GSS Yi Ödemeden Devlet Hastahanesi Bakar Mı?
-
Schwarz bunu yazdıantivirus bunu yazdı
borcunuz varken gittiğinizde bakarlar ama devletin sigortali oldugunuzda kestiği para olarak karşiniza cıkar atiyorum muayene ücreti 15 tl
size yine bakarlar ama gss li oldugunuzda o borcu yatirdiğinizda 15 tl yi hastaneye ödemez ve ve geri kalan testleri falanda ücretsiz yaparsiniz .
ödemezsenizde bakarlar ama bu sefer normal tutardan para isterler sizden.
borcu cok fazla olanlarda gidip sgk ya dilekce yazsin borcu siliyorlar sonra aylik 10 yada 15 lira ödüyorsunuz bütün hastaneden
yararlaniyorsunuz hele bide öğrenciyseniz hiç durmayin.
ama yinede devlet milleti sikiyormu evet hemde o biçim.
Şimdi ben öğrenciyim nasıl sildirebilirim borcu ?
bi tane öğrenci belgesi al git sgk ya de durum böyle böyle çalişmiyorum bi gelirim de yok onlar silsinler borcunu bi dilekce yaz ama borc silindik
ten sonra büyük ihtimal her ay ödemen için bi tutar çıkacaktir oda tas catlasin 10 15 lira olur.
-
geniz akıntısının ne olduğunu ben neden bilmiyorum.sorun bendemi acaba
-
FahrenHeiT bunu yazdı
doktor sorana kadar ben de bilmiyordum, duymuştum da hiç merak etmemiştim..
-
unbalanced bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
doktor sorana kadar ben de bilmiyordum, duymuştum da hiç merak etmemiştim..
seni bu konuya davet ediyorum o zaman
http://tahribat.com/Forum-Insan-Hastaneye-Ne-Zaman-Gider-185488/
-
reform yaptılar
bütün gençliği domaltıp sktiler.
iyi uykular gençler :)
dünde yazdım
skiln skiln sklin -
vatandaşı sikmeye bu kadar hevesli bir dönem daha görür müyüz acaba?
adama diyorsun kardeşim gelirim yok, gss falan ödeyemem
adam diyor, bak babanın üstünde şunlar şunlar varmış sizin ailenin gelir durumu bilmem ne çıktı
e yarrak o gayrımenkullar benim üzerime değil, yaş 18'i geçmiş ne ailesi, her türlü hakkını elinde bulunduran bir ferdim ben,
bi de işin güzel yanı gelir durumu iyi olandan fazla alınıyor, düşük olandan az. e amına koyim serbest piyasa mı bu, müşterinin yağlısını yağsızını seçesin
bol bol ama göte koymak suretiyle yazılmış bu mesajımı çok sevdiğim liderlerime armağan ediyorum.
unbalanced hocam e-sgm (sgk nın elektronik sistemi) (açıklamaya gel) sitesinde provizyon sorgulama sayfası var, orada müstehaktır yazar ya da borcu olduğu için provizyon alamaz diye yazar. Buradan kontrol edebilirsin durumu. Diğer hususta, aynen özel hastane gibi ücretli hasta olarak tedavi görebilirsin, veznede keserler ücreti.
-
konuya yazmayı unuttum.. randevuyu aldım internetten, hastahaneden fiş aldık ve veznede ödeme yaptım, ücretli hasta olarak yazdı. 24 tl muayene
parası aldılar.. göğüs cerrahine gittim, ilaç verdi, kulak burun boğaz a görün dedi, randevuyu 2 hafta sonraya veriyor dedim,o zaman bi kaç ilaç yazayım
dedi, adamın yazdığı ilaçlar rahatlattı beni. sonra annem hastahaneden fiş almış onunla randevu almadan fiş ile girebildim kulak burun boğaz için, doktor pek
ilgilenmedi, öbür doktorun yazdığı ilaçlara devam et dedi, bi de bi şurup yazdı, bademciklerin arkasında iltihap var dedi.. yine öksürüyorum ama çok az ve
ağrı falan geçti, daha iyiyim, yakında tamamen düzelirim gibi..
bu sağlık sisteminin tek avantajı (doktorlar için belki dezavantaj), doktorların artık özel muayenesi yok. eskiden hatırlıyordum, doktorlar kendi yerlerine yönlendirip ekstra para alıyorlardı.. bunun ortadan kalması iyi oldu.. ama hala çok çok eksik ve yanlış var... ayrıca çok sıra var, millet saatlerce bekliyor yine.. gerçi bizim insanımızın çoğu hastalık hastası ya neyse
-
yine iyisiniz elalem amele gibi gitti ödedi, şimdi af geliyormuş olan ödeyene oldu
-
glaurung bunu yazdı
yine iyisiniz elalem amele gibi gitti ödedi, şimdi af geliyormuş olan ödeyene oldu
hocam anladığım kadarıyla sadece faize af gelecek.. o da 100 lira falan...
-
unbalanced bunu yazdıglaurung bunu yazdı
hocam anladığım kadarıyla sadece faize af gelecek.. o da 100 lira falan...
ben gidip yaptırdım GSS bi daa da uramadım amk :| şuan çalışıyorum normla sig. + özel sağ. sig. da var zaten bir kere kullanamdım normal sigortayı hep özele gittim sikeyim ta yapıcakları işi diyorum hocam. adamların yapmaya çalıştıığı sistem avrupadaki gibi gençleri bi kerede hayata alıştıralım deyip ataerkil aile yapısınıda desteklemeleri çifte çelişki amk.