Hamster

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Disubev bunu yazdı:
    -----------------------------

Simdi byler Ben alıcam kafama yattı :) Gitsem hamsterı alsam Bana nasıl alışır ne yabmam gerekir beni tanırmı onları mrk eddim

suriye cinisi al sakın beyazrenk kırmız goz alma gonzalestrı egitemezsin.İlk için sureiye en iyisidir bana gore herzaman en iyisidir uysaldır le cabuk alışır akrobattır her yere tırmanır.ypaman gereken aldıktan sonra ılk gun rahat bırakman alışması için (benimk idaha otobuste yua kurdugu için ben rahat bırakmadım :D) sonra yemegını verirken elini yakınlarda tut kokuna alışşın ve yerken azıkce sırtını sev alıştıktan sonra yemı avucunda ver iyici alışınca zaten elini uzatmanla gelir avucunun içine.

unutmadan surıyeler tek beslenır ve erkek basleme daha rahhatır dişielr dort gunde bır regly donemınde olukları için agresif oluyolar ısırabılrıler (yain insanıda hayvanıda aynı asabi yaratıklar :D)

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Peki ustam Ekim gelsin helebi eevdekilerede sorayım alıcam bitane

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Disubev bunu yazdı:

Peki ustam Ekim gelsin helebi eevdekilerede sorayım alıcam bitane

sorarsan izin vermzler sormadan al getir eve ilk bır ıkı saat sogu kdavranırlar evın orta yerine bırak o sevimliligiyle herkese kabul ettr kendiin :D ben oyle yaptım

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bende gonzales vardı badana olurken evde alçımı ne yediyse hastalandı veterinere götürdüm fakütleye götür dedi p.tesiyi göremedi hayvancık vefat etti ama çabuk sıkılan arkadaşlar için önermiyorum bakım gerek ilgi gerek

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bi amk hamsteri elimi ısırmıştı küçükken ozamandan beri fareymiş hamstermış sevmem..:|

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

çok hevesliyimdir hamster'a :D soracağım bi kaç sorun var ne hızla büyüyor bunlar? ne kadar zaman sonra çirkinleşiyorlar yani. bir de kaç yıl yaşıyorlar? koku yapıyorlar mı? zararı, eksisi nedir?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

Bugün gidip evdekilerden habersiz hamster aldım eve geldım kardesımın arkadasları almış hediye olarka dedim hiç ses çıkarmadılarSonra ben aldım onlar almadı dıyınce bılıyoruz fılan dediler ve fareden korkam annem dahailk gunden bunu kafesi kucuk bunu değiştirelim buyuk kafes alalım vs gibi şeyler soylemeye başladı şaşırdım :D

hamsterim suriye cinsi inanın ço hareketli normalde ele alışmaları 1 hafta surerken benım kı yaklaşık 6-7 saat sonra elımdekı yemlerı almaya balsı artı kyarın avucuma  alırım.Tabandaki talaşın bir ksımını agzına doldurup evin içne goturdu orda yatak yaptı kendıne ve verdigim yemelrıde o yatagın altına depoluyo :D ve saat 11 den sonra bıyolojık olarak hareket saati geldigi için aşırı hareketlendi her bi b.ku yapıyo çakı donudrmek dısında onuda inş. yarın yapar.Herkese tavsiye ediyorum hayvan beslemek onlarla arkadaş olmak insanlarla arkadaş olmaktan daha iyi daha  huzurlu çünkü inlarlar gibi çıkarcı degılelr sızden tek ıstedıklerı su ve yemek.

not:lmiden geçe hayvanalr ;1 kopek 2 kuş 100 kadar balık şimdide hamster. sırada surungenler var :D

Hacım insanların bazıları dediğin gibi çıkarcıdır.Ama hayvanda çıkarcı yav..İki gün yemek verme bakimde evde duruyormu o hayvan evde durmayı boş ver önce seni yer ordan evi terk eder. :).(:):

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben de hamster aldım. almadan önce kafamda binbir türlü soru vardı. alınca hepsi gitti. muhteşem bi hayvan ya.

daha ilk günden, hiç eğitimsizken yemeğini başka yerde yer başka yerde uyur tuvaletini başka köşeye yapar.

küçücük kafeste bile bunlara yer ayırdı kendi kendine. çok duygulanmıştım daha o zamanlar.

canım kızım "Hacı Şakire"yi çok seviyorum (noluyo bana ya)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

benim idolüm bu hayvan yav :D

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tembel_hayvan

çok seri hareket edioyr :D

"Yerdeki en fazla hızları dakika da 1,5 metrededir. Çoğunlukla dakikada 15-30 cm ilerlerler."

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Beyler ben kobay faresi arıyorum yaa hamster cinsi ama çok zor bulunuyo çok tatlılar ama bi türlü bulamıom bildiğiniz satan bir yer varmıdır acaba?

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
Toplam Hit: 6600 Toplam Mesaj: 53