folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Klavyeye Kullaniyorsunuz ? Tavsiyeniz Nedir ?

Hangi Klavyeye Kullaniyorsunuz ? Tavsiyeniz Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Martech bunu yazdı

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WL/NX SNOW/PBT/UK

ASUS ROG Harpe Ace Extreme Wireless Esports Gaming Mouse – Carbon Fiber Build, 47g Lightweight, Tri-Mode Connectivity, 42K DPI, up to 70Hr Battery, Glass Skates, Pro-Approved

Logitech G Pro X TKL RGB Tactile Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2

bu 2 sete sahibim pclerimde asusu daha cok seviyorum sessiz işyerinede uygun olabilir

Logitech G Pro X TKL RGB Tactile Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Bunun pembesinden kizima almistim. Guzel ama cok sesli birde yazilimciya pek uygun gibi gelmiyor. 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    cahitnuri bunu yazdı

ben de bir soru sorayım. 

2 cihaz calıstırabileceğim bluetoothlu ve mumkunse sessiz bir klavye mouse setine ihtiyacım var. mx'e cok gozum var ama emin olamadım :) 

mx keys sessiz ve guzel bir settir. Ofis kullanimi icinde ideal ama bi sure sonra tuslarin capleri vs degise bilsin istiyor insan sikiliyor hep ayni hep ayni.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Liquid bunu yazdı

logitech mx mechanical

Ben de bundan alayım diyordum acep tuşlar falan kolay mı kırılıp kopuyor?

Ben turkiyeden aldim, kibrisa goturdum. 2 yil kadar kullandim sonra maltaya tasinirken kiyafetlerin arasina koydum esc si ve shift tusu kirilmis. bence kabul edilebilir bir hasar. hatta yerine geri giriyor ama sert basinca atiyor, birazda aylak gotluluk ile degistirmek istedim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    cahitnuri bunu yazdı

ben de bir soru sorayım. 

2 cihaz calıstırabileceğim bluetoothlu ve mumkunse sessiz bir klavye mouse setine ihtiyacım var. mx'e cok gozum var ama emin olamadım :) 

ben 2 pc ile çalışıyorum. 3'e kadar destekliyor. sağ üstteki düğmelerden geçiş yapıyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Çok alan kaplaması dışında muazzam derecede memnunum. Tuş hassasiyeti, bilek desteği vs çok iyi. Mouse kullanımım çok az. Genelde klavyeyi çok kullanıyorum. Bunu almadan önce bileklerim çok ağrıyordu aldıktan sonra ağrılar vs azaldı ve zamanla normale döndü bileklerim. Şiddetle tavsiye ediyorum ... Hem Flow özelliği hem de hissiyatı bence hoş. https://www.logitech.com/tr-tr/shop/p/k860-split-ergonomic 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

benim de klavye daktilo gibi ses çıkarıyor hytech diye dandik bir marka böyle sessiz aynı dizilime yakın varmı öneri
    110000926010083.jpg (375×375)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

SteelSeries Apex Pro tkl kullanıyorum.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Logitech MX Keys 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    cahitnuri bunu yazdı

ben de bir soru sorayım. 

Logitech Pop Icon Kablosuz Bluetooth Sessiz Türkçe Q Klavye Fiyatı https://share.google/WfM3Y44ChHN1UMhbG

2 cihaz durumunu denemedim.sessiz küçük memnunum 2500 e almistim

futurist tarafından 26/Ağu/25 21:54 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

bu fiyatlar nedir ya şaka gibi. 8-10 binler havada uçuşuyor eskiden bu rakamlara set alıyorduk

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 1643 Toplam Mesaj: 23
klavye