Güvenilir Ve Ucuz Game Hosting Satan Firma?
-
merhaba.
Ucuz ve Güvenilir Counter-strike server satan bi firma arıyorum. var mı bildiğiniz, önerdiğiniz? MGA, Oyunsunucum gibi yerler çok pahalı. ayrıca alacağımız yer bomboş olmamalı, en azından 10-15 kişi olsun, geri kalanı doldurulur zaten.
teşekkürler. -
10 - 15 kısı ancak hazır bır server satın alırsan olur sıfırdan kurulan sanmıyorum.
eger sadece CS oynamak ııcın bır server ıstıyorsan bana ulas ayrıntılı goruselım.
-
"Ucuz ve Güvenilir Counter-strike server satan bi firma arıyorum."
Üzülerek söylüyorum en başta kaybettin hocam.
Kaliteli bişi arıyosan www.turhost.com u tavsiye edebilirim.
-
yanlış anladınız. VPS veya Dedicated aramıyorum. www.mygamearea.net www.oyunsunucum.com gibi oyun sunucusu satan yerler var. CS Server almak için.
-
benim sana tavsiyem bir yerden alman yerine
kendine bir vps alıp ona kendin kurman..
daha hesaplı çıkarsın
plugin derdide yok.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
benim sana tavsiyem bir yerden alman yerine
kendine bir vps alıp ona kendin kurman..
daha hesaplı çıkarsın
plugin derdide yok.
hoca o zamanda baglantın saglam deilse 2-3 kişi girdikten sonra ping fırlar server kastırır denemiştik eskıden.servermasterz.com , kingofcs.com , csoyuncu.com - oyunyoneticisi.com a falan bak mga kraldır hoca 1000 fpsli serverları kullandım bi ara ama fiyatı pahalı. şuanda servermasterzdan mac serverı var bende rateleri falan düzgün mermiler gidiyor ondada 10+2 25 liraydı. dierlerini denemedim.
hoca konu baslıgı gamehosting satan firma aradığın oyun serverı :D vps dedicated zannediyor millet düzeltiver :D
-
oyunyoneticisi.com
Eko (Pro & Fun) [Normal Doluluk]
14+2=30 TL
16+2=35 TL
18+2=40 TL
20+2=45 TL
22+2=50 TL
24+2=55 TL
26+2=60 TL
28+2=65 TL
30+2=70 TL -
@insiade
hocam vps diyorum farkındaysan ?
vps alsın işte aylık kursun serverı
coLin'in sitedende pluginleri çeksin csplugin.com
tm daha ne :D
-
angelofhope bunu yazdı:
@insiade
hocam vps diyorum farkındaysan ?
vps alsın işte aylık kursun serverı
coLin'in sitedende pluginleri çeksin csplugin.com
tm daha ne :D
-----------------------------hoca tamam vps biliyorum acsın kendi vps den server diyorsun daha hesaplı tabide 10 - 15 doluluk oranı istiyor adam ondan söylüyorum
-
VPS doldurması var, uğraşması var. VPS Denemiştim daha önce, tekrar gelemem o işlere.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
VPS doldurması var, uğraşması var. VPS Denemiştim daha önce, tekrar gelemem o işlere.
-----------------------------evet hacı dediğim sitelerdeki adamları ekle msnden konus kıralık verebilirler sana uygun fiyata doldurma derdi olmaz.