Hangi Akıllı Cihazı Alayım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

HTC One
    Samsung Galaxy S4
    IPhone 5
    ------------------------------------
    *Sürekli mesaj alışverişi 
    *Oyun
    *İnternet(sosyal medya)
    *E-kitap
    *Foto ve Video(Çok Önemli)
    *Ses Kalite ve Yüksekliği(Çok Önemli)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Cihazla yapmak istediklerim, en yüksek düzeyde olmasını istediğim özellikler bunlar. Üstadlar hangi teli almalıyım yardımcı olur musunuz ?
    Teşekkürler...

Türk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Fotoğraf dışında diğerleri aynı nitelikte ama HTC One'da ultrapixel mevzusu var ve görünümü daha hoş. Ben onu öneririm.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

Fotoğraf dışında diğerleri aynı nitelikte ama HTC One'da ultrapixel mevzusu var ve görünümü daha hoş. Ben onu öneririm.

Evet fakat S4 ekranı "AMOLED" HTC de ekran "LCD3" bunların farkı nedir ? Eksikliği fazlalığı nedir ?

Türk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam çok tartıştık biz bunları önceki konularda bence daha iyi fikir almak için onlara bi bakmanı öneriririm

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

1 hafta önce s4 aldım , sana sadece şunu söyleyeyim. Muazzam.

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam çok tartıştık biz bunları önceki konularda bence daha iyi fikir almak için onlara bi bakmanı öneriririm

Zahmet vermezsem bi link alayım hocam...

Türk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam suhatuna nickli müridin konularına bak yeter :D ayrıca htcyi at bi kenara iphone ile s4 arasında karar ver bence

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Galaxy s3 kullanıcısıyım. Htc one almaya karar verdim. Kullanan arkadaşlarımın yorumlarını aldım. Htc one iphone 5 ve galaxy s4 ü ayrı ayrı inceledim test ettim. İphone 5 in tasarımını sevdim. Yalnız kenarları aleminyum olduğu için kolay çiziliyor ve işletim sistemi ni beğenmiyorum.

Android tercihim ve htc tek parça metal kasa. Ekranı dayanıklı cihaz kolay kolay çizilmiyor. Sesi güçlü görüntü iyi. Htc her yönüyle iyi olmuş. Şarj problemini çözmüş.

Galaxy  genel şikayetim ise plastik olması nedeniyle çizilmeye oldukça müsait. Ekranı ii. Htc ye göre daha çok ısınıyor.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir telefonda yapmak istediklerine baktımda senin cebinde çift batarya veya şarj aleti ile gezmen gerek. :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hacım 1 saat önce aldım S4 den şaşma.. Telefon konusunda bana güven. İphone 5 i bedava verseler al git S4 le takas yap :) 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

htcone ın şekli hoşuma gidiyor ama kamerası düşük galiba,aklımı karıştıran konu o..ben de ya s3 ya da htcone alacam napsak ki

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 2588 Toplam Mesaj: 31