folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder GSS Yi Ödemeden Devlet Hastahanesi Bakar Mı?

GSS Yi Ödemeden Devlet Hastahanesi Bakar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar,

şuan bir yerde sigortalı falan değilim ve güzel devletim hiç çalışmadığım halde her ay geçiriyor bana borcum da 1000 lira civarındaydı en son.. Aslında ödeyecektim ama ali tezel, af gelecek boşuna ödeme demişti o yüzden ödemedim..

Şimdi 1 aydır bir hastalık yaşıyorum ve hala geçmedi.. Önce griple başladı sonra halsizlik baş ağrısı, boğaz ağrısı ve son olarak şiddetli öksürük olarak devam etti.. Öksürünce içerden gelen kan kokusu gibi bir şeyi algılıyorum.. Bu hastalığa daha önce de yakalandım ve ilaç kullanmadan kesinlikle geçmiyor.. İlaç kullandıktan sonra geçiyordu, yurtdışında da başıma geldi, doktora gittim bi ilaç sayesinde bir iki güne düzeldi..

Şimdi öksürük devam ederken doktora gittim, sigorta olmadığı için daha doğrusu yatırmadığım için özel hastahaneye gittim. Adi danışman kandırdı bizi :) göğüs cerrahi yokmuş bizi dahiliyeye yönlendirdi sonra baktık öyle bölüm yok orda.. biraz laf ettik falan ama o kadar yol geldik öyle neyse doktor kan tahlili ve röntgen istedi, yaptık onları. bi şey görünmüyor dedi, üst solunum yolu hastalığı dedi ilaç verdi 3 tane ama hiç bi etkisi olmadı hatta daha da şiddetlendi diyebilirim... Ve son 4-5 gündür öksürükten sonra yine başa döndü, nezle olayı bitti ama baş ağrısı, boğaz ağrısı geldi yine ve şiddetli öksürük bir de geniz akıntısı başladı ve de kusma ...

Halamla konuştuk, devlet hastahanesinin iyi olduğunu söyledi ama sigortayı yatırmadığım için ben online randevu alıp gitsem, gittiğimin masrafını orda ödeme şansım var mı? yani eski borç ile bir alakası olmadan, ben gittim atıyorum masrafı 100 lira olacak onu kendi cebimden vereyim gibi bi şey var mı? yoksa illa borcun tamamını mı ödemem gerek.. öyle ise başka bir hastahane bulmam lazım

bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

not: sağlık sistemiyle övünen bakana selamlarımı iletiyorum...

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

aynısı bende var amk 1 ay önce boğazım şişti hafif ilaç kullandım geçti 5 gün sonra gene boğazım şişti balgam felan halsizlik felan işte neyse gene ilaç kullandım geçti 5-6 gün önce gene başladı busefer acayip öksürük var balgam felan gene ilaç kullanıyorum 1 aydır uğraşıyorum geçmiyor amkl şeysi :S

bunların hepsi 1 ay içersinde oldu :S anasını sikeyim bide 1.5 aydır soğuk birşey içemiyorum kendi,me dikkat eidcem diye :s

soruna gelirsek evet öyle oluyordu sanırım yani parasıylada muayne olabiliyorsun devlet hastanesinde bilen birisi teyit etsin arkadaşlar

srsr_mnyk tarafından 18/Kas/13 15:27 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam.. dün haberlerde gördüm, artık vücuttaki o hastalık yapan organizmalar, mutasyon geçirerek antibiyotiklere karşı dirençli duruma geçmiş, özellikle türkiye de bu sıkıntı varmış ve ilerde ortadoğu ülkelerinde ve avrupada da görülecekmiş. o iyileşme olmayabilir demişlerdi benim kafama yattı bu olay da böyle nereye kadar sürecek 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bende seninle aynıyım unbalanced hocam..

Gss'liyim (ödemiyorum gerçi) hasta olursam ve hastaneye gidersem bütün masrafları devlet karşılamak zorunda değil mi ?

Karşılaşamazlar ama biliyorum. Almaya gelince alırlar, vermeye gelince yok..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GSS olan borçlarının tamamını ödemeden,sadece o günkü masraflarını vezneye yatırıp bakılabilirsin...(aynı özel hastanedeki gibi)

GSS yok deyince onlar zaten seni vezneye yönlendiriyorlar....çokta masraf tutacağını sanmıyorum

geçmiş olsun !

Janitschar tarafından 18/Kas/13 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

Acaip derecede agresifim !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Acilde bakarlar heralde :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sağolun arkadaşlar sizin yazdıklarınızı görmeden önce gss servisin numarasını bulup aradım dediğiniz gibi özel hastahane gibi ücretini verip muayane olabiliyormuşuz..

@cuneyd, hocam parayı yatırmadığın için kendin ödemek zorundasın bunu

bunların yapacakları sisteme sokayım ben.. eskiden derlerdi hastalar rehin tutuluyor artık tutulmuyor diye. ee şimdi sen hastayı parasız kabul etmiyorsun ki rehin tutasın.. işleri güçleri üç kağıt kelime oyunu.. lanet olsun böyle zihniyetin tümüne..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Öncelikle geçmiş olsun sonra da devlete saygılar.

Okumuyorsun ödemek zorundasın yada çalışcan diyor. İşsizim diyorum ücretsiz sigorta yapın ( yeşil kart yok artık ücretsiz sigorta deniyormuş ) dedim. Annenizin üzerine araba var diyor. Benim ücretsiz sigortadan yararlanmam aileme bağlı ise babamın sigortasından niye yararlanamıyorum. Dershaneye gidiyorum işte okuyorum diyorum yok diyorlar. 

Abime 950 TL borç bana da 150 TL borcu yazdılar. 93 model bir araba ile zengin sınıfına girdik bildiğin. Ve her ay 40 TL borç geliyor. Borcu ödemeiyorum diye borca birde faiz. Kendi vatandaşına hiçbirşey yapmayan bir ülkedeyiz. 

Ekleme: Pardon kendi ülkesinde gerçek yardım edilmesi gerekenlere yardım etmeyen ülke. Allah şükür ayda 40 TL ile fakir olmayız. Ama gıcık olduğum nokta saçma sapan yerden milleti keriz yerine koyarak para almaya çalışmaları.

kadirozdemir tarafından 18/Kas/13 16:03 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sağol hocam.. aynen öyle saçmalığın danisalığı..

ailenin sigortasından neden yararlanamıyoruz diyince, ailenle bir bağın yok diyorlar, ama aylık prim borcu hesaplanırken onların gelirlerine göre hesaplıyorlar.. 

böyle bir salaklık olabilir mi.. bir de utanmadan tv lere geçip övüyorlar.. 

hele en gıcığıma giden şey, rehin meselesi.. eskiden adam en azından tedavi olabiliyor sonra rehin kalıyordu ve parayı ödediğinde çıkabiliyordu. şimdi paran yoksa tedavi de olamıyorsun.. sosyal devlet anlayışı bu mu? 

sağlık sektörü bence en önemli bir şey. satışını yapmam gereken bir yazılımı 1 aydır bekletiyorum hala çünkü halim falan yok uğraşamıyorum zor geliyor.. sağlık olmadıktan sonra zaten bi şeyin anlamı yok.. yurtdışında isteyen özel sigorta yaptırıyor isteyen devlet.. ordan özel bir sigorta yaptırmış sonra gittim bi hastahaneye 2 lira verdim muayene oldum ne sıra bekledim ne bişey her şey 10 numaraydı,doktor güler yüzlü ve ilgiliydi.. bizdekiler adamın suratına bile bakmıyor, on saat sıra bekliyorsun özelde bile... tanıdık olunca sırasız önce onu sokuyorlar...

bu sorunları kimse neden dilllendirmiyor bilmiyorum ama getirdikleri sağlık sistemi berbat. evet ilaç kontrolü çok düzensizdi ve devletin baya bir zararı oluyordu ama sağlık gibi bir hizmetin herkese en iyi şekilde sunulması gerek. sağlıksız bir insan ülkesine hiç bir şekilde katkı sunamaz.. 

ben memnun değilim bunların sisteminden, o kadar çok öven insan var neresini övüyorlar biz de bilelim.. paran yoksa geber diyorlar kısaca .. bi de sosyal devletmiş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

her şey yetmiyormuş gibi bir de 100 lira faiz sokmuşlar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

her şey yetmiyormuş gibi bir de 100 lira faiz sokmuşlar

Benimki de 987 Tl olmuş. Sokayım böyle işe. Ödemicem arkadaş.

Yıllardır hastaneye gitmiyorum, gelmiş geçirdikçe geçirmeye çalışıyorlar. Ne hastahanelerine giderim ne de para veririm.

En son 98 tl idi benimki, birden 987 tl ye fırlamış. Bravo yüce devletimize.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 4780 Toplam Mesaj: 40