Hannibal {Dizi}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Hannibal

En etkileyici edebi karakterlerden biri ilk defa televizyon dizisine uyarlanıyor: eski psikiyatrist yeni seri katil Dr. Hannibal Lecter. Thomas Harris’in klasik romanlarından uyarlanan ve Bryan Fuller (“Pushing Daisies,” “Heroes”) tarafından yaratılan bu yeni dizide, inanılmaz hikayenin nerede başladığını görüyoruz.

Will Graham (Hugh Dancy, “The Big C”) FBI ile birlikte bir seri katilin peşinde olan yetenekli bir suçlu profili çıkarma uzmanıdır. Graham’in kendine özgü düşünme tarzı ona herkesle -psikopatlarla bile- empati kurma yeteneği vermiştir. Onları farklı kılanın ne olduğunu her zaman bilir. Ancak yakalamaya çalıştığı son katilin zihni Will için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ülkenin ileri gelen psikiyatrlarından biri olan Dr. Lecter’dan yardım ister. Dahi doktorun uzmanlığıyla silahlanan Will ve Hannibal (katil olduğunu sadece izleyici bilmektedir) mükemmel bir ortaklık oluştururlar. Hatta ikilinin yakalayamayacağı bir katil olmadığı düşünülür. Ama Will gerçeği öğrenirse…

http://www.dizi-mag.com/hannibal

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

ilk bölümünü geçen izledim kurgusu ve gidişatı gayet iyi hannibal rolü hakkıyla icraa ediliyor ama ilk bölümün daha hareketli olmasını

umuyordum ... Film günümüzde geçiyor izliyene not

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

dizinin adı hannibal ama başrol'de will graham daha önde planda . hannibal karekteri ise daha arka planda kalıyor.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

dizinin adı hannibal ama başrol'de will graham daha önde planda . hannibal karekteri ise daha arka planda kalıyor.

Bunu bir bölümle bilemezsin.Eğer zaten başrolde hannibal olursa mide kalmaz millette gibime geliyor :)

Ben gayet başarılı buldum bakalım kim konusunu açacak diye vekliyordum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

house of cards daha güzel bir alternatif olabilir yeni diziler içinde.

http://www.imdb.com/title/tt1856010/

rating kasmak uğruna ısıtıp ısıtıp sunuyolar eski hikayeleri. bunu da izledim kötü başlamadı ama fazla sıradan bana göre.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amare
    amare's avatar
    Erkek

ilk bölümden karar vermek istemem ama adam olacak çocuk bokundan belli olur misali bu dizi tutmaz bişeyler eksik olmuş sanki 2.bölüm bugün yayınlanacak herhalde izleyelim 3 5 bölüm daha bakalım kesin kararımızı sonra veririz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

house of cards daha güzel bir alternatif olabilir yeni diziler içinde.

http://www.imdb.com/title/tt1856010/

rating kasmak uğruna ısıtıp ısıtıp sunuyolar eski hikayeleri. bunu da izledim kötü başlamadı ama fazla sıradan bana göre.

hocam ilk bölümü bana gayet iyi geldi eski hikayeden çok bir dizi olması güzel oldu yenilikler katılırsa iyi olur. Sıradanlık diyorsunuz bölümü ilk yayınlandığında 42 bin online ile izleniyordu bence çok sıradan bir rakam değilmi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

hacı sex&şiddet içerikli bir dizinin tutmama şansı yok.

iki tane meme iki tane kesik kafa koyup dizi çekersen 42 bin kişi izler tabi.

rome 2 sezon sürerken spartacus un 3-4 sezon sürmesi de bu yüzden.

benzer şekilde the walking dead e bakıyosun replik yok dizide ama millet müptelası :d

ben repliklerin daha ön planda olduğu dizileri seviyorum. yukarıda da bence dedim zaten dikkat edersen.

belki de beni yanıltır ilerleyen bölümlerde belli de olmaz.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

hacı sex&şiddet içerikli bir dizinin tutmama şansı yok.

iki tane meme iki tane kesik kafa koyup dizi çekersen 42 bin kişi izler tabi.

rome 2 sezon sürerken spartacus un 3-4 sezon sürmesi de bu yüzden.

benzer şekilde the walking dead e bakıyosun replik yok dizide ama millet müptelası :d

ben repliklerin daha ön planda olduğu dizileri seviyorum. yukarıda da bence dedim zaten dikkat edersen.

belki de beni yanıltır ilerleyen bölümlerde belli de olmaz.

spartacusun tutma nedeni belli :D game of thrones saysak bitmez hep sex sayesinde düşmüyor hitler abaza bir kitle hayranı :))

verdiğin house of cardı izlemeye başliyim tavsiyen için teşekkürler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gözlerim hopkins baba ile norton babayı aradı hep, genel olarak kasvetli boğucu bir havası vardı dizinin alışık olduğum renklendirme tekniği yoktu sanki dizide, duyumlarıma göre abd de 4.3 milyon kişi izlemiş, bakalım gelecek bölümleri nasıl olacak,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ben beğendim ilk bölümü. 2. bölüm gelsin bir an önce.

SYL 184
Toplam Hit: 4335 Toplam Mesaj: 30