Güvenlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tongueofcolicab
    tongueofcolicab's avatar
    Erkek
    okuldaki hangi bilgisayarı baştan başlattıysam yüklediğim tüm herşey siliniyor ve en baştan tertemiz bir şekilde windows karşıma çıkıyor.konuyu dahada açarsam:örneğin bir resim dosyası yaratıp kaydediyorum ama bilgisayarı tekrar başlatınca o dosya yok oluyor acaba neden olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Benim sistem :)))))

Bak 2 şekilde yapılıyo

1. restore it diye bi program vardır ama o diskin büyük bölümünü kaplar. ve çoğunlukla bi boka yaramaz..

2. tahminim budur..
    Pci slotuna takılan bi kart var (ankarada bunu bir internet cafe kullanıyo.. mbr yi üstündeki cipe yazıyo. ve diskin bir bölümünü kendine ayırıyo . bu bölümü fdiskde filan unknown görüyon yani içine giremiyon-format atamıyon haliyle wirüste sokamıyon.
    sonra kart sayesinde sistem yeni açıldığında hdd oradan kopyalanıyo ve sistem açılıyo fakat sen bunu sistem biraz yavaş açılırsa ancak anlıyabiliyon....

3. bide benim sistem var

yaptığım 2-3 okul laboratuvarında kullandık..

bilgisayar her 10 kere açıldığında 10.da sistem yedeklenecektir lütfen dokunmayın diyo ve sistem yedekleniyo ghost ile sonra geri açılıyo ama her seferinde bu oluyosa kesin 2. sidsi

hangi okul ya merak ettim.....

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    bunu en ucuza halletmenin yolu ghosttur ve eminimki restore işleminide ghost yapıyordur. çünkü okulların bunun için ek bir donanıma başvuracaklarını sanmam başlangıçtan ve autoexec.bat dan kaldırırsan yeterli olur

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tongueofcolicab
    tongueofcolicab's avatar
    Erkek
    autoexec.bat ve başlangıç kayıtlarında herşey normal gözüküyor.sanırım renegadealien'ın dediği gibi birşey olabilir.şöyle anlatayım;c: de şu an 90 mblık boş yer var(öyle gözüküyor)program ekle kaldırdan herhangibir program silsem bile hala 90mb olarak gösteriyor.özellikle acaba yanıltıyormu diye 200mb lık dosya yukledım.ve hala 90 mb olarak gozukuyor.bılgısayarda belki hata vardır diye scandisk yaptım hatada yok.garibime gitti.fikirleriniz için tesekkurler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mert23
    mert23's avatar
    Erkek
    bak kardeşim bu hatadan kurtulabilmenin tek yolu fdisk başka türlü çözemezsin

AlAyInA iSyAn ÖlÜmÜnE bEşİkTaŞ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    aBİ HATA FİLAN DEEL

SORUN Bİ KART 2 GÜNDÜR ARAŞTIRIYOM

İSİM HDD SHERİFF MİŞ
    SEN NE YAPARSAN YAP PROTECTİON YANİ GÜVENLİK MODUNDA GİRİOSUN

SEN BİŞEY YÜKLESENDE SİLSENDE RESTARTTAN SONRA SİSTEM SIFIRLANIYO :))))

aŞMAK İMKANSIZ

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mert23
    mert23's avatar
    Erkek
    makinayı scandisk yaptıktan sonra defrag yapmayı hiç denedinmi peki.ama dedigim gibi buda işe yaramazsa çözüm fdisk...

AlAyInA iSyAn ÖlÜmÜnE bEşİkTaŞ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hdd sheriff i inceledim
    hicbirsey etkilemiyor virus, vorm, format, fdisk hicbirsey
    istediginiz programi yukleyin istedigin formati atin
    ne yaparsaniz yapin
    bilgisayar restart yaptiktan sonra yine sapasaglam aciliyorbunu garanti ediyor adamlar.
    pci slotuna takilan bir parca
    detayini renegadealien vermis ....

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Abi ben yazdım millet hala fdisk dio

fdisk at sora git başka bilgisayara hddyi tak windows kur

gene olmaz

ya kartın işi bu, bi halt yapamazsın...

Üzgünüm

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cafeler yirtti valla
    istedigin siteye gir istedigin programi dene
    istedigin halti ye :)
    -
    sanirim tek sorun program yukledikten sonra pc nin kapanip acilmasi gerekiyoryo
    :) iste o uyuz eder cafe musterisini :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    cafe için cok pahalı abi

85 #+kdv ye buldum en ucuzunu...

bilgisayar başına 85 dolar vereceğpine tut bi eleman sabahtan akşama kadar windows kursun.

işi ne

Toplam Hit: 7468 Toplam Mesaj: 24