Günümüzde..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Günümüzde artık her nerden geldiği belli olmayan mektupları tam araştırmadan alınan albaylar.

Günümüzde gizli operasyonda bulunmuş Albayın isminin açıklanmak zorunda bırakılması.

Günümüzde yapılan yolsuzlukların konuşulmaması,yapılan iktidara yönelik gerçek haberleri yapan yayın kuruluşlarının ceza yemesi.

Günümüzde Chp'nin Adının faşiste çıkması.

Günümüzde İstifasını isteyen halkı dinlemeyip koltuk sevdası yüzünden istifa etmeyen millet vekilleri.

Günümüzde tekrar nerden geldiği belli olmayan mektupları taraflı gazetelerin albayları vatan haini olarak göstermesi.

Günümüzde binlerce askerin öldüğü bir ülkede azmettirenlerin dinlenmesi.

Günümüzde Açılım rüzgarları eserken konunun başka yerlere çekilmesi.

Günümüzde Teröristlere şehit diyenlerin çoğalması.

Günümüzde Sözde Kürdistanı aslında tanımayan ama durmadan ismini geçirmemiz.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

günü kurtarmaya devam..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Durmak yok... Yola devam...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Kömür için oyunu satanlar,şimdi aldıkları eşdeğer ilaçlarla hastalıklarıyla can cekişiyorlar.Her şeyin zamanı vardır.Ben de o zamanı bekliyorum.Bazıları kendini fazla aştı.Türk halkı aptal değil..!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizim Milletimiz Adam Olmaz, bi insanı seven deil  s*ken yarar diye bi tabir varya şu durumda cuk oturmuş vaziyette.

15 kasımda seçim; http://www.haberfx.net/yusufca-beldesinde-secim-heyecani-haberi-116281/

15 kasım seçim sonuçları; http://www.haberajans.com/burdur-un-yusufca-beldesi-ndeki-secimi-akp-kazandi-haberi-184126.html

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Herkes elini kolunu baglamıs, Ata'nın gelip kendilerini yeniden uyandırmasını bekliyorlar hocam, ancak onun da bir sozunu unutuyorlar ' Tarih bir millete ancak bir kez uyanma hakkı verir, bir daha uyursan derin uykundan seni kimse uyandıramaz, uyuma ey Turk'..

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

durmak yok uyumaya devam :W

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Korktukları birşey var ki,Akp nin üstüne gidemiyolar.

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    MaliAcikgoz bunu yazdı:
    -----------------------------

Durmak yok... Yola devam...

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Korktukları birşey var ki,Akp nin üstüne gidemiyolar.

akepe kim kardeşim. amerikanın israilin kuklası...halkı bi avuç zümreye muhtaç etmiş açlıkla terbiye etmiş.

korku toplumu yapılmış. akepe mekepe cekepe hepsi gelip geçici..kalıcı olan milletini düşünendir...

Türkiye işgal edilmiş neyden korksun millet. ortada gavur olsa dur dersin. düşman mali olarak seni ele geçirmiş topraklarını şirketlerini kurumlarını herşeyini ele geçirmiş 90 yıl önceki gibi herşeyimiz elimizin altından kayıp gitmiş. millet güvensizleştirilmiş...

konuya dönersek bebek katilinin yanına 5 pkk lıyı gönderiyorsa adalet bakanı ve adalet akepeye kaldıysa bu ülkede bu millet kan kaybından hala ölmeyi becerememişse suç benim değil. çünkü en nihayetinde bu gaflet uykusundan uyandım. sizlerde uyanın desekte can alıcı nokta uyanmanıza müsaade etmiyor. geleceğinizi düşünmek yerine can alıcı noktanıza yapışmışsınız..ayrılamıyorsunuz. herşey bilgi dahilinde elinin altındayken araştırıp düşünüp karar veremiyorsunuz.uyanamıyorsunuz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Günümüzde İstifasını isteyen halkı dinlemeyip koltuk sevdası yüzünden istifa etmeyen millet vekilleri. Diyosunda; iki erken seçimde de iktidara geldi bu adamlar :D

Toplam Hit: 1664 Toplam Mesaj: 12