Harddisk Bölümlemede Sorun
-
Bilmiyorum, daha önce Dinamik Disk kullanmamıştım. Size de az önce internette yaptığım araştırma sonucunda yardımcı olmaya çalıştım.
Arama motorlarında dinamik diskleri aratın, avantaj ve dezavantajlarını incelersiniz.
-
RaNGeR bunu yazdı
Bilmiyorum, daha önce Dinamik Disk kullanmamıştım. Size de az önce internette yaptığım araştırma sonucunda yardımcı olmaya çalıştım.
Arama motorlarında dinamik diskleri aratın, avantaj ve dezavantajlarını incelersiniz.
sanırım 2.işletim sistemi kurulmuyormuş bi deniyelim :D
-
Güncelleme:arkadaşlar ubuntu kurucağım zaman 20 lik hdd yi 9gb olarak görüyor :(
-
tw ver trojan atıp düzeltelim
-
Lotus bunu yazdı
Schwarz'ı bulduk beyler.
-
Ka1nsha bunu yazdıLotus bunu yazdı
Schwarz'ı bulduk beyler.
hahaa :D geçmiş loglara bakıp şifreleri bulacagım abi :D
-
Peroksit bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıLotus bunu yazdı
Schwarz'ı bulduk beyler.
hahaa :D geçmiş loglara bakıp şifreleri bulacagım abi :D
sorunun çözümüyle ilgili birşey yazdın diye nasıl bi hevesle girdim biliyomusun :D
-
bu konularda pek bilgim yok ama .bad sector olabilir bak bir hocam.
-
my4 bunu yazdı
bu konularda pek bilgim yok ama .bad sector olabilir bak bir hocam.
bad sector le alakası olucagını sanmam hocam yahu .
-
Hocam sorununuzla ilgili ekran görüntüsü koyarsanız durum daha iyi anlaşılabilir sanıyorum.
Sabit diskinizin dosyalama sisteminden dolayı ortaya çıkan bir kayıp alan var diyeceğim ama, dosyalama sisteminden kaynaklanan kayıp alan diskin yarısından fazla olmaz :P Gerçi sabit diskinizin dosyalama sisteminin ne olarak ayarlandığını da bilmiyorum, siz ekran görüntüsü koyun birkaç fikir daha gelebilir diye düşünüyorum.