Hangi Üniversitede Okumayı İsterdiniz?
-
Yeditepe üniversitesini tavsiye ederim :)
125 bin m2 alan üzerinde 236 bin m2 kapalı alan, 319 derslik, 22 anfi, 32 bilgisayar laboratuvarı, 74 adet İletişim, Güzel Sanatlar, Mühendislik, Mimarlık, Tıp ve Diş fakültelerine ait uzmanlık laboratuarları ve atölyeleri 1’i Mesleki 1'i profesyonel iki fotoğraf stüdyosu 34 Akademik Yönetim Birimi, 287 öğretim elemanı odası, 28 öğrenci kulüp odası, 3000 m2 alanda internet ağı ile dünyaya açılan Merkez Kütüphane, 2000 kişilik öğrenci yurdu, Yemekhane ve kantinlerde aynı anda 3000 kişiye hizmet veren 4 restorant, 7 kantin 1200 kişilik çok amaçlı konferans salonu, 100 kişilik sinema salonu 100 kişilik tiyatro salonu, 524 m2 ve 384 m2 büyüklüğünde profesyonel amaçlı iki televizyon stüdyosu 250 m2 televizyon eğitim stüdyosu ve birimleri, 150 m2 alanda kurulu radyo eğitim stüdyosu birimleri 620 m2 alanda kapalı seyircili basket sahası, 550 m2 alanda seyircisiz kapalı basket sahası, Basketbol, voleybol, tenis ve halı saha futbolu için açık hava tesisleri 708 m2 alanda kurulu fitness center ve squash salonu 783 m2 alanda kurulubanka, alışveriş merkezi, güzellik salonu Biri seyircili kapalı, diğeri açık 2 yarı olimpik yüzme havuzu 79000 m2 açık alan; oturma yerleri, parklar 400’ü açık 600’ü kapalı 1000 araçlık otopark Bunlara ilaveten birsürü güzel kız, ünlü kızlarla çıkabilme olasılıklarıda mevcut :)
-
Dgs'yle Makine mühendisliğine kasacaz bu sene ,Çukurova-ege-uludağ-kocaeli üni.leri hedefim.
-
her hayalin içinde üniversite geçmesi şart mı abicim ya? nasıl bir mantalitedir bu. ayıptır :D benim hiç bir hayalimde üniversite yok mesela. ha deselerki kafadan üniversiteye gönderecez seni, çukurova derim :P
-
sakın kimse bolu izzet baysal demesin valla kavga çıkar :D ulan g*tmz dondu be kim ister böyle biyetri zaten merkezde millet bi açığını yakaliyimde daliyim gözüyle bakio :D neyse ... :D
-
uludağ üni. mustafakemalpaşa meslek yüksek okulunda pc programlama bölümü olsaydı orasıydı hayalim :D amk dikey geçiş değil çarpraaz geçiş bilem yaparım ordan :F
-
İstanbul'daki herhangi bir üniversite olabilir. :)
-
princeton
-
boğaziçi çayçılık olsa hiç affetmem :C
öss dışından yıldız teknik yapıcam galiba ccnp eğitimi için :C
kampüs hawasını öss olmadan soluycam :F
ösym'e götümü yyeee :C yaşasın network yaşasın ccnp (H)
-
arkadaslar hic sinava girmeden bir uniye girilirmi su kampus havasini solumak bulunmak icin yani parali kurs olur egitim olur kari kiz icindegilde nebileyim gidip bende o ortami yasayayim diyorum olmazmi boyle birsey mesala turizim icin egitim alcam uniler ders vermezmi parali sahsen ben belcikada luven universitesine baslicaktim fransizca dili icin tabi parali orda yokmu boyle birsey sertifika yada bir belke ala bilecegim vallaha su ini ortamini merak ediyorum
ya ben olsam dicemde pek unileri bilmem de 7 tepeyi arkadas iyi ovmus ben hayat universitesindeyim 2 yik belcikada kaldim dil okudum flamence hallandaca ve birazda belcika ekonomi politikasi sarmadi biraktim orasi biraz sakin amam imarlar icin cok guzel gorulecek binalar var hollanda 2 sene her boku gordum simdi ingiltere burasida nasil biyer anlamadim
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul'daki herhangi bir üniversite olabilir. :)
-----------------------------
swool um haliç ünv. hariç de yawrucuğum :Dkampüs yok sosyal aktivite yok varsa prof lar onlarda alan derslerinde çok başarılı diğerleri formasyon hocalar a.q yan dersler (sosyoloji , davranş bilimleri , matematik ) bok gibi hocalardan oluşuyor + bu adamların dersi dönemlik olduğu için cebine 300 lira daha fazla girsin diye öğrenciye fena giriyolar..
burs bile kazansanız kapısından geçmeyin ...