folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Güzel Bir Çıkma Teklifi..

Güzel Bir Çıkma Teklifi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

hayatımın geri kalanını senle geçirmek istiyorum falan boş işler

ayrıca geçmez artık bu yöntemler, böyle uğraşmaya falan da hiç gerek yok, basit olun, sade olun, rahat olun :D

Müdür, şimdi ortamdan ortama değişiyor bu işler.. Birini seversin yapılabilir bu , Yada tek geceliktir dşüncen önce bi içersin

biyerde hafif tatlı olursun sora gidersin pompa.. Olaylara, kişilere, Yaşa Göre değişir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

mith bunu yazdı:

ne güzel :D :D konuya gelirsek tanımadığım ve ortamımın olmadığı bi kızla tanışmayı bir gün ben de becereğim bende amk..şu an aşırı beceriksiz olsamda :D

olmassa b planı: para herşeyi halleder..

hoca kıbrısta okuyorum burda sırf gösteriş yapsın, ismi duyulsun diye bi ton para harcayan adam tanıdım.Kızı ilk buluşmada pahallı otellere götürüp o gece 1-2 milyar harcayan adam var..

kıbrıstaki kızlar aileleri tarafından şımartılmış.MAddi durumu iyi istediği elinde.Birde kıbrısa gelince eline kız eli değmeyen abazanlar tarafından popları semaya çıkartılıyor..Düşün durumu.

Ona rağmen kızlar bu heriften korkup uzaklaşıyor.Para herşey demek değildir.Bazen bir sevdiği çikolatayı götürmek, tek taş fln almaktan daha değerlidir.Maddiyat bi yere kadar.

tıp dünyasının buna bir çözüm bulması lazım aslında :) bazen önemli zamanlarda abazanlığım tutuyo yaptıgım işe motive olamıyorum..çok boktan bi durum :s

sınavda aşırı derece sexi giyinmiş bir bayan hoca mesela..mutlaka motivasyonu bozar

Prozac Fan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

abi ii  güzel de evlenme mi teklif ediyoruz? seni tanımak istiyorm desek ya direkt.Çıkma mıkmaya hiç girme..Tut elini direkt..

Bir yere çağırırkende şurada şu saatte buluşalım ve bunun adına çıkma diyebilirsin diye söylersin tmmdır.

Şimdiki kızlara açık olcak atraksiyona gerek yok.

ağzının içini öpeyim senin ne güzel yazmışsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

hacı hayatımda birsefer kullandım bu saçma lafı orta sonda, benimle çıkar mısın? çok komik bir laf bence ama mal kızlar bekliyor nedense , lisede kızdan hoşlandığımı söylüyordum, eee diyordu, yani benimle çıkarmısın lafını bekliyorki resmileşsin, ben de eşek değilsin ya anla diyordum :) 

üniversitede zaten artık olayı doğaçlama hale getirdik, önce muhabbet, sonra biryerlere davet, artık yakınlaştıktan sonra elinimi tutarsın önce, öpermisin devamı gelir, böyle çocukça laflara gerek yok.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

"benimle çıkarmısın" ne lan :D hoşanlıyorum seviyorum dersin biter :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

"benimle çıkarmısın" ne lan :D hoşanlıyorum seviyorum dersin biter :)

İyide benle çıkarmısın dememek yerine ömrümün sonu triplerine girdim onudab eğenmediniz ak :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

profilinde evayı öyle övmüşsünki merak ettim

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

benimle cıkarmısın?

hayır..!

ozaman sen asansörle cık ben sana yetişirim.

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

favorim :

seni beğendim ve saçlarından sürükleyerek mağarama götürmek istiyorum

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

aga tecrübeyle sabittir hep tuttu deneyın farkı anlarsınız :)

önce hala arkadaş profılınde ıken bu çıkma mevzusu açılır. yorum olarakta bana çok çocukça bır kelıme gelıyor aga bu nedır ya ılkokula guıtmıyoruz kı nereye çıkacağız tarzında ufaktan taşk geçilir. Ben eğer cıdden karar vermıssem ve karşımdakının yanımda olmasını ıstıyorsam eğer gözlerının ıcıne bakar senden çok hoşlanıyorum der (ellerınden tutarım demeyı unutma ) BENIM SEVGILIM OLUR MUSUN ? DER ve olayı kapatırım şeklınde anlatırsın.

daha sonra böle romantık zart zurtlu ortam denk getırılır şarkı falan cafe de ayarlarsın eşşşek değilsiniz ya :) kızın gözlerının ıcıne bakar o sıra da ellerımden tutar mısın edersın o tutmazsa da az ısrarla ellerını tutmaya çalışırsın ( eğer ki ellerını vermezse ılla kı aga siktiri yedın hayırlı olsun :D kalk arkanı çok kırıldım et tüyyy belki döner mantıgıyla kı böyle yapıp sık boğaz etmeden nıyetını bellı edınce genelde dönüyorlar azıcık beğenıyorsa senı ) dıyelım kı tuttun şu an gözlerımın ıcıne bakmanı ıstıyorum edersın (gözlere bakınca kaçamıyorlar böle saf kedı bakışları attın mı eriyorlar tecrübeyle sabittir :D ) senden çok hoşlanıyorum artık söylemek ıstedım basitliğe kaçmakta değil niyetım sevgılım olur musun acaba ? ( dersın kızın 1 2sn ye bakışlarına dıkkat edılır lan bu öküz aq bana ne diyor tarzında bır bakış yoksa dudaktan ufak bır buse alınır tabi götüm yemez dıyorsanız da akıllı olun aga o durumda hıc bır kız tokat yapıştırmaz 10 12 kıza hep aynı taktıgı uyguladım deneyın ) dudağa yapış aga hayvanlaşmadan 2 3 sanıye eger kı senı zorla ıtıp napıon aq pezevengi demıyorsa kı kolay kolay demezler bunu da evet olarak kabul edıyorum dersın. naptın sen falan ettı mı yanlış yaptım falan etme sakın iyi ettim içimden geçenlerı bır kez olsun da yaşamak ıstedım pişman değilim böyle üste çıkın. tabı bu muhabbet ayrılmanıza yakın olsun kı bunları yaşayın 5 dk ıcınde ayrılın ve düşünmesıne zaman kalsın o zaten arayacaktır ıyı ya da kötü :)

not = bunların hepsı tecrube ıle sabıttır bır yerlerımden çıkarmadım

not2= bunlara rağmen olmaz dıyorsa kız başka kıza akın salla bundan gelcek hayrın ben..... :)

not3= dudaktan öpmenın nedenlerı

a-) kız o an utanır falan evetı çakamaz aga kolay kolay sen onu bır nevı rahatlatırsın

b-) işi ilerletirsin kımı kızlarca kutsaldır öpüşmek. hani hiç öpmediğinden değil sevgilisi dışında öptürtmediğinden sevgılısı dışında ilk öpen sen olacaksın ve tam benımde çözemediğim bir nedenden dolayı nıye yaptın nıye yaptın deselerde üste çıktıgım da sana bağlandım dıyorlar daha sonradan...

c-) cesaretınızı ve ıstegınızı kanıtlarsınız.

SON NOT = BEN BUnları yapamam dıyenınız varsa gıdın arkadaşınız aracılığıyla yalvara yakara bı kız bulun onunla da evlenın :D taktık tıkır tıkır işler yeter kı kendınıze guvenınız ve cesaretınız olsun...

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 11209 Toplam Mesaj: 78