Haksızlık Bu. (Adsense)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Neredeyse 1 senedir adsensenin dev göktelen ve diktörtgen bilmemneysi türündeki ekranın %10'unu kaplayan reklamlarını sitemde yayımlamaktayım.1 senedir hiç kendi reklamıma tıklamadım, tıklamaya teşvik etmedim, kuralları ihlal etmedim ve bakiyemde sadece 40 dolar kadar para biriktirebilmiştim.Bugün adsense beni banlamış ve gerekçe göstermemiş.Hesabımdaki paranında bi güzel üstüne oturmuş.Onlara mail attım ama tınlıyacaklarını sanmıyorum.Lanet olsun çok sinirlendim.Yapabileceğim başka birşey varmı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

usta tıklar tıklatırsan birdefa ödeme alıyorsun sonra banlanıyorsun. sen bir senede sadece 40 dolarda kalmakla afedersin enayilik etmişsin, bir ayda 100 doları bulup tıklatarak tahsil edebilirdin hiç yoktan iyidir. zaten sonuçta banlıyo şerefsizler.

maile cevap verirler.

şu şekil: inceledik hatanın sizden olduğu anlaşıldı cart curt :S gitti yani benim 238 dalır gitmişti :) ama tıklatarakdı insanın çok zoruna gidiyo seni anlıyorumm

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hacı afedersin ama ben onların hayvan oğlu hayvan büyüklüğündeki reklamlarını sitemde bir sene yayımladım ve beş kuruş alamadım.Birde bu hayvan oğlu eşeklerin reklamlarını yayımlamak için içeriğime dahi dikkat ettim.Ziyaretçiyi reklama tıklamaya zorlıyacak türden yerleştirmeler yapmadım.Ama son zamanlarda gelirimde bir artış oldu.7-8 ay içinde 24 dolarım vardı 2 ya da 2,5 ay içinde bunu neredeyse ikiye katladım.Ha gelirimde artış oldu diye banladılarsa Allah belalarını versin.Neden banlandığımı anlamıyorum.Google çok büyük bir şirket olabilir beni s**ne takmaya bilir ama bu işin o bir tarafı var.Hakkımı helal etmiyorum lan.Kursaklarında kalsın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    Zamanında benım de basıma gelmıstı.Dedıgın gıbı google un benı umursamayacagına emın oldugum halde anlayacakları bıkac dılde ruhumu tatmın edecek kadar kufur yazmıstım.Sonra bu adsense ısıne bı daha da gırmedım.

Was here...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

falca bunu yazdı:
    -----------------------------
    Zamanında benım de basıma gelmıstı.Dedıgın gıbı google un benı umursamayacagına emın oldugum halde anlayacakları bıkac dılde ruhumu tatmın edecek kadar kufur yazmıstım.Sonra bu adsense ısıne bı daha da gırmedım.

aynen gecen sene ramazan bayramının ilk günü sınıfça banlanmıştık :|

namazdan geldim ip değiştirerek tık 'a akcaktım baktım reklam yok  bayram hediyesi niyetine banned.. :|

kendimi tatmin edene kadar kaydım :D dahada cıhks   sitende 2k-3k hit yoksa o sayfa to denen illet yüzünden gidiyon %5 'di lan.

Elimde kalan tek hatıra eve gönderdiği PIN no oda yalan :)

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

adsenselerinize iyi bakın diyoruz kaç defadır. yok tıklama grubu yok bilmem ne :)

adsense-tr@gmail.com a mail at

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ondan sonra Google en çok kazanan site oldu. e ben mi en çok kazanıcam milletin aylarca biriktirdiği paraları indiregandi yaparsa kazanır tabi. böyle ne kadar var kimbilir. bi de biriktirip biriktirip ödeme tutarına ulaştıramaynlar var ohoo..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    ne haksızlığı ya sende yine adsense hesabı var biz kaç defadır denedik 2 senedir hesap açılmadı bence hesabınızın kıymetini bilin..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

adsenselerinize iyi bakın diyoruz kaç defadır. yok tıklama grubu yok bilmem ne :)

adsense-tr@gmail.com a mail at

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6596 dedi Hocam mailatınca

Ayrıca benimde 60 dolarken geçen haftamı ondan önceki haftamı sebebpsiz iptal edildi 2-3 yıldırkullandığım hesaptı anlamadım

adsense-tr@google.com olması gerek  heralde

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adsense-tr@google.com Bu adrese mail atsak işe yararmı diyorsunuz arkadaşlar ? Daha önce adsense hesabı banlandıktan sonra geri açtıran bir mürid oldumu acaba ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam az gelir getiriyo diyede kapamış olabilirler hesapları :)

yıllardın 40 dolar diyorsunuz ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2239 Toplam Mesaj: 12