Hangi Marka Şampuan Kullanıyorsunuz ?
-
Arkadaşlar bu aralar şampuanımı değiştirmek istiyorum ne alsam diye karar veremedim saçlarım çok çabuk yağlanıyor ve ince ve zayıflar çok fazla şampuan değiştirdim biraz kaliteli bişey kullanmak istiyorum
uzun süre pantene kullandım ama pek memnun değilim elidor blendax gibi şampuanlar kullanmak istemiyorum
NIVEA kullanan varmı ?
sizin markanız nedir ???
-
pantene ya da loreal elseve
-
elidor kullanıyrm ben . nivea ilk defa görüyorum şampuan :))
-
headandshoulders Kullan Tam Sana Gore
-
yeşil sabun + patates filesi = Sıhhat sağlık :) çocukluk korkum banyo zamanı =)=)
-
headandshoulders
senelerce kepeğe çözüm aradım çözüm yanımdaymış halbuki :D
-
clear, yağ-kepek vs gibi sorunlara iyi geliyo
-
reklam yapmayalım :F
zeytinyağlısabun :F
-
hedenşoldırs
-
bioblas :) dökülmece olmasin diye takiliyorum bi ara stressden gidiyodu sac bas, simdi iyi cok sükür...
-
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------
clear, yağ-kepek vs gibi sorunlara iyi geliyo
-----------------------------Clear men i kesinlikle tavsiye ederim. piyasada birçok şampuan denedim. biri aşırı dalgalandırıyo diğeri süt bebesi gibi yapıyo diğeri elektrik çarpmış gibi yapıyo kepek zaten yapımda var yok saç döker falan
Clear men hızlı stil clear tech 2.0 kullan galiba 3.0 ı da çıktı zaten şampuan olmanın dışında clear tech fomülü işe yarıyor kafada şampuanı 3-4 dakika bekletiyorsun düzenli kullanımda (2 gün 3 günde bir) ne kepek kalıyo ne toz ne yağ ne kuru iplik gibi sana şöyyle söyleyeyim bu şampuanı kullanmaya başladığım andan sonra abartısız saçımı günde 200 sefer parmaklarımla okşuyorum :D alnımdan sokuyorum parmaklarımı enseye kadar tarak gibi parmaklarımla oksuyorum acayip hoşuma gidiyo :D ben hızlı stili kullanıyorum hemende istediğim şekli verebiliyorm. uzun lafın kısası tavsiye ederim ;) kadın şampuanları kullanma erkek içiin olanları kullan erkek saç derisi kadınklarınkinden farklı çünkü.
Bu arada evet zeytin sabunu acayip işe yarıyo ama kokusunu sevmiyorum :| vücüda çok yararlı yalnız onnda kalitelisini almakta fayda var.