Hacklendım
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
SUPERBICO bunu yazdı:
linkte tıkladım bi şeye yönlendirmedi :S
-----------------------------Ben mail adresımden tıkladıgım zaman dırekt yonlenıyor hocam adresı kopyaladım yapstrdm buraya ama nıe olmadı bende anlamadım yonlendrdklerı adreste bu http://gamesfirst-ekolay.tr.cx/ cok gercekcı anasını satıyım lınke nıe bakmadım kı :@
-----------------------------adam linki başka vermiş :d yazıyı doğru vermiş ki (: misal
-
Vay anasını be pekı info@knightonlineworld.com bundan nasıl maıl attı hacı ona ne dycn
-
Hala fake yiyen var mı yahu :D
edit:
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1280&bih=619&q=istedi%C4%9Fin+mail+adresinden+mail+atma&aq=1&aqi=g3&aql=&oq=istedi%C4%9Fin+mail&gs_rfai=&fp=2b29859ba42c1585
-
çoluk çocuk işleriyle uğraşıyorsunuz. the lord of the rings online çek. bak bedava oldu avrupa serverları.
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
Hala fake yiyen var mı yahu :D
edit:
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1280&bih=619&q=istedi%C4%9Fin+mail+adresinden+mail+atma&aq=1&aqi=g3&aql=&oq=istedi%C4%9Fin+mail&gs_rfai=&fp=2b29859ba42c1585
-----------------------------Tamam daha fazla yüzüme vurmayın :) bunlar ne zman cıktı be teknoloji ilerlemiş benım pc muhendıslgı okumam sart olmus valla cok cahıl kalmısız
-
vallaha çok sevindim iyi olmuş gittiği. bu oyun kendini bitiriyor zaten yavaş yavaş. bırakma sebebin oldu işte. eski düzeni yok la oyunun her türlü hilesi var :D adamların ilgilendikleri yok. k0xp bırakma nedenim olmuştu.
-
geberlan bunu yazdı:
-----------------------------vallaha çok sevindim iyi olmuş gittiği. bu oyun kendini bitiriyor zaten yavaş yavaş. bırakma sebebin oldu işte. eski düzeni yok la oyunun her türlü hilesi var :D adamların ilgilendikleri yok. k0xp bırakma nedenim olmuştu.
-----------------------------koxp yazarken o kullanabılrsn burda **** lı cıkmıyo hocam 0 a gerek yok hala etkısındesın oyunun :)))
-
Bosluk bunu yazdı:
Vay anasını be pekı info@knightonlineworld.com bundan nasıl maıl attı hacı ona ne dycn
Onu bende atarım :D admin@facebook.com da olarak atarım..
KaraMail denen programlar mevcut :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Onu bende atarım :D admin@facebook.com da olarak atarım..
KaraMail denen programlar mevcut :)
-----------------------------Aynen, başkasının üzerinden mail atmaktan basit iş yoktur yazılım kısmında.
Yazın program yazmıştım istediğin isimden istediğin kişiye mail atabiliyordun, üstelik html de kabul ediyordu, ne günlerdi be.
-
o oyun zaman kaybı. oyun ilk çıktığında eski haritalarda oynamıştım o zaman zevkliydi.
iyi olmuş kurtulmuşsun diyorum bende. çnkü 0-13 yaş grubu oyunu.
oynuyorsan bari kaliteli oyun oyna, silkroad olsun wow olsun.
yada cs oyna :)