Hangi Akıllı Cihazı Alayım ?
-
HTC One
Samsung Galaxy S4
IPhone 5
------------------------------------
*Sürekli mesaj alışverişi
*Oyun
*İnternet(sosyal medya)
*E-kitap
*Foto ve Video(Çok Önemli)
*Ses Kalite ve Yüksekliği(Çok Önemli)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cihazla yapmak istediklerim, en yüksek düzeyde olmasını istediğim özellikler bunlar. Üstadlar hangi teli almalıyım yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler... -
Fotoğraf dışında diğerleri aynı nitelikte ama HTC One'da ultrapixel mevzusu var ve görünümü daha hoş. Ben onu öneririm.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Fotoğraf dışında diğerleri aynı nitelikte ama HTC One'da ultrapixel mevzusu var ve görünümü daha hoş. Ben onu öneririm.
Evet fakat S4 ekranı "AMOLED" HTC de ekran "LCD3" bunların farkı nedir ? Eksikliği fazlalığı nedir ?
-
hocam çok tartıştık biz bunları önceki konularda bence daha iyi fikir almak için onlara bi bakmanı öneriririm
-
1 hafta önce s4 aldım , sana sadece şunu söyleyeyim. Muazzam.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam çok tartıştık biz bunları önceki konularda bence daha iyi fikir almak için onlara bi bakmanı öneriririm
Zahmet vermezsem bi link alayım hocam...
-
hocam suhatuna nickli müridin konularına bak yeter :D ayrıca htcyi at bi kenara iphone ile s4 arasında karar ver bence
-
Galaxy s3 kullanıcısıyım. Htc one almaya karar verdim. Kullanan arkadaşlarımın yorumlarını aldım. Htc one iphone 5 ve galaxy s4 ü ayrı ayrı inceledim test ettim. İphone 5 in tasarımını sevdim. Yalnız kenarları aleminyum olduğu için kolay çiziliyor ve işletim sistemi ni beğenmiyorum.
Android tercihim ve htc tek parça metal kasa. Ekranı dayanıklı cihaz kolay kolay çizilmiyor. Sesi güçlü görüntü iyi. Htc her yönüyle iyi olmuş. Şarj problemini çözmüş.
Galaxy genel şikayetim ise plastik olması nedeniyle çizilmeye oldukça müsait. Ekranı ii. Htc ye göre daha çok ısınıyor.
-
Bir telefonda yapmak istediklerine baktımda senin cebinde çift batarya veya şarj aleti ile gezmen gerek. :)
-
Hacım 1 saat önce aldım S4 den şaşma.. Telefon konusunda bana güven. İphone 5 i bedava verseler al git S4 le takas yap :)
-
htcone ın şekli hoşuma gidiyor ama kamerası düşük galiba,aklımı karıştıran konu o..ben de ya s3 ya da htcone alacam napsak ki