Hangi Linux Dağıtımı
-
merhaba müridler.
Linux kurmaya karar verdim,ancak şuan hangisini kursam kararsızım.
Cylonos kullanım kolaylığı olarak çok hoşuma gitti,görsel olarakta güzel,stabil ancak emin olamadım.
Ubuntu,debian,cylonos,backtrack 5-6 şuan kafamda bu sistemler var kullanım kolaylığı,kaynak bulmada kolaylık,stabilite olarak hangisini tavsiye edersiniz.
-
Çok alfa erkeği biri bana linux mint önerdi, sevdim seneler önce KDE kullanmıştım arayüzüde aşina geldi o yüzden.
-
-
Mint'inde tasarımı çok hoşuma gitti,kullanım olarakta windowstan geçecek kişilere kolay galiba o da hoşuma gitti.
Debian vs ubuntu vs mint durumundayım şuan
-
ubuntu
-
Sebepleride yazarsanız güzel olur.
Benim şuan mintin tasarımı çok hoşuma gitti mesela bu tarz artılar eksilerle birlikte yazılsa daha güzel olur.
-
Bir zamanlar benim de Linux Live CD versiyonları ile bir işim olmuştu. Aralarından en çok Mint'i sevmiştim. Mint'i ben de tavsiye edebilirim.
-
hiçbir dağıtımında kullanım kolaylığı yokki linux unix geliştiren adamlar dünyadaki herkesi kendisi gibi coder fln zannetmiş olacaklar ki herşeyi kodla halledebilecekleri işletim sistemi üretmişler
yerinde olsam gider apple storedan bi tane orjinal Mac OS X 10.6 Snow Leopard dvdsi alır herhangi bi loader ilede mac os umu orjinal/lisanslı olarak kurardım mis gibi :)))))))) -
linux mint 13 kur .
tek gecerim
maç ile kesinlikle uğraşma , canı cehenneme
-
linux mint kurmaya karar verdim ancak hangi versiyonu?
Linux mint debian var,13 sürümümü yoksa 14 sürümümü,kde'mi gnome'mu?(gnome'un daha stabil olduğu söyleniyor gnome kurmayı düşünüyorum)
-
Sürekli kullanmak için istiyorsan Ubuntu(GNOME), masaüstü ortamım windowstan alıştığım gibi KDE olsun diyorsan Kubuntu. GNOME ve KDE kadar janlanlı olmasın, light olsun, masaüstü ortamı XFCE olsun diyorsan Xubuntu, daha da lightını ister isen LXDE masaüstü ortamını kullanan Lubuntu'yu öneririm.