Hangi Telefonu Almalı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar daha önce lg g2 almıştım.

telefona teknogaranti sigortası yaptırmıştım. telefonun anasını ağlattım 2 kere de.

bir kere sıvı teması oldu. tekno garanti ile gitti geldi. halloldu

şimdi telefonun ekranını kırdım ön panel tamamen gitti. teknogaranti biz bunu yapmıyoruz teknosadan %70 hediye çekinizi alın dedi.

1699 a almıştım telefonu

1190 tl lik hediye çeki verecekler şimdi sadece teknosada kullanabiliyorum tabi

hangi telefonu almalı ? ya da hediye çekini kabul etmeyip ekranı mı yaptırayım ?

1190'ın üzerine 300 daha ekleyip kazık teknosadan 1499 a yine lg g2 alabilirim.

teknogaranti ve teknosa cebimi mikti yani.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

telefona teknogaranti sigortası yaptırmıştım. telefonun anasını ağlattım 2 kere de.

şimdi telefonun ekranını kırdım ön panel tamamen gitti. teknogaranti biz bunu yapmıyoruz teknosadan %70 hediye çekinizi alın dedi.

1699 a almıştım telefonu

hangi telefonu almalı ? ya da hediye çekini kabul etmeyip ekranı mı yaptırayım ?

sıvı teması felan sony z1 z2 felan bak hocam , yada g3 bak , g2 almışsın dayanmamış sana, o yüzden en şağlamı sony z1 compact bak , bence sony al sen anca kurtarır

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Lg g3 al 32 gb lik olandan. Telefon + tablet keyfi yasa. Bahtsizlik g3 de de basina gelirse telefon kullanma :)

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Fiyat performans karsilastirmasi yaptigimda genel olarak general mobile bana cekici gelmisti.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abiler 1190 civarına sağlam alabileceğim birşeyler var mı ?

alıyoruz son model telefonları whatsapp feysten başka yaptığımız birşey yok.

başka harcamalarda olunca üst segmente bakamıyorum fazla...

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

http://www.teknosa.com/urunler/125071117/sony-xperia-z1-beyaz-akilli-telefon#url

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sony alma hocam ekranları çok boktan. Diğer markalara göre sönük kalıyor ekranları. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

darbe ve sıvı için z1 al o zaman hacı :D

hiç mikti falan deme anasını zigmişsin hacı telefonun :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

@mustafa 

hocam sony z1 de kullandigi ekrani terk etti diye biliyorum artik true hd ips kullaniyor diye biliyorum ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

şöyle bakıyorum da abi ara dönem gibi bir dönem aslında bu dönemde andorid tarafında telefon alınmaz gibi geliyor bana

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

1699 a almıştım telefonu

Abi onlar seni değil sen onları mikmişin. Nerde kulanyorsun telefonu anlamadım :D

Telefon olarak senin sony ürünlerine falan bakman gerekiyor o zaman su geçrmezler sonuçta. Üstüne de kaliteli bir darbe emici ekran filmi ve kap alırsın birşey olmaz.

Ya da bu cat in falan zor şartlar için telefonları var üstünden kamyon geçiyor birşey olmuyor ondan al :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3187 Toplam Mesaj: 25