Hannibal {Dizi}
-
Nedense bu Grahamı "Şehrin Azizlerindeki Savcı karekteri ve Dexter Morgan karekterinin" bir melezi olarak görüyorum...
-
2.bölüm geldi söyleyim dedim .dizimag'de var.
-
Son zamanlarda sürekli aksiyon içeren dizi ve filmler izliyordum bunu takibe alayım da sakin bir günümde izleyeyim. :)
-
2.Bölümden harika bir replik
-
will daha ön planda çünkü görevdeyken psikolojik olarak hannibaldan destek alıyor ve asıl katilin hannibal olduğunu bilmiyor
fakat hannibal onu psikolojik olarak eğitiyor vs. will işin sonunda asıl problemin hannibal olduğunu nasıl öğrenecek dizi konusu bu -
yunusdogan bunu yazdı
will daha ön planda çünkü görevdeyken psikolojik olarak hannibaldan destek alıyor ve asıl katilin hannibal olduğunu bilmiyor
fakat hannibal onu psikolojik olarak eğitiyor vs. will işin sonunda asıl problemin hannibal olduğunu nasıl öğrenecek dizi konusu bufarklı senaryolar ortaya çıkabilir sonuçta dizi diyoruz ...
Örnek: Muhteşem yüzyıl kanuninin nasıl anlatıldığı , aşk-ı memnu ( ensest ilişki ) allahtan türkiyede çekilmiyor
-
Devilcode bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
fakat hannibal onu psikolojik olarak eğitiyor vs. will işin sonunda asıl problemin hannibal olduğunu nasıl öğrenecek dizi konusu bufarklı senaryolar ortaya çıkabilir sonuçta dizi diyoruz ...
Örnek: Muhteşem yüzyıl kanuninin nasıl anlatıldığı , aşk-ı memnu ( ensest ilişki ) allahtan türkiyede çekilmiyor
dizimag te şöyle yazıyor.
En etkileyici edebi karakterlerden biri ilk defa televizyon dizisine uyarlanıyor: eski psikiyatrist yeni s
eri katil Dr. Hannibal Lecter. Thomas Harris’in klasik romanlarından uyarlanan ve Bryan Fuller
(“Pushing Daisies,” “Heroes”) tarafından yaratılan bu yeni dizide, inanılmaz hikayenin nerede başladığını görüyoruz.
Will Graham (Hugh Dancy, “The Big C”) FBI ile birlikte bir seri katilin peşinde olan yetenekli bir
suçlu profili çıkarma uzmanıdır. Graham’in kendine özgü düşünme tarzı ona herkesle -psikopatlarla
bile- empati kurma yeteneği vermiştir. Onları farklı kılanın ne olduğunu her zaman bilir. Ancak yakalamaya
çalıştığı son katilin zihni Will için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ülkenin ileri gelen
psikiyatrlarından biri olan Dr. Lecter’dan yardım ister. Dahi doktorun uzmanlığıyla silahlanan Will ve
Hannibal (katil olduğunu sadece izleyici bilmektedir) mükemmel bir ortaklık oluştururlar. Hatta ikilinin
yakalayamayacağı bir katil olmadığı düşünülür. Ama Will gerçeği öğrenirse…
yunusdogan tarafından 15/Nis/13 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Bitti be,
Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bitmesin diye yavaş yavaş izliyordum ama bitti,
Dizi 9 bölümden sonra tavan yaptı hayatımda bu kadar iyi kurgulanmış bu kadar titiz çalışılmış bir dizi görmedim nasıl başlayacak 2 sezon kestiremiyorum bile, -
Hannibal karakterindeki adam tipiyle hareketleriyle tam oturmuş
-
final mi yaptı öyle ise başlayayım hemen bu gece güzele benziyor hannibal rolündekinin mimikleri yeter izlemek için :D