Hangi Telefonu Almalı ?
-
Hocalar daha önce lg g2 almıştım.
telefona teknogaranti sigortası yaptırmıştım. telefonun anasını ağlattım 2 kere de.
bir kere sıvı teması oldu. tekno garanti ile gitti geldi. halloldu
şimdi telefonun ekranını kırdım ön panel tamamen gitti. teknogaranti biz bunu yapmıyoruz teknosadan %70 hediye çekinizi alın dedi.
1699 a almıştım telefonu
1190 tl lik hediye çeki verecekler şimdi sadece teknosada kullanabiliyorum tabi
hangi telefonu almalı ? ya da hediye çekini kabul etmeyip ekranı mı yaptırayım ?
1190'ın üzerine 300 daha ekleyip kazık teknosadan 1499 a yine lg g2 alabilirim.
teknogaranti ve teknosa cebimi mikti yani.
-
angelofhope bunu yazdı
telefona teknogaranti sigortası yaptırmıştım. telefonun anasını ağlattım 2 kere de.
şimdi telefonun ekranını kırdım ön panel tamamen gitti. teknogaranti biz bunu yapmıyoruz teknosadan %70 hediye çekinizi alın dedi.
1699 a almıştım telefonu
hangi telefonu almalı ? ya da hediye çekini kabul etmeyip ekranı mı yaptırayım ?
sıvı teması felan sony z1 z2 felan bak hocam , yada g3 bak , g2 almışsın dayanmamış sana, o yüzden en şağlamı sony z1 compact bak , bence sony al sen anca kurtarır
-
Lg g3 al 32 gb lik olandan. Telefon + tablet keyfi yasa. Bahtsizlik g3 de de basina gelirse telefon kullanma :)
-
Fiyat performans karsilastirmasi yaptigimda genel olarak general mobile bana cekici gelmisti.
-
abiler 1190 civarına sağlam alabileceğim birşeyler var mı ?
alıyoruz son model telefonları whatsapp feysten başka yaptığımız birşey yok.
başka harcamalarda olunca üst segmente bakamıyorum fazla...
-
http://www.teknosa.com/urunler/125071117/sony-xperia-z1-beyaz-akilli-telefon#url
-
Sony alma hocam ekranları çok boktan. Diğer markalara göre sönük kalıyor ekranları.
-
darbe ve sıvı için z1 al o zaman hacı :D
hiç mikti falan deme anasını zigmişsin hacı telefonun :D
-
@mustafa
hocam sony z1 de kullandigi ekrani terk etti diye biliyorum artik true hd ips kullaniyor diye biliyorum ?
-
şöyle bakıyorum da abi ara dönem gibi bir dönem aslında bu dönemde andorid tarafında telefon alınmaz gibi geliyor bana
-
angelofhope bunu yazdı
1699 a almıştım telefonu
Abi onlar seni değil sen onları mikmişin. Nerde kulanyorsun telefonu anlamadım :D
Telefon olarak senin sony ürünlerine falan bakman gerekiyor o zaman su geçrmezler sonuçta. Üstüne de kaliteli bir darbe emici ekran filmi ve kap alırsın birşey olmaz.
Ya da bu cat in falan zor şartlar için telefonları var üstünden kamyon geçiyor birşey olmuyor ondan al :D