşağıda link var cihaz için 280 $ mış.

Sana şöyle bir alet lazım ama bu bile 60 $. Zaten bundan ucuzada bulabileceğini sanmıyorum.

http://www.dealextreme.com/p/handheld-portable-mini-gsm-gprs-gps-vehicle-tracker-black-72133?item=24

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

aprs sanırım dediğin sistem. Telsiz frekansından koordinatlarını yayın yapan sistemler var. Alıcı istasyon sayesinde koordinatları okuyabiliyorsun.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 4043 Toplam Mesaj: 22