Hangi Klavyeye Kullaniyorsunuz ? Tavsiyeniz Nedir ?
-
Martech bunu yazdı
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WL/NX SNOW/PBT/UK
ASUS ROG Harpe Ace Extreme Wireless Esports Gaming Mouse – Carbon Fiber Build, 47g Lightweight, Tri-Mode Connectivity, 42K DPI, up to 70Hr Battery, Glass Skates, Pro-Approved
Logitech G Pro X TKL RGB Tactile Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi
Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2
bu 2 sete sahibim pclerimde asusu daha cok seviyorum sessiz işyerinede uygun olabilir
Logitech G Pro X TKL RGB Tactile Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Bunun pembesinden kizima almistim. Guzel ama cok sesli birde yazilimciya pek uygun gibi gelmiyor.
-
cahitnuri bunu yazdı
ben de bir soru sorayım.
2 cihaz calıstırabileceğim bluetoothlu ve mumkunse sessiz bir klavye mouse setine ihtiyacım var. mx'e cok gozum var ama emin olamadım :)mx keys sessiz ve guzel bir settir. Ofis kullanimi icinde ideal ama bi sure sonra tuslarin capleri vs degise bilsin istiyor insan sikiliyor hep ayni hep ayni.
-
Liquid bunu yazdı
logitech mx mechanical
Ben de bundan alayım diyordum acep tuşlar falan kolay mı kırılıp kopuyor?
Ben turkiyeden aldim, kibrisa goturdum. 2 yil kadar kullandim sonra maltaya tasinirken kiyafetlerin arasina koydum esc si ve shift tusu kirilmis. bence kabul edilebilir bir hasar. hatta yerine geri giriyor ama sert basinca atiyor, birazda aylak gotluluk ile degistirmek istedim.
-
cahitnuri bunu yazdı
ben de bir soru sorayım.
2 cihaz calıstırabileceğim bluetoothlu ve mumkunse sessiz bir klavye mouse setine ihtiyacım var. mx'e cok gozum var ama emin olamadım :)ben 2 pc ile çalışıyorum. 3'e kadar destekliyor. sağ üstteki düğmelerden geçiş yapıyorum.
-
Çok alan kaplaması dışında muazzam derecede memnunum. Tuş hassasiyeti, bilek desteği vs çok iyi. Mouse kullanımım çok az. Genelde klavyeyi çok kullanıyorum. Bunu almadan önce bileklerim çok ağrıyordu aldıktan sonra ağrılar vs azaldı ve zamanla normale döndü bileklerim. Şiddetle tavsiye ediyorum ... Hem Flow özelliği hem de hissiyatı bence hoş. https://www.logitech.com/tr-tr/shop/p/k860-split-ergonomic
-
benim de klavye daktilo gibi ses çıkarıyor hytech diye dandik bir marka böyle sessiz aynı dizilime yakın varmı öneri

-
SteelSeries Apex Pro tkl kullanıyorum.
-
Logitech MX Keys
-
cahitnuri bunu yazdı
ben de bir soru sorayım.
2 cihaz calıstırabileceğim bluetoothlu ve mumkunse sessiz bir klavye mouse setine ihtiyacım var. mx'e cok gozum var ama emin olamadım :)Logitech Pop Icon Kablosuz Bluetooth Sessiz Türkçe Q Klavye Fiyatı https://share.google/WfM3Y44ChHN1UMhbG
2 cihaz durumunu denemedim.sessiz küçük memnunum 2500 e almistim
futurist tarafından 26/Ağu/25 21:54 tarihinde düzenlenmiştir -
bu fiyatlar nedir ya şaka gibi. 8-10 binler havada uçuşuyor eskiden bu rakamlara set alıyorduk