Hangi Telefon?
-
noname bunu yazdı
Note 4 vs Z3 arasında kaldım. Ne dersiniz?
hacı modeli sittir et de, piyasada kendi yakınlarımdan falan ve kendi tecrübelerimden aldığım dönütler:
-samsung skik
-lg zortingen
-sony oovv yess
-htc vohaa iyi
-huawei not baddd
-iphone :B
(bahsi geçen karşılaştırmalarda kullanılan seks objeleri: Note 2, s2,s3,s4,s4 mini,lg l5,lg g2,htc m7,htc m8,sony z, sony z2, ip 4s,ip5,ip5s,ip6)
kendim ip5 kullanıyorum(x5ten geçtim) gayet memnunum-şarj hariç- ama sen genç bi müritsin özgürlük isterim cevoo, 2 3 ayda bi rom atıcam hell yeah dersen android,onun haricinde 5s al derim..
illa ikisi arasında kaldım dersen kullanmadım ama z3 çok iyi diyolar. Note 4 kullanan kimse görmediğimden onun hakkında bişi diyemicem.
edit:imla
joe_black tarafından 24/Ara/14 19:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Note 4 Edge varmış bir de. Onun farkı ne oluyor?
-
noname bunu yazdı
Ekranı oval oluyor
-
noname bunu yazdı
note 4 2,7 çift çekirdek + 1,3 çift çekirdek ekran 5,7 3,200 mh
note edge 2,7 dört çekirdek ekran 5,6 3,000 mh
-
Z3 dedim ve tekrar ediyorum.
Maceraya yer yok. :-)
-
iphone 4 kullandım 4 yıl. İphone 6 ve sony z3 yada z3 compac arasında kalmıştım. İphone 6 aldım. memnunum ama 4 göre büyük geliyor :D z3 compackta 4.7 inç iphone 6 da 4.7 inç. Ben telefonu yurt dışından aldırttığım için 1 yıl apple garantisi olsun diye iphone 6 aldım birde herşeyini kullanıyorum hemen hemen.
iphone 6 yada z3 compack yada z3 al diğerlerine bakma derim. z3 serilerinin pil durumu çok iyi.
-
archair23 bunu yazdı
iphone 4 kullandım 4 yıl. İphone 6 ve sony z3 yada z3 compac arasında kalmıştım. İphone 6 aldım. memnunum ama 4 göre büyük geliyor :D z3 compackta 4.7 inç iphone 6 da 4.7 inç. Ben telefonu yurt dışından aldırttığım için 1 yıl apple garantisi olsun diye iphone 6 aldım birde herşeyini kullanıyorum hemen hemen.
iphone 6 yada z3 compack yada z3 al diğerlerine bakma derim. z3 serilerinin pil durumu çok iyi.
çok iyi dediğin ne kadar hacı?
arkadaşta z2 var 2 gün gidiyo. 3g wifi full açık.
bizim bi hocada 5s var wifi 3g bluetooth hep açık 7 saat gidiyo :F
-
Vestel al :)))
Saka saka lg iyidir hocam.
-
noname bunu yazdı
hocam note 4 al, note kullanmamış adamlar bilemez telefonun kalitesini. Pil durumunu falan hiç konuşmuyorum, millet iphone' nun parlaklığını en düşük kullanırken sen babalar gibi en yüksekte kullanıcan. Zaten kaldıramayacağı hiçbir program, oyun yok. Üstüne quad hd kalitesinde görüntü alıcan. Daha ne istiyosun bilmiyorum ki :))
-
archair23 bunu yazdı
Sadece ekran boyutuna bakarsan yanlış yaparasın hocam. Çerçeveyide katacaksın hesaba. Xperia Z3, Apple iPhone 6'ya bir tık daha büyük. Hem en, hem boy hemde kalınlık olarak.