Hangi Araç ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Madem 2. el bakıon 2.5 milyon yatırıon mercedes bak temiz bir mercedes bulursan tadından yenmez zaten sürekli arıza veren bir şey değil taş gibi araba hem bunların değeri de düşmüyor çok fazla

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

Volvo ve skoda hariç bakma. 

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

cevaplar için teşekkürler beyler, yazılanların hepsi çok mantıklı yine kararsız kaldım :))

hocam linkini attığın araçları Metin Şentürk'e mi seçtirdin? Nerede kazalı yüksek KM'li araç varsa hepsini seçmişsin. Bütçen neredeyse 2.5milyon ama gidip 4-5 yaşında 100bine dayanmış araba bakıyorsun. @panxer hocamın verdiği araçlar çok yerinde ve mantıklı. Aşağıda o listeye ilave olarak bende bir torres linki bırakıyorum.

Bu bütçeye kesinlikle sıfır araç bak kesinlikle. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kgm-ssangyong-otostore-dan-torres-1.5-gdi-4x2-2025-1302199594/detay

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kgm-ssangyong-otomobilci-2025-torres-1.5-gdi-4x4-hatasiz-boyasiz-tramersiz-1311472722/detay

şu güzelmiş gerçekten varmı kullanan

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

evet hem de bu 4x4 versiyonu.

Benim bir dostumda var araçtan çok memnun. Bende bir ara birkaç gün kullandm, aracın dışı gerçekten çok sağlam sac kalınlığı vs. ötekia araçlardan iyi. Hani kazaya karışsan karşıdaki aracın işi daha zor.

İç mekanda ise malzeme kalitesi standart seviyede ama süspansiyonları biraz sert. Yani çukurları tümsekleri içeriye biraz fazla veriyor. Süspansiyonlarını ben çok beğenmemiştim bunun dışında her şeyi iyidi

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam bu aracın elektriklisi şuanda türkiye de en çok satan ilk 5 araçtan bir tanesi

https://www.ssangyong.com.tr/torres-evx

sebebi ise D SUV üst paket uzun menzil 

PanxeR tarafından 20/Nis/26 09:39 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bu paralara sifir al baska nissan filan de olur iyi ki sifir almisim diyeceksin

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

6 senedir passat sedan 2018 + passat variant 2023 kullanıyorum.

bu fiyatlara bu kadar genişliği ve konforu veren başka bir araba bulamadım.

attıklarının arasında hiç düşünmeden superb'e yönelirdim.

eğer şekil derdin yoksa hele de evli ve çocuklu isen direkt variant.

2.250.000 civarlarına 2023 model düşük km'li hem de elegance full paket, konfor, bagaj hacmi, yakıt anlamında seni fazlasıyla tatmin eden başka bir araç bilen varsa yazsın ben de öğrenmiş olayım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    helyum_pasha bunu yazdı

Madem 2. el bakıon 2.5 milyon yatırıon mercedes bak temiz bir mercedes bulursan tadından yenmez zaten sürekli arıza veren bir şey değil taş gibi araba hem bunların değeri de düşmüyor çok fazla

2.5 Milyona düzgün bir merso bulamazsın. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Her zaman söylediğim birşey var, araba konusunda herkes elindekini beğenir sever savunur yani japon kullanıyorsa japon önerir kore kullanıyorsa kore , alman kullanıyorsa alman.

Fransız savunan bizden değildir (yağlı kayış sizin işiniz)

Bundan dolayı araç alırken verilebilecek en iyi tavsiye kendin modelleri 3-5 e indirdikten sonra bayilere giderek sürmesende sürsende o araçların içine oturmandır.

Kağıt üstünde %100 dediğiniz bir aracın koltuğuna oturduğunuzda o an vazgeçebilirsiniz içinize sinmeyebilir , veya tam tersi bu arabayı beğenmiyorum diyip bir şans verdiğinizde aslında sandığınız gibi olmadığını fark edebilirsiniz.

Sahibinden i sktr et. 2. Elde 2 tane fiyat bakılacak yer var.

Borusan Next & Vava Cars zaten her gün araçlar değişiyor sarı sitedeki fiyatlar dünyanın en istikrarsız gerçekçi olmayan fiyatları.

Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 52
araba araba skoda cupra