Hangi Araç ?
-
2. el ve böyle 90 bin civarı araçlara bu parayı vereceğine git sıfır al. 2026 Yeni T-Roc lari 2.4k'ya alırsın kampanya filan var. Ha burda Superb ile verdiğin araçların hiçbirini kıyaslamam ondaki konfor efsane ama. kalkıp da o yaşta o kmde araca da o. para bence verilmez burası Türkiye araç sahibi olmak bir tık lüks artık. 90 bin km az değil abi ve bu paralar az değil bence sıfır bak.
-
kmler cok yuksek
-
Skoda
-
Hiç birini bilmiyorum ama gönlüm cuprayı seçti
-
XC40'ım vardı. Keyifli bir araç değil. Çok yakıyor, çok titriyor. 3 silindir olması çok kötü. Kesinlikle tavsiye etmem.
-
husnuweb bunu yazdı
kmler cok yuksek
fiyatına göre mi yüksek?
-

0 KM
EX30, SINGLE MOTOR EXTENDED RANGE, ULTRA
anahtar teslim 2.4 milyon tl al gitsin.
yada

ford explorer 2026
2.1 milyon tl
elektrik istemezsen
kia sportage 2026 2.1 milyon

suzuli s cross 2026 2.1 milyon

nissan qashqai 2026 2.4 milyon

sktr et bu bütçede 2. eli
PanxeR tarafından 19/Nis/26 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Görsel olarak Cupra çok hoşuma gidiyor ama ben olsam almam. Sebebi ise piyasada yeni oluşu ve çok yaygın olmayışı...
Arabaların Tank versiyonuna binmek istiyorsan Volvo , en mantıklı seçim bu bence...
Gönlüm hep BMW'de ama temizi denk gelmez, yorgun çıkar beni masrafa sokar diye cesaret edemiyorum.
Audi hiç yorum yapmayacağım bile, sağlam arabadır ama Türkiye şartlarında gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.
Skoda ben tercih etmem yerine direk Wolswagen markasını tercih ederdim...
Kendim ise; belirttiğin modellerden farklı olarak 2018 1,5 DCI Qashqai tercih ettim... Motorunun sorunsuzluğu ve Türkiye yollarının bozukluğundan dolayı yüksek araç seçimi yaptım. Arkasında çeki demirli olan denk getirdim hameş çadır vs güzel oluyor.
-
cevaplar için teşekkürler beyler, yazılanların hepsi çok mantıklı yine kararsız kaldım :))
-
Volvo tamamen çin lileşti bunu anlâtan videolar dolu işini görecek Volvo mu o önemli,bmw zf şanzımanlı olanlar da şanzıman hariç bmw alınmaz amerika lılar bile bu pahalı oyuncakları âlmıyorlar.diğerlerinin alayı wolksvagen tenekesi çöp skoda çek ya ise al ama fiyatı insanın belini kırıyor avrupa da o rakamlara kimse binmiyor.