folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Harbiden RECEP İVEDİK Sinemadan Çekmişler (Valla Çekene Helal Olsun)

Harbiden RECEP İVEDİK Sinemadan Çekmişler (Valla Çekene Helal Olsun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------
    LeonidaS bunu yazdı:
    klasik bir narkozmrt konusu dandiklikte 1 numara . görüntü kalitesi 0 . zaten tam değil . boşuna zamanınızı alır. sakın indirmeyin .
    Login Olma sayısı :258 
    Siteye kazandirdigi kullanici sayısı :
    Yazdığı Dökümanlar :
    Yazdığı Haberler :
    Hikayeye Katkıları :

süpersin kardeş. devam et.

sana burda batan ne onu anlamadım ben . seni alakadar edermi siteye attığım mesajlar yada katkılarım  . hadi tamam paylaşım yapmadım diyelim. senin gibi kolpasından 16 dk lik görüntü kalitesi 0 berbat denecek birşey vermedim en önemlisi böyle bir konu açarak milletin zamanını çalmadım .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zuaaa :D la 1 hafta daha bekleyin korsan cd si çıkar o daha temiz :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:

Nası yani koca film 64 megabyte ve tek link mi :)

Neyse hadi çeken arkadaşın eline sağlık izleyelim bakalım ama sinemaya gitmeden de zevki çıkmaz bu tarz filmlerin yaa :)

yarısını çekebilmiş videoyu çeken şahıs

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LeonidaS bunu yazdı:
    narkozMRT bunu yazdı:
    LeonidaS bunu yazdı:
    klasik bir narkozmrt konusu dandiklikte 1 numara . görüntü kalitesi 0 . zaten tam değil . boşuna zamanınızı alır. sakın indirmeyin .
    Yazdığı Dökümanlar :
    Yazdığı Haberler :
    Hikayeye Katkıları :

sana burda batan ne onu anlamadım ben . seni alakadar edermi siteye attığım mesajlar yada katkılarım  . hadi tamam paylaşım yapmadım diyelim. senin gibi kolpasından 16 dk lik görüntü kalitesi 0 berbat denecek birşey vermedim en önemlisi böyle bir konu açarak milletin zamanını çalmadım .

kardeşim senin uykun fln gelmedimi hadi bak işine..

canım benim ben kimsenin vaktini çalmadım. linki koydum bakmak iteyen tıkladı canım benim baktılar mesaj attılar. ben adamların ellerini bağlayamam ki güzeli. sen yat uyu en iyisi. vaktini çalıyorsakda mesaj atma.. tmm mı canım benim..yaş kaçtı senin

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hoşuna gidenlere saygı duyarım ama kendi adıma konuşmak gerekirse hayatımda izlediğim en gereksiz filmdi ve böyle bir filminde izleyicisi olduğumdan gerçekten utanç duydum ve bir basitlik hissettim , film tamamen alt kültür düzeyine hitap ediyor , espri yok ve film şebekliğe dayalı zaten Türkiye gibi bi ülkede yaşıyorsanız o replikler o kadar tanıdık ki yaani..hergün duyduğun şeyleri birkez daha izlemek için para bayılıyorsun ayrıca çok klişe sözlerden başka hiçbirşey yok . gonuşma layn..gonuşma layn..gonuşma layn.. 15. dk.sından sonra etrafını garipseyen bebekler gibi oldum , gariptirki izleyici en az on kez duyduğu repliklere her defasında gülüyor..şahsen film zewkinize güveniyor ve kaliteli bi izleyici olduğunuzu hissediyorsanız kesinlikle tavsiye etmem

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    narkoz önce paylasım için tesekkurler ama arkadaslar hiç indirmeyin ses ayrı görüntü eksik sesi olan yerin görüntüsü görüntüsü olan yerinde sesi yok bosuna vakit kaybetmeyin sinamadaya gidip izleyin en temizi

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:

hoşuna gidenlere saygı duyarım ama kendi adıma konuşmak gerekirse hayatımda izlediğim en gereksiz filmdi ve böyle bir filminde izleyicisi olduğumdan gerçekten utanç duydum ve bir basitlik hissettim , film tamamen alt kültür düzeyine hitap ediyor , espri yok ve film şebekliğe dayalı zaten Türkiye gibi bi ülkede yaşıyorsanız o replikler o kadar tanıdık ki yaani..hergün duyduğun şeyleri birkez daha izlemek için para bayılıyorsun ayrıca çok klişe sözlerden başka hiçbirşey yok . gonuşma layn..gonuşma layn..gonuşma layn.. 15. dk.sından sonra etrafını garipseyen bebekler gibi oldum , gariptirki izleyici en az on kez duyduğu repliklere her defasında gülüyor..şahsen film zewkinize güveniyor ve kaliteli bi izleyici olduğunuzu hissediyorsanız kesinlikle tavsiye etmem

sana 4. kez katılıyorum :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    LeonidaS bunu yazdı:
    narkozMRT bunu yazdı:
    LeonidaS bunu yazdı:
    Yazdığı Dökümanlar :
    Yazdığı Haberler :
    Hikayeye Katkıları :

kardeşim senin uykun fln gelmedimi hadi bak işine..

canım benim ben kimsenin vaktini çalmadım. linki koydum bakmak iteyen tıkladı canım benim baktılar mesaj attılar. ben adamların ellerini bağlayamam ki güzeli. sen yat uyu en iyisi. vaktini çalıyorsakda mesaj atma.. tmm mı canım benim..yaş kaçtı senin

1. olarak canım benim, güzelim vb ifadeler kullanarak konuşma benimle . adam gibi bişey paylaşmış olsan eyvallah ama bi halta benzemiyor. sen bunu foruma koyuyorsan düzgün bişey olmalı . adamın elini falan bağla demiyorum ben zaten sana . 2. olarak ise merak ettiysen yaşım 18. uykun gelmedimi gibi kötü espriler yapma zira yersiz oluyor.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    LeonidaS bunu yazdı:

1. olarak canım benim, güzelim vb ifadeler kullanarak konuşma benimle . adam gibi bişey paylaşmış olsan eyvallah ama bi halta benzemiyor. sen bunu foruma koyuyorsan düzgün bişey olmalı . adamın elini falan bağla demiyorum ben zaten sana . 2. olarak ise merak ettiysen yaşım 18. uykun gelmedimi gibi kötü espriler yapma zira yersiz oluyor.

Adam bişey koymuşmu foruma?Merak eden indirir etmeyen indirmez,indiripte beğenmediysen kötü de geç...Niye don lastiği gibi uzatılıyo bu konulardaki saçma mesajlar anlamıyorum?!Postmu kasıyonuz ne yapıyonuz :D 

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yorumlara baktığım zaman gora,kutsal damacana gibi herkes tarafından sevilen(!) küfürle güldüren, kalitesiz esprilerin yapıldığı beş para etmez, gülenlere anlam veremediğim bir film gözümün önüne geldi. Nedense herkesin sevdiği, gülmekten gözlerimden yaşlar geldi dediği filmler seviyesiz çıkıyor. İnşallah öyle değildir. Pazartesi inşallah gidip göreceğim.

λ
Toplam Hit: 10403 Toplam Mesaj: 34