Güvenlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    programı daha önce hiç kullanmadım sadece adını duydum ama şöle söliyim kartın takılı olduğu pci yuvasını bul ve biostan ucur kartta çalışmaz

tabii biosda şifre olabilir bunun için sende böyle bir durumda floopy üzerinden çalışan bios crackerlarından birini kullanabilirsin

aynı şekilde bios üzerinden boot olarak kartın tanımlı olduğu bir alanda olabilir yanii bana cok zor geliyor ama böle bişeyin olamsı varsa onuda ucur

baktın işin içinden cıkamadın ve hala inat ediyor o zaman orası boşken dalıyosun kasaya ve bu hdd sheriff denilen alete yöneliyosun bu dalga bilgileri hafızasında tutabilmek için mutlaka bir güç kaynağına ihtiyaç duymak zorunda kart üzerinde bir pil olabilir veya biosun pilini direk ucurarak biosa erişimde sağlayabilirsin hem bu sayede eğer varsa hdd sheriff denilen dalganın bios üzerinde yapmış olabileceği değişiklikleride yok etmiş olursun biosa eriştiğinde de ucur pci slotu olsun bitsin

ben okuldayken olmuştuda hoca ders anlatıyo heximal filan daldım kasaya kenarından soktum kolu cıkarttım pili sonra o halde kaldı kasa, geri takamadım pili yerine,
    millet ders dinlerken ben onboard ses kartını tanıtıp cd den mp3leri makinaya yükledim taktım discmanin kulaklığını okul bitene kadar kimseyi oturtmadım masaya wallah...

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Sanirim networku kuranlar ogrenci domainlerinde yapilan deisikliklerin save edilmesini istememisler ona göre ayar cekmisler, yapabilecein bişe yok disketle ac makinayi formati koy 3-5 kere adamlar yola gelsin.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Abi format filan işe yaramıyo.....

Kasadan kartı çıkartmadan bu işi halledemezsin

Nie

Sanırım kart gücü biosun pilinden alıyo... Onun için bios pilini çıkartman gerek. Bu biraz imkansız gibi geliyo bana.

Hiç bi şekilde,diskin mbrsi korumalı olduğu için format veya fdisk ile yaptıkların resetlemeyle uçar gider.

Eğer dersen biosun şifresini crackliecem,ondan sonra biosa girecem. imkansız.

Nie

Sen biostan irqsunu silsen bile yani kartı disable etsen bile Windows açılırken irqlar windowsa gececek
    sora kartı görecek ve koruma tekrardan başlıyacaktır...

Yani bu imkansız...

Herifler kartı yaparken her şei düşünmüşler....

:(((((((

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    yanii

ii o zaman kart programı aktif olacak hdd yi baştan yapılandırmaya çalışacak windows çalışırken hemde yaa resetlenecek yada windows şişip kalacak

peki bu alet varken biz makinayı dos veya ne biliyim floopy üzerinden bile acamıcazmı ne yanii mutlaka bişeyleri olmalı ne tür bir chip set kullanıyor bilen varmı hafıza chipi değil yalnız
    ben baktım sayfasından ama sadece biz onu yaparız biz herşeyi koruruz filan ayağı filan yapıyor ve büyük ihtimalle

AHA BULDUM

DRİVERINI VE KURULUM DOSYALARI HEPSİNİ İNDİRDİM

ilk olarak autoexec.batta bir seferlik yaptığı deiğişiklik

align.com
    jdef.com
    SETLOAD.COM

işte bu şimdi bu nedir diceksiniz salak mısın sen niye yazdın bunları bide bunlar yanii aslında programlamadan cok ii anlamam

copy c:\windows\command.com a:\ /y

path c:\windows\command

label a: Setup

attrib a:\command.com +s +h +r

cd setup

copy *.* a:\ /y

cls

echo Installation diskette for HDD Sheriff Internal (PCI) card

echo complete.

pause

cls

yanii yedek böle alınır diyoo amcalar

iki saattir programları driverları filan hepsine baktım işte ve program olmadan bu dalga çalışmaz ama programın nasıl calıştığınıda bir çözebilsem çözer çözmez hemen yazıcam

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Abi burada adam sabece başlangıc disketi oluşturmuş başka bişi yapmamışki dur eve gidiyim bende kafa yoracam....

Taktım buu işe

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Abi bu sadece ilk olarak supervizor olarak girdiğinde geçerli bi disket..

Yani setup ile disketi oluşturuyon.
    sonra kartı güvenlik moduna alıyosun.
    ondan sonra sana mbryi kitliyo...

Yapabilecerğin tekşey açılışta f10 a basarak süpervizor paswordu geçmek..

fakat program şifreyi kendi biosuna yazdığından ve
    sadece ms-dos olduğundan;

hiç bi hackerın veya programcının bunu çözebileceğini sanmıyom...
    Çünkü bunu çözebilecek kapasiteye sahip olsalar bile ellerinde kart yok
    Sen en iyisi restart etmeden :)) yüklenebilen bi flashmemory al ona kayıt yapacaklarını ona kaydet....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    bide kart yapılandırmayı programdan yapmıyo

kendi üzerinden yapıyo yani herhangi bi müdehale yok..

herhangi bir müdehale sadece şifre girildiği zaqman geçerli.....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    adamlar aşmış yaff hiç bi bok yok deli oldum gene kaç saattir bununla uğraşıyorum bak baba konuyu acan kardişim lensler gözüme yapıştı o yüzden ordan adını göremiyorum renegadealien en güzeli sen yaptın ben bulcam diye uğraşıyodum hala

nese bunu yapanı dövmek istiyorum o kadar
    herifi getirsinler mamarise bi temiz meydan dayağı attırıyım hipneye....

tam deli işi yaa fitil oldum.... iicee beaa...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Abi piyasaya salmışlar 3 tene piçi paso bu işle uraşıyo

sem takma kafana

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    dostum bu bahsettigin Hdd-sheriff
    PCI slot`a takilan
    Pc guardian denilen olaymi..?

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
Toplam Hit: 7470 Toplam Mesaj: 24