Güvenlik
-
programı daha önce hiç kullanmadım sadece adını duydum ama şöle söliyim kartın takılı olduğu pci yuvasını bul ve biostan ucur kartta çalışmaz
tabii biosda şifre olabilir bunun için sende böyle bir durumda floopy üzerinden çalışan bios crackerlarından birini kullanabilirsin
aynı şekilde bios üzerinden boot olarak kartın tanımlı olduğu bir alanda olabilir yanii bana cok zor geliyor ama böle bişeyin olamsı varsa onuda ucur
baktın işin içinden cıkamadın ve hala inat ediyor o zaman orası boşken dalıyosun kasaya ve bu hdd sheriff denilen alete yöneliyosun bu dalga bilgileri hafızasında tutabilmek için mutlaka bir güç kaynağına ihtiyaç duymak zorunda kart üzerinde bir pil olabilir veya biosun pilini direk ucurarak biosa erişimde sağlayabilirsin hem bu sayede eğer varsa hdd sheriff denilen dalganın bios üzerinde yapmış olabileceği değişiklikleride yok etmiş olursun biosa eriştiğinde de ucur pci slotu olsun bitsin
ben okuldayken olmuştuda hoca ders anlatıyo heximal filan daldım kasaya kenarından soktum kolu cıkarttım pili sonra o halde kaldı kasa, geri takamadım pili yerine,
millet ders dinlerken ben onboard ses kartını tanıtıp cd den mp3leri makinaya yükledim taktım discmanin kulaklığını okul bitene kadar kimseyi oturtmadım masaya wallah... -
Sanirim networku kuranlar ogrenci domainlerinde yapilan deisikliklerin save edilmesini istememisler ona göre ayar cekmisler, yapabilecein bişe yok disketle ac makinayi formati koy 3-5 kere adamlar yola gelsin.
-
Abi format filan işe yaramıyo.....
Kasadan kartı çıkartmadan bu işi halledemezsin
Nie
Sanırım kart gücü biosun pilinden alıyo... Onun için bios pilini çıkartman gerek. Bu biraz imkansız gibi geliyo bana.
Hiç bi şekilde,diskin mbrsi korumalı olduğu için format veya fdisk ile yaptıkların resetlemeyle uçar gider.
Eğer dersen biosun şifresini crackliecem,ondan sonra biosa girecem. imkansız.
Nie
Sen biostan irqsunu silsen bile yani kartı disable etsen bile Windows açılırken irqlar windowsa gececek
sora kartı görecek ve koruma tekrardan başlıyacaktır...
Yani bu imkansız...
Herifler kartı yaparken her şei düşünmüşler....
:(((((((
-
yanii
ii o zaman kart programı aktif olacak hdd yi baştan yapılandırmaya çalışacak windows çalışırken hemde yaa resetlenecek yada windows şişip kalacak
peki bu alet varken biz makinayı dos veya ne biliyim floopy üzerinden bile acamıcazmı ne yanii mutlaka bişeyleri olmalı ne tür bir chip set kullanıyor bilen varmı hafıza chipi değil yalnız
ben baktım sayfasından ama sadece biz onu yaparız biz herşeyi koruruz filan ayağı filan yapıyor ve büyük ihtimalle
AHA BULDUM
DRİVERINI VE KURULUM DOSYALARI HEPSİNİ İNDİRDİM
ilk olarak autoexec.batta bir seferlik yaptığı deiğişiklik
align.com
jdef.com
SETLOAD.COM
işte bu şimdi bu nedir diceksiniz salak mısın sen niye yazdın bunları bide bunlar yanii aslında programlamadan cok ii anlamam
copy c:\windows\command.com a:\ /y
path c:\windows\command
label a: Setup
attrib a:\command.com +s +h +r
cd setup
copy *.* a:\ /y
cls
echo Installation diskette for HDD Sheriff Internal (PCI) card
echo complete.
pause
cls
yanii yedek böle alınır diyoo amcalar
iki saattir programları driverları filan hepsine baktım işte ve program olmadan bu dalga çalışmaz ama programın nasıl calıştığınıda bir çözebilsem çözer çözmez hemen yazıcam -
Abi burada adam sabece başlangıc disketi oluşturmuş başka bişi yapmamışki dur eve gidiyim bende kafa yoracam....
Taktım buu işe -
Abi bu sadece ilk olarak supervizor olarak girdiğinde geçerli bi disket..
Yani setup ile disketi oluşturuyon.
sonra kartı güvenlik moduna alıyosun.
ondan sonra sana mbryi kitliyo...
Yapabilecerğin tekşey açılışta f10 a basarak süpervizor paswordu geçmek..
fakat program şifreyi kendi biosuna yazdığından ve
sadece ms-dos olduğundan;
hiç bi hackerın veya programcının bunu çözebileceğini sanmıyom...
Çünkü bunu çözebilecek kapasiteye sahip olsalar bile ellerinde kart yok
Sen en iyisi restart etmeden :)) yüklenebilen bi flashmemory al ona kayıt yapacaklarını ona kaydet....
-
bide kart yapılandırmayı programdan yapmıyo
kendi üzerinden yapıyo yani herhangi bi müdehale yok..
herhangi bir müdehale sadece şifre girildiği zaqman geçerli.....
-
adamlar aşmış yaff hiç bi bok yok deli oldum gene kaç saattir bununla uğraşıyorum bak baba konuyu acan kardişim lensler gözüme yapıştı o yüzden ordan adını göremiyorum renegadealien en güzeli sen yaptın ben bulcam diye uğraşıyodum hala
nese bunu yapanı dövmek istiyorum o kadar
herifi getirsinler mamarise bi temiz meydan dayağı attırıyım hipneye....
tam deli işi yaa fitil oldum.... iicee beaa...
-
Abi piyasaya salmışlar 3 tene piçi paso bu işle uraşıyo
sem takma kafana
-
dostum bu bahsettigin Hdd-sheriff
PCI slot`a takilan
Pc guardian denilen olaymi..?
Toplam Hit: 7470 Toplam Mesaj: 24