Hangi Ülkede Mülteci Olmak İsterdiniz?
-
yıllardır bende arzuluyorum gitmeyi.bir iş bulursam gideceğim inşAllah.
biraz korkularım var.
ya gidersem orada bura gibi olur?
ya gidersem orda boş-boşuna kalırım
neyse arzuluyorum ama bir bok yapdığım yok,green card`a başvuru yapdım inşAllah çıkar.
-
Homer bunu yazdı
biraz korkularım var.
neyse arzuluyorum ama bir bok yapdığım yok,green card`a başvuru yapdım inşAllah çıkar.
Haci kusura bakma ama sen 200 yil gecse bile bir sey yapamazsin.
Yureginde hayallerin, aklinda hedeflerin olacak, "buradan cikinca .... hedeflerimi gerceklestirmeden donmeyecegim" diyebilmelisin.
Yoksa green card a basvurdum, o gelecek, bu tel acacak, falan davetiye gonderecek.... bir bakmissinki yas 40 olmus. -
sniperscope bunu yazdıHomer bunu yazdı
biraz korkularım var.
Haci kusura bakma ama sen 200 yil gecse bile bir sey yapamazsin.
Yureginde hayallerin, aklinda hedeflerin olacak, "buradan cikinca .... hedeflerimi gerceklestirmeden donmeyecegim" diyebilmelisin.
Yoksa green card a basvurdum, o gelecek, bu tel acacak, falan davetiye gonderecek.... bir bakmissinki yas 40 olmus.ne desen haklısın.
burda düzenli işim var ama yinede gitmek istiyorum.universite bitdi,askerlik bitdi şimdi yolum açık karar verip gitmek gerek.
kararsızlık çok kötü ya
-
vatandaşı olduğum ülkede mülteciyim amk başka derde gerek yok
-
çin ya da japonya da teknoloji var kalabalık ama idare ederedik iki aya uzman olurduk :)
-
takip
-
Birileri şu göçmenlik prosedürlerini açıklasada rahatlasak(ülke ülke)rahatlasak dediğim gitmek için ciddi ciddi ilk adımları atsak ?
Dark_Lord tarafından 23/Eki/12 10:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben Mülteci Olmak Felan İstemiyorum... Gayet Memnunum Ülkemden..
-
Ozcan adamim, benim tabii ki tavsiyem finlandiya olacak lakin meslek uyumu cok onemli. Benimki tutmuyor maalesef o ortama hala ucundan kiyisindan biseyler bulsam yardiricam diye cabaliyorum. Ha su an bambaska bir noktadayim olayda ama dedigim gibi nihai hedef suomi
-
Ben TÜRKİYE'de mülteci olmak isterdim ayda 500 dolar maaş veriolar iyi para;) Kendi ülkesinin insanı asgari 710 tl alıyosa sabah akşam çalışıp,mültyeciye veriyolarsa 500 dolar aylık... ***************************************************************************************************** (lütfen boşlukları doldurunuz);