Hajılar İzleyin Bacak 10 Cm Kafa 1 Km
-
Allah düşmanıma bile göstermesin.içim içim bir tuhafoldu a.q
-
the_goldberg hayatımda gördüğüm en salakca yorumu yapmışsın helal olsun..
-
lan kafayı yedirttirecektiniz bana yaa. iki saatti bağlanmıyo zaten bende meraktan çatlayacam nasıl 1km kafa olur. dalgamı geçiyonuz olum kafamı buluyonuz ya? töbe töbe delirecektim az kalsın 10 kilo falan desen daha yerinde olurdu
-
Several US Soldiers decide to show this Iraqi the consequences for stealing wood. haha......
vıdeonun uzeerınde yazıodu a.q dıkkat! -
İnsanların dini, dili, rengi, ırkı, milliyeti ne olursa olsun, Yunus Emre misali Yaradılanı yaradandan ötürü sevmeyeliz. Bizim bu yaptığımız, bir kaç kendini bilmez, sözde islam adına el kaide adı altında eylem yapan, kişiler yüzüne tüm islam alemini terörist olarak gören ve görmek isteyen kişilerden bir farkımız kalmaz. Dediğin gibi Irakta ne olursa olsun, insanlıktan uzaklaşmışcasına katliam yapılıyor ama, bunun nedenini gavur alemi olarak müslüman olmayan kişilere yıkmak ii birşey deildir. Ama şu bir gerçekki zaten bizler müslümanlığımızı aklı başında yapmış olsaydık, bugün yine bağdat vb yerler dünyanın ilim, irfan ve bilim merkezi olacaktı. Ama şimdi ise gözyaşı, katliam, işkence, tecavüz, saat başına bombalama, adam öldürme yani ne kadar insafsız eylem varsa şu anda orda. Saygılar...
-
müslümanı gec kimseye vermesin
Allah kimseye vermesin ulan senin yaptıgının müslümanlıkta yeri yok.(Yobazlığı geçtim.) -
o nebiçim kafa valla moralimi bozmadı değil Allah kimseye vermesin.
-
yaw insan kafası bukadarmı büyük olur gavur işte allah nasip edior inşallah hiç bir müslümanın başına gelmez
ulan yoruma bak hizaya gel :Q Çok kötü konuşmuşsun kardeş yazık sana..insan insandır müslüman,hristiyan farketmez.Hepsi insandır senin bu yaptıgın çok ayıp. -
abi müslümanlaı gecin ya allah kimsenin başına vermesin yaa
-
gavur işte allah nasip edior inşallah hiç bir müslümanın başına gelmez
Ya sabiir, hocam yobaz misin nesin ? Gavuru Musluman i var mi ? bu bir hastalik sonucta
+99999999999
Toplam Hit: 4081 Toplam Mesaj: 38