folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Klavyeye Kullaniyorsunuz ? Tavsiyeniz Nedir ?

Hangi Klavyeye Kullaniyorsunuz ? Tavsiyeniz Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhabalar ben yine klavye mouse konusunda kasintiya basladim. Ofiste sessiz olmasi adina logitech Mx Keys klavye kullaniyorum.

Evde yine logitech mx mechanical kullaniyorum. 2 tusu kayboldu ve bu merete uygun tus takimi bulamadim. Kafam atti asagidaki cihazdan alayim istedim : https://www.amazon.de/-/tr/dp/B0D2RHL7FT/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3DPBPKWPXWGL6&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ZjQpac4GcOIS61GSfWpNUnTGpzBJ8onTBJNfdx94nRlVumXNsbrSjWdbDlCU4MDsf3WMCd6HwvnboT4TgAYHwzlWnKAg6QX0kyjyEHcGJT2vOEUUKm896LTYbkpX41zXGTqUfr30ZNr051pFb6OXn5QxZoUyhtg3xp60lR5_3zrR-0S08QRwlUohkcS9P8p3aBQzH_ugRj9COEjISxvwpoZEB_GM_Uh5Gsf_fULOslk.8Okm_2Jvk68vgS46saEePDrWhB7pqqlEzSR9G7_W82s&dib_tag=se&keywords=Keychron%2BQ6%2BHE%2BQMK&qid=1756124137&sprefix=keychron%2Bq6%2Bhe%2Bqmk%2Caps%2C122&sr=8-2&th=1

Bu kadar para verecek iken biraz gaza da geleyim gorus te alayim diye sizlere sorayim dedim. 

Yazilim icin en uygun klavye sizce nedir ? Finans sektorune yazilim gelistirdigim icin numpad i olsun istiyorum.  Eger birden fazla cihaza beraber baglanip islem yapabiliyorsa daha guzel olucaktir.

undefined-01 tarafından 25/Ağu/25 15:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

işyerime bunu almıştım; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-g512-lightsync-rgb-gx-blue-clicky-mekanik-tr-layout-gaming-klavye-syh.html

alışınca evdekini kullanamadım. Evdekini çöpe atım eve de aynısından aldım. Çok memnunum 2 yıldır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WL/NX SNOW/PBT/UK

ASUS ROG Harpe Ace Extreme Wireless Esports Gaming Mouse – Carbon Fiber Build, 47g Lightweight, Tri-Mode Connectivity, 42K DPI, up to 70Hr Battery, Glass Skates, Pro-Approved

Logitech G Pro X TKL RGB Tactile Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2

bu 2 sete sahibim pclerimde asusu daha cok seviyorum sessiz işyerinede uygun olabilir

Martech tarafından 25/Ağu/25 15:45 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-blackwidow-v4-x-kablolu-f-klavye-tr-siyah-1234294.html

Bundan kullanıyorum memnunum fakat evde sesten rahatsız olan birisi varsa olmaz aşırı sesli ama tuşları falan yumuşak rahat

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

logitech mx mechanical

Ben de bundan alayım diyordum acep tuşlar falan kolay mı kırılıp kopuyor?

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uruAdania
    uruAdania's avatar
    Erkek

Ben Excalibur EX800 klavye mouse seti kullanıyorum. Kullanan bilir, kalite müthiş. Fiyatları gayet makul ve performansı yüksektir. Mouseun alt kısmında açılan klasik bir kapak var. Oraya manyetik ağırlık takarak mouseun hissiyatını keyfine göre ayarlayabiliyorsun.

Hayatınızdaki en önemli iki gün; doğduğunuz gün ve nedenini öğrendiğiniz gündür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

ben de bir soru sorayım. 

2 cihaz calıstırabileceğim bluetoothlu ve mumkunse sessiz bir klavye mouse setine ihtiyacım var. mx'e cok gozum var ama emin olamadım :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Logitech G815, Logitech G915 kullanıyorum, oyun vs için fonksiyon tuşlarından çokça faydalanıyorum, onlarca makro tanımladım yıllardır kullandıkça :D En solda bulunan 5 tane fonksiyon tuşu ve üstteki 3 tane profil tuşundan dolayı fazladan 15 tane tuşun olmuş oluyor :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İndirimden 2 bine almıştım. 

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Ingilizce-Tasarland%C4%B1-Multi-Fonksiyon-Performance/dp/B0CDGD3YDC/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

bolca yazılacaksa mx keys s'den şaşma hocam.

biraz alengirli olsun, mekanik olsun dersen keychron'un klavyeleri gayet güzel. tuzlu ama hakkını veriyor. 

önden bi switch araştırması yap ama. switch hem ses olarak hem hissiyat olarak çok fark ediyor. red switch öneririm, blue kafa ütülüyor bir süre sonra.

|~_~|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

Microsoft 3000 wireless var bende

imza.
Toplam Hit: 1639 Toplam Mesaj: 23
klavye