Hangi Telefon?
-
Bir tane de teknolojiyle ilgili konu açayım madem. Telefon piyasasından epeydir uzağım ( iPhone 4 çıkana kadar takip ettim, en son onu aldım, 3 senedir kullanıyorum diğer yeniliklerden pek haberim yok )
Artık miladını doldurdu iPhone 4'üm, yenileyeyim istiyorum.
Windows mobile falan istemiyorum, iOS ya da Android devam edeceğim. Muhtemelen bu sefer Android deneyeceğim.
iOS-Android yarıştırmasına girmeden, bütçeyi de düşünmeden ( altın kaplamalı telefonlar seçeneklere dahil değil tabi :) ) , şimdi yeni telefon alacak olsanız hangi modeli alırdınız/almak isterdiniz, neden?
O kadar çok seçenek var ki, tek tek araştırmayla bitmez gibi, ve araştırsam da karara varmak kolay olmayacak. Ben de en çok öneri gelen markaları/modelleri inceleyeyim istiyorum.
Dipnot, asus zenfone falan düşünmüyorum, asus garanti servisi başıma bela oldu bir senedir, asus dışındaki bütün markalara da açığım :)
Xperia Z3 çıkmış bir de sanırım, belki yeni değil epeydir de var olabilir, nasıl o kullanan var mı?
-
2200 TL varsa Z3, 1700 TL varsa Z3 compact almasın. :-)
-
hiç bozma bence iPhone 6 terfi et gitsin
yok dersen
note serisi
lg g3
-
Android alıcaksan Note serisinden vazgeçmiyceksin amiral gemisi diye boşa denilmiyor ama daha spesifik olsun diyorsan biraz daha bekle note edge gelicek gayet hoş telefon
-
bu telefonu nasil kullanmak istedigine bagli biraz
basit kullaniciysan iphone dan devam et.
ama karistircam ben surasini burasini degistiririm, sklirim simgeleri degistiririm diorsan android al
-
Bütçe ne dostum en son söyle kardeşine bakıyım telefon sana
-
LG G3 32 GB al hocam. Rahat 2-3 sene kasmadan götürür. Android L güncellemesinide aldı daha ne olsun. Ama 16 GB olanı alma. Onda 2 GB ram var.
-
Ekerci bunu yazdı
ama karistircam ben surasini burasini degistiririm, sklirim simgeleri degistiririm diorsan android al
hocam dediğim gibi ios / android arasında kalmaktan çok, telefon bazında bakıyorum olaya, ios tan da sıkıldım bi nebze, hele telefon eskidikçe güncellemelerle yavaşlatma şeklindeki satış taktiklerine lanet olsun, daha da iphone almam diye düşünüyorum :)
-
Atakan bunu yazdı
Bütçe ne dostum en son söyle kardeşine bakıyım telefon sana
Bütçe dediğim gibi altın kaplamalı telefonlara yetmez lakin 2000-2500 e kadar falan çıkabilirim muhtemelen, telefon bu sonuçta, her gün her an kullandığım bir şey olacak, bilgisayar gibi günde 2-3-5 saat kullandığımız cihazlara bile kesenin ağzını epey açıyoruz sonuçta
-
noname bunu yazdıEkerci bunu yazdı
hocam dediğim gibi ios / android arasında kalmaktan çok, telefon bazında bakıyorum olaya, ios tan da sıkıldım bi nebze, hele telefon eskidikçe güncellemelerle yavaşlatma şeklindeki satış taktiklerine lanet olsun, daha da iphone almam diye düşünüyorum :)
Anladim hocam ben senin mantigini, o is iosta nasil yapiolar bilmiorum ama androidte de bi cesidi var.sole oluo, yeni sistem gelior ve bir suru yeni ozelliklerle beraber.hepside cook fazla iyi oluyor fakat telefon eski olunca bu ozellikleri kaldiramiyor ve yavaslama yasaniyor.tek sebep yeni ozelliklerin foknsiyonlarin telefonun gucunden fazla olmasi.
Ben samsung s3 kullaniorum sanirim bu telefon iphone 4s yada 4 le beraber cikmisti, halen memnunum.yavas mi yavas ama isimi goruor.yapamadigim bisi yok.ama herkes samsung dandik diyor.sonyler iyi gibi ama renkleri bana soluk geldi.en iyisi gidip yerinde bakmak.telefonu eline al, ekranina fln bak sonra begenirsen netten ozellik karsilastirmasi yap.lg kullananlarda memnun.ben nedense lg ye isinamadim.sonyde bana tv kumandasi tutma hissi verdi.
-
Taksit olayı nedir bu arada? İnternetten satın aldığımda taksit yapabilitem var mı?