Güzel Bir Çıkma Teklifi..
-
Boyle sikko bir seye eriyecek kadar gerizekali hatun bana uzak allaha yakin olsun.
-
hayatımın sonuna kadar senle birlikte olmak istiyorum yazayım da belamı bulayım di mi ? ... :D
-
Hoca super bu ya Warya ben bunla Ne isler yaparim :))) buyuksun
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
hayatımın sonuna kadar senle birlikte olmak istiyorum yazayım da belamı bulayım di mi ? ... :D
----------------------------- Haci dogru kisiyi bulmalisin :) -
hoca ben benimle cıkarmısın yerine sevgilim olurmusun cumlesini kullanıyorum (:
-
KrypT bunu yazdı:
Boyle sikko bir seye eriyecek kadar gerizekali hatun bana uzak allaha yakin olsun.
+++ (: -
Hep gülmüşümdür cıkma kelimesine :D lan nere cıkıyosun merdivenlemi asansörlermi :D hoca senın dediğin iş zor :D kızlar tiki denilen mahlukatlara bakıyolar :D yada ağzın cok iyi laf yapıcak oda yoksa efendi olucak zaten seni bulur : )
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Boyle sikko bir seye eriyecek kadar gerizekali hatun bana uzak allaha yakin olsun.
-----------------------------Ayrıca ömrumun sonuna kadar turşusunumu kurcm lan
-
çıkma teklifine göre bi şekil yok bulduğun ilk fırsatta eline yapışcan:D
-
Hep yaşadığım diyaloğu paylaşayım sizinle.
Kız L: Kız arkadaşın var mı ?
Ben L: Hayır!
Kız L: Yalan söyleme kim bilir şuanda kaç kişiyle birliktesindir. (Doğru)
Ben L: Benim de tek sorunum bu.. Herkes böyle düşündüğü için kimse benimle birlikte olmak istemiyor.
Kız L: Hadi ya ne demek şimdi bu ?
Ben L: Herkes kız arkadaşımın olduğunu, devamlı bu ortam içerisinde bulunduğum için her gece birisiyle olduğumu düşünüyor ama aslında hiç öyle değil. Herkes öyle düşündüğü için kimseyle birlikte olamıyorum.
Kız L: Yaa öyle mi ? Peki bu akşam napıyosun ?
Ben L: Çalışıyorum!
Kız L: İşten sonra peki ?
Ben L: İstersen sana vakit ayırabilirim.
Ve listeye birisi daha katılır.