Hasta Arıyorum!
-
İyi günler hocalar nasılsınız iyisinizdir insallah. Konuya giriyorum:
Marmara Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi 3. Sınıf Stajyer ögrencisi olarak bu sene bir kişiye alt üst tam takma diş yapacağım. Kriterleri asagiya yazıyorum:
-Hasta muayenesi ve tedavi planlaması Maltepe Başıbüyük'teki üniversite hastanesinde olacak.
-Yapılacak tedavinin tamamı her aşamada Profesörlerin ve Doçentlerin onayından geçecek
-Sigortası olanlara ücretsiz, sigortasız olanlara ya da 4 yıllik surede baska bir protez yaptırmış olan sigortalı hastalara 390 TL ücret bulunmaktadır.
-Tedavi sonuna kadar ortalama 6-9 arası bir seans düzeni olacak.
-Seansların tamamı 13.00-15.50 arasında ortak belirlediğimiz saatler içinde olacaktır.
İlgilenenler pm atabilir. Şu anda baska bir tedavi yapmıyorum o sebeple kanal, dolgu vs bir yardım edemem malesef olduğunda haber veririm.
Dentist tarafından 27/Eyl/17 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bilmediğim için soruyorum,
gelecek hastanın ya takma diş kullanıyor olması lazım ya da ağzında 2-3 tane diş kalmış olması lazım değil mi?
Not: İmplant yapacağın zaman pm at :D
Turania tarafından 27/Eyl/17 10:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Dentist bunu yazdı
İyi günler hocalar nasılsınız iyisinizdir insallah. Konuya giriyorum:
Marmara Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi 3. Sınıf Stajyer ögrencisi olarak bu sene bir kişiye alt üst tam takma diş yapacağım. Kriterleri asagiya yazıyorum:
-Hasta muayenesi ve tedavi planlaması Maltepe Başıbüyük'teki üniversite hastanesinde olacak.
-Yapılacak tedavinin tamamı her aşamada Profesörlerin ve Doçentlerin onayından geçecek
-Sigortası olanlara ücretsiz, sigortasız olanlara ya da 4 yıllik surede baska bir protez yaptırmış olan sigortalı hastalara 390 TL ücret bulunmaktadır.
-Tedavi sonuna kadar ortalama 6-9 arası bir seans düzeni olacak.
İlgilenenler pm atabilir. Şu anda baska bir tedavi yapmıyorum o sebeple kanal, dolgu vs bir yardım edemem malesef olduğunda haber veririm.
Dur bakım bizimkilere bir sorayım. Annanemde dış bırakmamış doktor on tarafta.
-
Turania bunu yazdı
hocam bilmediğim için soruyorum,
gelecek hastanın ya takma diş kullanıyor olması lazım ya da ağzında 2-3 tane diş kalmış olması lazım değil mi?
Not: İmplant yapacağın zaman pm at :D
Aynen öyle ya da eski bir protezi vardır ağzında yenilemek istiyordur
-
up olsun.
-
Hem UP olsun hemde öğrencilikten doktorluk hayatına geçişin hayırlı olsun şuan üst tarafı kaplama yaptirdim, 2 implant ile beraber 22k para verdim. He gözümde de kalmadı helal olsun iyi yapti adam. Hayırlısı ile mezun ol da sende boyle paralar kazan inşallah.
-
tedavi ne zaman başlayacak ?
babamın 12 ekimde randevusu var. 12 ekimden sonra toplam 6 7 dişi falan kalacak geri kalanı çekeceklermiş.
-
@rakkoc
eyvallah abi çok sağolasın
@joe_black
pm attım abi
-
Yukarı
-
Up.
-
benim merak ettiğim ortalama bir dolgu için giden "hammadde" fiyatı nedir?