Hangi Markanın Hangi Modeli.
-
Merhabalar.
Ben Daha Önce Amatör Olarak Fotoğraf Çekimleri Yaptım Şimdi Kendimi Geliştirmek İstiyorum. Çekimlerim Doğa Manzara Kedi Köpek Gibi Fotoğraflar Çok Nadir de Olsa Arkadaş Çevresinde Arkadaşlar Arasında Fotoğraf Çekilirdik.
Aklımda 4 Model Var. Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim.
Canon EOS 600D , Canon EOS 550D
Nikon D3100 , Nikon D5100
Saygılar.
-
yukarıı ^^
-
pentax k-r
-
aklımdaki modeller bunlar hocam.
-
daha önce açılan konular var gene aynı marka modelleri hakkında incele derim...
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------pentax k-r
-----------------------------her fotoğraf makine tavsiyeye aynı cvbı yazmak zorundamısın. iiki bi pentax k-r aldın yaw :D resim konunu güncelle varsa yeni resim ;)
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
daha önce açılan konular var gene aynı marka modelleri hakkında incele derim...
-----------------------------arama motorunda arattıktan sora konu açtım. arkadaşlar genelde kamera alıcaklar uygun fiyat eflan aramışlar. ben tecrübeli hocalardan bilgi istiyorum.
-
-
pentax k-r
-----------------------------sende bnm gibsin ha..
adam teleskop alıcam dese pentax k-r diceksin :) -
sir bunu yazdı:
-----------------------------pentax k-r
-----------------------------her fotoğraf makine tavsiyeye aynı cvbı yazmak zorundamısın. iiki bi pentax k-r aldın yaw :D resim konunu güncelle varsa yeni resim ;)
-----------------------------,hocam şöyle bişey var ki, benim olduğu için tavsiye falan etmiyorum ama makinenin performansını görünce off iyiki de almışım diyorum,, daha 2 gün önce servise ben makineyi almanyadan aldım garantisi varmı burda diye mesaj atım, adamlar beni aradılar inanırmısın kendilerinden almadığım makina için tam 43 dakika konuştuk, her soruma cevap verdi üstüne buyrun gelin bi gün yemeğe götürelim sizi dediler, gellin sohbetimize o şekilde devam ederiz dediler çaya davet ettiler, başka hangi servsite var böyle uygulama amk ? :D pentax ın kalitesini sorsan, en alt sınıf modeli bile diğer markalarınn en üst sınıf donanımlarına sahip ve kasa bakımından metal aksamlı, Bak hocam kesinlikle sana tavsiyem pentax, özellikle paran var sa k5 modeli, bunlar trye daha yeni giriyor nar teknoloji 100 adet getirdi ve test edip 45adedini geri gönderdi ufacık kusurlar nedeniyle bu kadar titiz davranıyorlar,45 adet fazla evet k5 modelinde ki kronik sorun bu o yüzden fazla, k-r makineler tertemiz tavsiye ederim,
Pentax slr makinanın atası dır, nikon canon , bu gibi markalarda kesinlikle pişman olursun zamanla çünkü bu firmalar satmak için mal üretiyor ve birçoğu plastik aksağam, yılda biçrçok model çıkartıyorlar, pentax kral, iki model çıkarır yılda o da eski modelin hatalarının giderilmiş halidir..
Pentax k-r teknosa da 1999 tl fiyat ile mağazalara giriş yaptı yakında k5 de giriş yapar,
bu arada yeni resimler var birkaç tane yoğunluktan dolayı fazla çekime yüklenemiyorum bu aralar, konu fazla rağbet görmediği için pek yayınlamak istemedim burada açıkçası..
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
pentax k-r
-----------------------------sende bnm gibsin ha..
adam teleskop alıcam dese pentax k-r diceksin :)
-----------------------------derim aga, Kaliteye her zaman onay veririm, markaya para vermekten se kaliteye veririm ömürlük kullanırım,, şu kadar söyleyeyim sizlere,
bi pentax makinasının shutter ömrüne bakın bir de diğer markalarım..