folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Harranlı Emine İle Harvard‘Lı Emily

Harranlı Emine İle Harvard‘Lı Emily

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

3G'de Türkcell siker atar. Yalan reklam yayınlayamazlar neden bahsediyorsunuz yahu siz ? Türkiye'de 3g olayı amerikadan hızlı. Söylendiği gibi. Bir sürü baz istasyonu olmasının dışında Turkcell'in hayvan gibi ar-gesi var.

O çok pahallı hızlı olacak tabi ki diyen garip tiplerede söyliyim ; Turkcell, Turkiyede en sağlam ar-ge yapan şirketlerden biri. Bilişim yönünde hayvan gibi ar-ge'si var.

Verilecek yalan bir beyanda vodafone ve avea bunu kullanıp nasıl mahfeder haberiniz var mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Kablolu internet ile 3g-4g internet bağlantısını karşılaştıran belleklere diyecek bir şey yok bence. Oldu olacak Turkcell 3g ile Google'ın yeni sunmaya başladığı 3 Gbps'lik internet bağlantısını karşılaştırsaydınız :P

Bırakın ODTÜ'yü, Selçuk Üniversitesi'de (Konya) bile ben okurken okulun kablolu internetine bilgisayarımı bağladığımda 300 Mpbs'e kadar bağlantı görüyorduk ki bu o zamandı. Şimdi artırmışlardır muhtemelen.

RaNGeR tarafından 22/Ara/12 16:28 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

şimdi bu ilk video da ki hız kablolu, benim ki de(alt resimde ki) kablolu.

aralarında kaç kat fark olduğunu söyleyebilecek biri varmı? hesaplıyamadım ):

http://b1212.hizliresim.com/14/q/h5532.jpg

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

3G'de Türkcell siker atar. Yalan reklam yayınlayamazlar neden bahsediyorsunuz yahu siz ? Türkiye'de 3g olayı amerikadan hızlı. Söylendiği gibi. Bir sürü baz istasyonu olmasının dışında Turkcell'in hayvan gibi ar-gesi var.

O çok pahallı hızlı olacak tabi ki diyen garip tiplerede söyliyim ; Turkcell, Turkiyede en sağlam ar-ge yapan şirketlerden biri. Bilişim yönünde hayvan gibi ar-ge'si var.

Verilecek yalan bir beyanda vodafone ve avea bunu kullanıp nasıl mahfeder haberiniz var mı ?

Turkcell yaptığı arge ile Huawei'nin cihazını modifiye edip hızı 3-4 katına çıkartmıyor. ABD'de kullanan var, trafik var, saturasyon var, dolayısıyla hız düşük. Burada kullanabilen var, kotalı paket var, trafik yok, dolayısıyla hız yüksek.

Balyoz99 tarafından 22/Ara/12 16:59 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

ilk videoyu çeken benim la . 
    demek çok isterdim :)

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

yapmayın çocuklar.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o 3g modem benden bile hızlı boşalıyordur.

(riks budur)

evet.

yardırmak bizim işimiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    HugeBroly bunu yazdı

türkcell gsm operatörü siz gidip sabit hatla kıyaslıyorsunuz 3g yi hay ben sizin aklınızı seveyim 

Tartışmada zaten sölemişler Turkcell 3G modemini ABD'deki 3G ve 4G modemlere göre daha hızlı olduğunu belirtmiş ama şimdi ülkedi üniversite hızlarına gelelim Video'daki neresi evmi üniversitemi bilmiyorum ODTU'de de çalışan varsa biliyordur hız 400mbps yavaş değil bizzat kullandım 1080p videoları bekleme diye birşey yok Harddiskimin yazma hızından hızlı iniyordu :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Harvard'da Torrent yasak beyler..

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 3989 Toplam Mesaj: 37