Hamster
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler ben kobay faresi arıyorum yaa hamster cinsi ama çok zor bulunuyo çok tatlılar ama bi türlü bulamıom bildiğiniz satan bir yer varmıdır acaba?
-----------------------------Kobay faresi dediğin kuyruklu oluyordu sanırım değil mi? Bende almıştım lise zamanı hamster, bir gün tutabildim anca evde, haşır haşır ses çıkarıyordu kazmaya çalışıyordu kafesi. Valide hanım zaten öğrendiğinde bütün ev temizlikten geçmişti, evde de barındıramadım sonra. Şirindir, hoştur ama, ağzının yanındaki keseye saklar fındığı sıkıldıkça yer deyyus. Korktuğu zaman işeme huyu fena, elim kolum leş gibi oluyordu.
-
tiç tavsiye etmem. geceleyin yerlerinde durmuyorlar zik gibi dolanıyorlar. kafesi birde odanızdaysa rahat vermiyorlar uyutmuyorlar. 2-3 ay önce aldım hareketlerine sinir oldum saldım.
-
hmm.. ne güzel hayırlı olsun yavrularsa banada verir misin benim öldü :/
senin ki syrian cinsinden onlar 5-6 yıl kadar yaşıolar ve çok uysallar güzel seçim yapmışsın.. -
ben arkadaşda aldı.çok şirinler.
-
grisi lağam faresi olur beyazı hemstır :)
beslermiyim evet :)
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
Beyler ben kobay faresi arıyorum yaa hamster cinsi ama çok zor bulunuyo çok tatlılar ama bi türlü bulamıom bildiğiniz satan bir yer varmıdır acaba?
-----------------------------Kobay faresi derken? guinea piglerden mi bahsediyosun :) feci şekerler.
-
ben tarantula arıyom yaw akvaryumda beslicegim arada bir severimde :D ısırırmı ekmek veren elini ısırmaz herlade :D duvara fırlatırım aq
-
Baracuda bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
9 ay sonra ölecek ne gereği varki :) git karga besle.
3 yıl omurlerı var en az
-----------------------------evet teorik olarak 3 yıl olabilir :) ama ellerinde 9 ay nıhaha. Bendekiler 2 ay sağlam duramadı :)
-
berraa bunu yazdı:
hmm.. ne güzel hayırlı olsun yavrularsa banada verir misin benim öldü :/
senin ki syrian cinsinden onlar 5-6 yıl kadar yaşıolar ve çok uysallar güzel seçim yapmışsın..
helebi yavrulasında veririm tabiedit: anlamayanlar! için soyluyorum hamsterin cinisyetie bakmadım ogrennce yanına bir eş alıp oyle yavrulatacagım...
birde betalarım var onlarıda yavrulatırsam onalrıda veririm D:
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
çok hevesliyimdir hamster'a :D soracağım bi kaç sorun var ne hızla büyüyor bunlar? ne kadar zaman sonra çirkinleşiyorlar yani. bir de kaç yıl yaşıyorlar? koku yapıyorlar mı? zararı, eksisi nedir?
çok hızlı buyumezler ortalama bı hızı var asla çirkinleşmezler :D suriyeler 5-6 yıl yaşar kokusu ise bakımsız bırakırsan olur zatne gher hayvan oyle bakmazsan kokar eksisi ise butun gun onunla oynuyosun D: