Hannibal {Dizi}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Nedense bu Grahamı "Şehrin Azizlerindeki Savcı karekteri ve Dexter Morgan karekterinin" bir melezi olarak görüyorum...

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

2.bölüm geldi söyleyim dedim .dizimag'de var.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Son zamanlarda sürekli aksiyon içeren dizi ve filmler izliyordum bunu takibe alayım da sakin bir günümde izleyeyim. :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

2.Bölümden harika bir replik

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

will daha ön planda çünkü görevdeyken psikolojik olarak hannibaldan destek alıyor ve asıl katilin hannibal olduğunu bilmiyor

fakat hannibal onu psikolojik olarak eğitiyor vs. will işin sonunda asıl problemin hannibal olduğunu nasıl öğrenecek dizi konusu bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

will daha ön planda çünkü görevdeyken psikolojik olarak hannibaldan destek alıyor ve asıl katilin hannibal olduğunu bilmiyor

fakat hannibal onu psikolojik olarak eğitiyor vs. will işin sonunda asıl problemin hannibal olduğunu nasıl öğrenecek dizi konusu bu

farklı senaryolar ortaya çıkabilir sonuçta dizi diyoruz ...

Örnek: Muhteşem yüzyıl kanuninin nasıl anlatıldığı , aşk-ı memnu ( ensest ilişki ) allahtan türkiyede çekilmiyor

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

farklı senaryolar ortaya çıkabilir sonuçta dizi diyoruz ...

Örnek: Muhteşem yüzyıl kanuninin nasıl anlatıldığı , aşk-ı memnu ( ensest ilişki ) allahtan türkiyede çekilmiyor

dizimag te şöyle yazıyor.

En etkileyici edebi karakterlerden biri ilk defa televizyon dizisine uyarlanıyor: eski psikiyatrist yeni s

eri katil Dr. Hannibal Lecter. Thomas Harris’in klasik romanlarından uyarlanan ve Bryan Fuller

(“Pushing Daisies,” “Heroes”) tarafından yaratılan bu yeni dizide, inanılmaz hikayenin nerede başladığını görüyoruz. 

Will Graham (Hugh Dancy, “The Big C”) FBI ile birlikte bir seri katilin peşinde olan yetenekli bir

suçlu profili çıkarma uzmanıdır. Graham’in kendine özgü düşünme tarzı ona herkesle -psikopatlarla

bile- empati kurma yeteneği vermiştir. Onları farklı kılanın ne olduğunu her zaman bilir. Ancak yakalamaya

çalıştığı son katilin zihni Will için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ülkenin ileri gelen

psikiyatrlarından biri olan Dr. Lecter’dan yardım ister. Dahi doktorun uzmanlığıyla silahlanan Will ve

Hannibal (katil olduğunu sadece izleyici bilmektedir) mükemmel bir ortaklık oluştururlar. Hatta ikilinin

yakalayamayacağı bir katil olmadığı düşünülür. Ama Will gerçeği öğrenirse…

yunusdogan tarafından 15/Nis/13 23:35 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Bitti be,       

Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bitmesin diye yavaş yavaş izliyordum ama bitti,     

Dizi 9 bölümden sonra tavan yaptı hayatımda bu kadar iyi kurgulanmış bu kadar titiz çalışılmış bir dizi görmedim nasıl başlayacak 2 sezon kestiremiyorum bile,

Robinson_Crusoe tarafından 21/Eyl/13 01:15 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hannibal karakterindeki adam tipiyle hareketleriyle tam oturmuş

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

final mi yaptı öyle ise başlayayım hemen bu gece güzele benziyor hannibal rolündekinin mimikleri yeter izlemek için :D

Toplam Hit: 4131 Toplam Mesaj: 30