Gurbet Öğrencileri
-
zincirli kuyu,şirintepe,yeşiltepe,sütlüce,esentepe eskişehir en iyi mahalleleri yolunuz düşerse urayın mutlaka xD
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
bide ben gitsem şu üniye ya ev tutacam her gün karı atıcam .
-----------------------------neden her üniversteye gelenler üniversteli kızların şehir girişinde sakso çekeceğini hayal eder ??
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
abaza şimdi başsana olum baglantı çek kıza ondan sonrada veri aktarımna başla ver gazı -
media_center bunu yazdı:
zincirli kuyu,şirintepe,yeşiltepe,sütlüce,esentepe eskişehir en iyi mahalleleri yolunuz düşerse urayın mutlaka xD
en güzeli kuyubaşı :D -
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------oha
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
haftada 1 atabilirsen playboyum die mekanalrda kasılabilirsin ;) -
darkness_izmir bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
haftada 1 atabilirsen playboyum die mekanalrda kasılabilirsin ;)
-----------------------------zaten böyle bişeyi yapabilecek biri olsa bu cümleyi yazmazdı,yazmasına gerek kalmazdı kanımca :)
-
yaşadığın evden bir adım öteye atsan gurbet olur.
zamanla gittiğin yerin insanları gibi yavaştan yavaştan o şehrin insanı gibi yaşamaya başlarsın ve o şehrin insanı olursun.
baya zaman geçtikten sonra yaşadığın (ailenin) yer sana gurbet gibi görünmeye başlar. özellikle evinde ve kendine ait bir odan varsa istilacı gibi odan kullanılmaya başlar. genellikle ilk önce yatağın çıkar, sonra eşyaların sonra bir kaç özel eşyan (bilgisayar, televizyon gibi) sonra kendini odadan dışlarsın götürebileceğin şeyler alır götürürsün.
şahsen 6 senedir kayseride okuyorum bu senede okul biterde memlekete dönersek ne yapacam onu düşünüyorum.
çünkü insanlar farklı, anlayışı farklı :)
bide senelerdir yukarda yapılan geyik yapılır "üni bi gideyim hergün karı s..."derler ama bugüne kadar bunu yapabilen hiç insan görmedim. işin daha da garibi bu arkadaşlar daha bir silikleşiyorlar.
-
10 Kasım 2007 den beri Bulgaristanda varnada okuyorum alışmam 1 hafta aldı tabi dildir fln zor oluyo onlar pek ingilizce bilmiyor biz pek bulgarca bilmiyoruz çat pat bişiler oluyo hafta içi okul akşamları geziyoruz fln hafta sonları disco bar :D ama buranın tek sevmediğim yönü yemekleri oldu adamlar yemek yemeğide yapmayıda bilmiyor ailemizi özlemek dışında pek bi sorun olmuyo yani :D
-
Hangi bölümü okuyosun?
Benim samimi bir arkadaşta oraya geldi. %50 burslu bilgisayar mühendisliği okuyor. Yanılmıyosam odtü kampüsü.