Hacklink – Seo Çalışmaları Satışta
-
-
en kısa zamanda gelicem 1 site için
-
CISSP bunu yazdı
en kısa zamanda gelicem 1 site için
beklemedeyiz hocam.
-
Konuya paket fiyatları eklendi fakat yinede en iyi fiyat bire bir konuşmada alınır diyerek konuyu güncellemiş olayım.
-
morena bunu yazdı
Konuya paket fiyatları eklendi fakat yinede en iyi fiyat bire bir konuşmada alınır diyerek konuyu güncellemiş olayım.
Bir siteye ne kadar link ekliyorsun
-
-
morena bunu yazdı
Hocam siteden 90 link çıkışı olduktan sonra adamı spama sokar
-
nereodi bunu yazdımorena bunu yazdı
elimizdeki link sayısı en fazla 70 e ulaşıyor hocam zaten 70 den fazlası gelmediği için sıkıntı olmuyor 90 link den fazlası spama düşmüyor hocam çünkü arkadaşlarımız esc sitelerine haftalık olarak 50 adet atıyor ve düzenli bir şekilde yapıyorlar bunu.
-
morena bunu yazdınereodi bunu yazdımorena bunu yazdı
elimizdeki link sayısı en fazla 70 e ulaşıyor hocam zaten 70 den fazlası gelmediği için sıkıntı olmuyor 90 link den fazlası spama düşmüyor hocam çünkü arkadaşlarımız esc sitelerine haftalık olarak 50 adet atıyor ve düzenli bir şekilde yapıyorlar bunu.
Zamanında bu tip işlerle ilgili birisi olarak nacizane çöp sitenin bir faydası olmaz Oluru ani hit basar çıkar xyz eski taktik, tbt den yaptığın satışta deki bari her siteden 7 link çıkışı vs diye öyle 70 link çıkışlı yerden yazık millete link verme
-
soruyu yalnış anladığım için edit son mesajımda açıkladım.
benim sizin dediğinizden anladığım her müşteriye kaç siteden link çıkışı atıyorsundu.
sizin soruysa bambaşka her siteden en fazla 10 link çıkışı atıyorum.
yorumunuzu editlerseniz sevinirim hocam.
morena tarafından 03/Ara/17 19:14 tarihinde düzenlenmiştir
hack backlink link google adwords hacklink backlink google adwords