Hamster Almak İstiyorum Ailemi Nasıl İkna Edebilirim :(
-
Bilim ve teknoloji uzerine calismalar yapicam dolayisi ile bu farelere ihtiyacim var, islerimde kullanacam der; gidip alirsin.
-
zükmüşüm faresini sen en iyisi daha güccük bişi al mesela fil gibi :D
-
Babam tutturdu fare aLmayacakmış amq of ya :(
-
intihar ederim de huleyn , o zaman da izin vermezler mi ?
:|
-
baba baba bn karı isterem de 1 2 gün
onlar karıyı unutsun die alırlar sana fareyi
-
Hamsteri napcan bi haftada insan bikiyor
-
ben bi aralar o ibnelerin ticaretini yapıyordum hemisiki ibnesinin. 20 milyona 1 çift almıştım sonra onlar büyüyüp ergenliğie giriolar yaklaşık 2 ile 5 aylıkken giriyolar.züküşdükden 14 gün sonra yavruluyorlar züküşdüklerini ya erkeğin daşaqından anlarsın yada dişiye gazete kağıdı verirsin ufak bir parça onu alıp köşeye götürüp oraya koyarsa bilgi yavrulucak bol bol gazete kağıdı ver bu hayfanlar çok hızlı züküşeyeler. belli olmuo tırrrrrrrtttttt yapıo geçio.yavrularını sevmemek lasım anası yiyor 1 nesil başıma gelmişti anası yemişti.ondan sonracıma bu kadar...
sen git annenle babana deki benim hiç arkadaşım yok kendine arkadaş istiyorum hemisiki alcam de.OK mi
Hemisiki = Hamster Biz hemisiki dioz ona
şimdi elimde hiç hemisiki yok öldüler son ana baba :((
edit : ha bide onların dekerlekleri var koca gün dönüyolar yoksa yağ yapıp ölürler... bütün gecede dönüyolar geceleri dekerleği çıkartın
hemisiki rullzz
-
Yaw işe bak annem razı olduda babam fare almam diyor..[halâ :( ]
Onu hamsterin fare olmadıına nasıl inandırırım :D
edit :
@ercag : YAw hamsteri kafesini bilmemnesini alabilsem tekerleini çıkarırım da gece , olmuyo yaw böle :D Tekerleği çıkarmak için tekerlek lazım önce :D
ve dönecek bi "hemsiki" :P
Herneyse
onun fare olmadıını nasıl anlatabilirimmm....
-
kuyruğunu gösterecen onun böle ufak bi guyruğu var böyle kuş bibisi adar biişey
-
sen hamster alırsan babanda fare zehiri alır ve olay çözülür sonra evde şöyle bi muhabbet geçer:
çoçuk:(sabah uyandığında oda ne hamster sırt üstü duruyo sonra sende) AAAAA hamstrim ölmüş
Baba:yapma ya bak çok üzüldüm şimdi napıcaz
çoçuk:bir tane daha alalim baba ya
baba : O DAMI ÖLSÜN :)
sende böylelikle bu sevdadan vazgeçmiş olursun boşver hamstırı felan aileni üzme yaşın daha ufak git bisiklet felan sür