GTA 5 Steam Önsiparişler Başladı
-
mataramasuko bunu yazdı
Konuyu açan arkadaşın son açtığı iki konuya bakıyorum da tam donanımhaber konuları :)
zamanınız bolsa parayı bayılıp, online oynayın gençler. Oyun çok güzel, fakirler zaten oynamasın bunu adam gibi kaldıracak bilgisayar 3000 e anca toplanır
çömez sandıydım meğerse rumuz değiştirmiş :)
bu arada oyun az önce bitti, senaryoda klişe noktalar olsa da bir video oyununa göre oldukça sağlam, karakterler(özellikle trevor) sağlam geyik muhabbeti yapıyor, bir sürü gönderme var oyunda ama ingilizcem süper olmadığı için bazı şeyleri tam anlayamadım. Fakir değilseniz alın, fakirseniz torrentten indirim ama oyunu sindire sindire, sahneleri x'e basıp geçmeden, izleyerek oynayın.
-
Çinlilerden 50 tl ye alabilirsiniz. San andreas da hediye gelir.
-
http://www.merlininkazani.com/GTA_Vi_on_siparisle_alanlara_bedava_oyun-oyun_haber-79229p1.html
hediye oyun vereceklermiş erken sipariş edene
bu arada 1 milyon $ da oyun içi para değil, gta online daki para olacakmış. (not: gta online da o kadar kolay kazanılmıyor 1 milyon. yani güzel bir hediye olmuş.)
BerkayCit tarafından 17/Oca/15 20:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunda eski oyunlardaki gibi şifreyle hile olmayacakmış. Fakat gerçeklik üst seviyede. Atm'den para çeken insanları soyabilirsiniz. Ayrıca lüks araba çalarsanız uzaktan kilitlemeyle araba durduk yere stop edebiliyor. Araba asla çalışmıyor.
-
Online oynamak için alınır mı sizce? Yani server durumları nasıl lag çok oluyor mu? Aldığımız güne lanet etmeyelim. Bir de steam key olmasının önemi nedir?
-
swalker bunu yazdı
Online oynamak için alınır mı sizce? Yani server durumları nasıl lag çok oluyor mu? Aldığımız güne lanet etmeyelim. Bir de steam key olmasının önemi nedir?
gta da öyle sunucu problemi yaşanacağını zannetmiyorum çünkü bildiğim kadarıyla parça parça olacak zaten. en fazla kapasitesi pc de 64 olacaktı bildiğim kadarıyla. ben ps3 de online oynadım oyun içinde hiç bir sıkıntı yaşatmadı ama yükleme süreleri acayip uzun ve can sıkıcıydı onuda söylüyüm.
gta yı aldığın güne lanet edersen hangi oyunu aldığına sevineceksin zaten hocam :D
oyunun içine şimdi fps modunu getirdiler;
-istersen counter gibi online maç yap
-istersen paraşütle dağların tepelerinden atla
-istersen araba, motorsiklet yarışlarına katıl
-istersen diving yap, inanılmaz deniz altı güzellikleri var.
-istersen git kucak dansı yaptır
-istersen arabana kız at
oyun hakkındaki detayları burda yazmıştım ben bakabilirsin :)
http://filmoyundetay.blogspot.com.tr/2013/12/gta-v5-detaylar_14.html
-
sistem gereksinimleri çok güzel assasins creedden sonra ilaç gibi geldi.
-
mRBerkay bunu yazdıswalker bunu yazdı
gta da öyle sunucu problemi yaşanacağını zannetmiyorum çünkü bildiğim kadarıyla parça parça olacak zaten. en fazla kapasitesi pc de 64 olacaktı bildiğim kadarıyla. ben ps3 de online oynadım oyun içinde hiç bir sıkıntı yaşatmadı ama yükleme süreleri acayip uzun ve can sıkıcıydı onuda söylüyüm.
gta yı aldığın güne lanet edersen hangi oyunu aldığına sevineceksin zaten hocam :D
oyunun içine şimdi fps modunu getirdiler;
-istersen counter gibi online maç yap
-istersen paraşütle dağların tepelerinden atla
-istersen araba, motorsiklet yarışlarına katıl
-istersen diving yap, inanılmaz deniz altı güzellikleri var.
-istersen git kucak dansı yaptır
-istersen arabana kız at
oyun hakkındaki detayları burda yazmıştım ben bakabilirsin :)
http://filmoyundetay.blogspot.com.tr/2013/12/gta-v5-detaylar_14.html
Çok sağol hocam. Okudum yazdıklarını güzel görünüyor gayet. Yavaştan para toplamaya başlayalım o zaman :)
-
200 liraya steam'dan hisse alirim minakihhh
-
200 lira çok pahalı geldi arkaşlar tama bu oyunn hastasıyım ama ben yinede crack'ini bekleyeceğim razorback eminim çıkar çıkmaz yapacaktır bir crack :)