Güvenlik
-
okuldaki hangi bilgisayarı baştan başlattıysam yüklediğim tüm herşey siliniyor ve en baştan tertemiz bir şekilde windows karşıma çıkıyor.konuyu dahada açarsam:örneğin bir resim dosyası yaratıp kaydediyorum ama bilgisayarı tekrar başlatınca o dosya yok oluyor acaba neden olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
-
Benim sistem :)))))
Bak 2 şekilde yapılıyo
1. restore it diye bi program vardır ama o diskin büyük bölümünü kaplar. ve çoğunlukla bi boka yaramaz..
2. tahminim budur..
Pci slotuna takılan bi kart var (ankarada bunu bir internet cafe kullanıyo.. mbr yi üstündeki cipe yazıyo. ve diskin bir bölümünü kendine ayırıyo . bu bölümü fdiskde filan unknown görüyon yani içine giremiyon-format atamıyon haliyle wirüste sokamıyon.
sonra kart sayesinde sistem yeni açıldığında hdd oradan kopyalanıyo ve sistem açılıyo fakat sen bunu sistem biraz yavaş açılırsa ancak anlıyabiliyon....
3. bide benim sistem var
yaptığım 2-3 okul laboratuvarında kullandık..
bilgisayar her 10 kere açıldığında 10.da sistem yedeklenecektir lütfen dokunmayın diyo ve sistem yedekleniyo ghost ile sonra geri açılıyo ama her seferinde bu oluyosa kesin 2. sidsi
hangi okul ya merak ettim..... -
bunu en ucuza halletmenin yolu ghosttur ve eminimki restore işleminide ghost yapıyordur. çünkü okulların bunun için ek bir donanıma başvuracaklarını sanmam başlangıçtan ve autoexec.bat dan kaldırırsan yeterli olur
-
autoexec.bat ve başlangıç kayıtlarında herşey normal gözüküyor.sanırım renegadealien'ın dediği gibi birşey olabilir.şöyle anlatayım;c: de şu an 90 mblık boş yer var(öyle gözüküyor)program ekle kaldırdan herhangibir program silsem bile hala 90mb olarak gösteriyor.özellikle acaba yanıltıyormu diye 200mb lık dosya yukledım.ve hala 90 mb olarak gozukuyor.bılgısayarda belki hata vardır diye scandisk yaptım hatada yok.garibime gitti.fikirleriniz için tesekkurler.
-
bak kardeşim bu hatadan kurtulabilmenin tek yolu fdisk başka türlü çözemezsin
-
aBİ HATA FİLAN DEEL
SORUN Bİ KART 2 GÜNDÜR ARAŞTIRIYOM
İSİM HDD SHERİFF MİŞ
SEN NE YAPARSAN YAP PROTECTİON YANİ GÜVENLİK MODUNDA GİRİOSUN
SEN BİŞEY YÜKLESENDE SİLSENDE RESTARTTAN SONRA SİSTEM SIFIRLANIYO :))))
aŞMAK İMKANSIZ -
makinayı scandisk yaptıktan sonra defrag yapmayı hiç denedinmi peki.ama dedigim gibi buda işe yaramazsa çözüm fdisk...
-
hdd sheriff i inceledim
hicbirsey etkilemiyor virus, vorm, format, fdisk hicbirsey
istediginiz programi yukleyin istedigin formati atin
ne yaparsaniz yapin
bilgisayar restart yaptiktan sonra yine sapasaglam aciliyorbunu garanti ediyor adamlar.
pci slotuna takilan bir parca
detayini renegadealien vermis .... -
Abi ben yazdım millet hala fdisk dio
fdisk at sora git başka bilgisayara hddyi tak windows kur
gene olmaz
ya kartın işi bu, bi halt yapamazsın...
Üzgünüm -
cafeler yirtti valla
istedigin siteye gir istedigin programi dene
istedigin halti ye :)
-
sanirim tek sorun program yukledikten sonra pc nin kapanip acilmasi gerekiyoryo
:) iste o uyuz eder cafe musterisini :) -
cafe için cok pahalı abi
85 #+kdv ye buldum en ucuzunu...
bilgisayar başına 85 dolar vereceğpine tut bi eleman sabahtan akşama kadar windows kursun.
işi ne
Toplam Hit: 7468 Toplam Mesaj: 24