Gurbet Öğrencileri
-
Arkadaşlar anlatın bakalım neler yaptınız.
Kıbrısa geldim ben.Biraz zor hatta Eskişehir gibi sağlam bir yeren geldimi çöle pek beğenmedim magosayı.Fakat ortamı falan iyi gibi.Gerçi her geçen gün özlüyorum ama..
İlk derse girdim bu gün haızrlık.Hocalarla falan dialog kurdum :D hocalarda tkaılmaya başları herşey iyi gibi.Hayırlısı.Sizler neler yapıyorsunuz.
-
iyi ne olsunsun zümsük abi sizin sümer tarafında çok kavga çıkıyo amq bizim okulun oraya bile geliyolar
özlediysen memleketinin resimlerini atem
not: kıprıslıların konuşmaları anlaman biraz zaman alabilir
-
kimler çıkartıyor artvinliler mi? ONlar gitti olm vişne evleri doldu.Bizim buralar temiz şimdilik.
alıştınmı ne yaptın ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kimler çıkartıyor artvinliler mi? ONlar gitti olm vişne evleri doldu.Bizim buralar temiz şimdilik.
alıştınmı ne yaptın ?
-----------------------------iyiya ben okulu deştirdim tepebaşına geçtimde oralar sakat kötü bi yer varya adını çıkarttıttıramadm şimdi
gece kondular gibi orası işte
-
yeşiltepe, şirintepe tarafı mı ?
Tayfur bayarda okudum ordan bi ton arkadaşım var :D pisliktir o taraflar.
Fakat sana şu kadarını söyliyeyim sen pisliğe bulaşmazsan pislikte sana bulaşmaz ;)
-
Sabah 8'de okula giderdim...
Saat 3'e kadar okuldaydım...
Saat 5'den gece 11'e kadar cafe'de çalıştım...
Saat 12'den sabah 4'e kadar bar'da...
Sabah 5 gibi temizlik biter eve gider ve uyurdum...
Odamın camında pencere yoktu...Muşamba kaplamıştım..(gerçi bi zaman sonra para olunca taktırdık)
Zonguldak soğuk olabiliyor...Camsız bir eve sabah 5'de geldiğinizde uyumak istersiniz ama soğuk uyutmaz...
Toplam 5 yorganla yatıyorduk...Sobamız yoktu...Bi elektrikli ısıtıcı vardı onu da çalıştıramazdık çok yakıyo diye...
Sonuçta hepsi A ve B olan derslerime rağmen okul o yada bu şekilde 1.sınıfta kaldı ve döndüm istanbula...
Allah bidaha yaşatmasın o günleri bana..Bana ve kimseye.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Sabah 8'de okula giderdim...
Odamın camında pencere yoktu...Muşamba kaplamıştım..(gerçi bi zaman sonra para olunca taktırdık)
Zonguldak soğuk olabiliyor...Camsız bir eve sabah 5'de geldiğinizde uyumak istersiniz ama soğuk uyutmaz...
Toplam 5 yorganla yatıyorduk...Sobamız yoktu...Bi elektrikli ısıtıcı vardı onu da çalıştıramazdık çok yakıyo diye...
Sonuçta hepsi A ve B olan derslerime rağmen okul o yada bu şekilde 1.sınıfta kaldı ve döndüm istanbula...
-----------------------------abi deniz fenerinden yardım isteseydiniz :)
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------abi deniz fenerinden yardım isteseydiniz
:)
-----------------------------
öyle olmuyo o işler hoca...Yurt kur kömür dağıtıyordu başvurduk çıkmadı..Belediye kömür dağıtıyordu çıkmadı...Bi kömür şirketi kömür dağıtıyordu çıkmadı vs. Ve üstüne bunlara başvurmak için gerekli noter tasdikli evraklar vs. kömür parası yaptı zaten...
-
lordvader89 bunu yazdı:
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------abi deniz fenerinden yardım isteseydiniz
:)
öyle olmuyo o işler hoca...Yurt kur kömür dağıtıyordu başvurduk çıkmadı..Belediye kömür dağıtıyordu çıkmadı...Bi kömür şirketi kömür dağıtıyordu çıkmadı vs. Ve üstüne bunlara başvurmak için gerekli noter tasdikli evraklar vs. kömür parası yaptı zaten...
yok abü bi ben işin dalgasındayımyım ama akp oy vercezdeyin zonguldak kömür işletmelerini size devrederler (: -
bide ben gitsem şu üniye ya ev tutacam her gün karı atıcam .
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Sabah 8'de okula giderdim...
-----------------------------Biz 3 Kişiydik : Bedirhan NazLıcan Ve Ben Gibi oLmuş Seninkisi :)