Green Card Ekim Sonuçları Açıklandı
-
Arkadaşlar Green Card'ın bu yılki 2. sonuçları ekimde açıklandı, mayısta kazanamayanlar kontrol etsin bence ekimde kazanmış olabilir.
-
işte bu be işte buu bana çıkmııııışşşşşşşş... demeyi çok isterdim ama başvurmadım.
-
CAgAtAy bunu yazdı
işte bu be işte buu bana çıkmııııışşşşşşşş... demeyi çok isterdim ama başvurmadım.
hahaha başvuru yapcan ki çıkıcak hem de beleşti başvurması.
bi fotoda problem çıkartıyolardı. ama onunda üstesinden gelmitşim :D
dur bakayım bi çıkmış mı bana :D
edit: çıktııı çıktııı heheh. ee ne olacak şimdi? bu green card sahibi olunca ne oluyoz hacılar ?
amarikan vatandaşı mı oluyoz? orda oturum çalışma iznimiz mi oluyo?
yoksa sınırsız vize gibi bişey mi?
dicem ben de çıktığında.. :(
joe_black tarafından 03/Kas/12 19:04 tarihinde düzenlenmiştir -
ben bi kere internetten başvurmuştum. sonra bana kağıt geldi ödeme yapmadınız diye. daha sonra aradılar yine ödeme yapın yasal yollara başvurcaz dediler. bnde dedim vermiyorum ne yapıyosanız yapın. 50-60 tl bişeydi. 1 sene geçti son uyarımızdır ödemenizi yapın diye bidaha geldi tebligat. yine vermedim 1.5 sene oldu hala bişey göndermediler :)
-
joe_black bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
hahaha başvuru yapcan ki çıkıcak hem de beleşti başvurması.
bi fotoda problem çıkartıyolardı. ama onunda üstesinden gelmitşim :D
dur bakayım bi çıkmış mı bana :D
edit: çıktııı çıktııı heheh. ee ne olacak şimdi? bu green card sahibi olunca ne oluyoz hacılar ?
amarikan vatandaşı mı oluyoz? orda oturum çalışma iznimiz mi oluyo?
yoksa sınırsız vize gibi bişey mi?
dicem ben de çıktığında.. :(
Çok ihmalkarım hacı :(
-
nerden başvuruyoz ne istiyolar ekstradan foto gibi?
-
şimdi başvursam çıksa ama gitmesem yada alsam istanbulda yaşasam yani başvurup kazanırsam ama hiçbirşey yapmasam oluyor mu ya la
-
ta ebesinin nikahında olmasa başvuralım belki çıkar diye ama, çok uzak orada ya.. 2-3 ayda bi gelmek isterim ben gidersem.. ordanda kalkıp gelinmez habire :D
-
Seastar bunu yazdı
ben bi kere internetten başvurmuştum. sonra bana kağıt geldi ödeme yapmadınız diye. daha sonra aradılar yine ödeme yapın yasal yollara başvurcaz dediler. bnde dedim vermiyorum ne yapıyosanız yapın. 50-60 tl bişeydi. 1 sene geçti son uyarımızdır ödemenizi yapın diye bidaha geldi tebligat. yine vermedim 1.5 sene oldu hala bişey göndermediler :)
bu çekiliş ücretsizdir.Sen aracı firmalar ile başvurmuşsun onlar da senden para koparmak için yazı göndermişler. dolandırmaya çalışmışlar anlayacağın.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ta ebesinin nikahında olmasa başvuralım belki çıkar diye ama, çok uzak orada ya.. 2-3 ayda bi gelmek isterim ben gidersem.. ordanda kalkıp gelinmez habire :D
nolcak hacı günde 123123 tane uçak var :)
-
SweetyVolty bunu yazdınerden başvuruyoz ne istiyolar ekstradan foto gibi?
https://www.dvlottery.state.gov/
burdan başvuruyon hacı.
hiçbişi istemiyolar çekiliş için form dolduruyon.
foto olayını çok ciddiye almışlar. biyometrik ölçü, fazla aydınlık karanlık olmucak, ten rengine uygun bişiler giycen falan filan..