Harbiden RECEP İVEDİK Sinemadan Çekmişler (Valla Çekene Helal Olsun)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ABİ İNDİRMEYİN BK GİBİ GÖRÜNTÜ ÇEKEMEMİŞ MAL SAĞ SOLA OYNAYIP DURUYO
-----------------------------he valla yav. iş gene bana kalacak :P
-
cyrpt bunu yazdı:
dun ızledım pek tavsıye edebılecegım bır fılm degıl...
-----------------------------senin tarzn değildir ondan, gayet hoş birde söylendiği gibi arkdaşlarla gidilmesi lazım
o zamn edit. zevkler ve renkler tartışılmaz
-
Eğer bel altı fıkralara gülmeyi seviyorsanız, izleyebilirsiniz yoksa benim gibi sadece 3-5 sahneye gülüp, ayırdığınız zamana üzülebilirsiniz.
Ferhan Şensoy'un Son Ders filminin ilk yarısı bu filmin tamamından çok daha güzel ve eğlenceli doluydu. O filmde gülmekten gözümden yaş gelmişti ama Recep İvedik filminde klasik esprilerin içinden kaliteli olan bir iki tanesini bulup onlara gülümsedik, o kadar.
-
klasik bir narkozmrt konusu dandiklikte 1 numara . görüntü kalitesi 0 . zaten tam değil . boşuna zamanınızı alır. sakın indirmeyin .
-
dün gittim sinemasına kayseride 10 kişi gittik gülmekten birbirimize zarar vermeye başladım manyaq komedi adam bilindik espirilerle bile güldürüyor fakat bazı sahneleri bel altı oralarda birbirimizin üstüne çıktık bazı adamlar en koltuğa gecip 5 dakka aralıksız< güldü .
bu sölediklerim abartısız film bazı insana komedi bazı insanada mal gibi gelebilir zevk meselesi...
-
İndirmeyin 16 Dakika Çekmiş Hıyar
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
dun ızledım pek tavsıye edebılecegım bır fılm degıl...
-----------------------------senin tarzn değildir ondan, gayet hoş birde söylendiği gibi arkdaşlarla gidilmesi lazım
-----------------------------zaten mıllet fılmın cekımıne yada suresıne degıl bana taktı :) tabıkı zevkler tartısılmaz ama BEYENMEDIM ULEEEEN.... :)))
-
bu filmi çeken mal gidip 3 numaralı koltukta oturursa işte böle rezil görüntülü camrip film ortaya çıkar
-
LeonidaS bunu yazdı:
klasik bir narkozmrt konusu dandiklikte 1 numara . görüntü kalitesi 0 . zaten tam değil . boşuna zamanınızı alır. sakın indirmeyin .
süpersin kardeş. devam et.Login Olma sayısı : 258 Siteye kazandirdigi kullanici sayısı : 0 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 1 -
Nası yani koca film 64 megabyte ve tek link mi :)
Neyse hadi çeken arkadaşın eline sağlık izleyelim bakalım ama sinemaya gitmeden de zevki çıkmaz bu tarz filmlerin yaa :)