folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hasta Arıyorum!

Hasta Arıyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

benim merak ettiğim ortalama bir dolgu için giden "hammadde" fiyatı nedir?

Kompozit takımı 200 lira civarında, 40 hastada kullanıyorsun ortalama. Hasta icin 5 lira. Tabi bunlar çok afaki rakamlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

bulana kadar up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

doktorum şu implantların gelişi kaç para bilgin var mı

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dentist bunu yazdı

İyi günler hocalar nasılsınız iyisinizdir insallah. Konuya giriyorum:

Marmara Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi 3. Sınıf Stajyer ögrencisi olarak bu sene bir kişiye alt üst tam takma diş yapacağım. Kriterleri asagiya yazıyorum:

-Hasta muayenesi ve tedavi planlaması Maltepe Başıbüyük'teki üniversite hastanesinde olacak.

-Yapılacak tedavinin tamamı her aşamada Profesörlerin ve Doçentlerin onayından geçecek

-Sigortası olanlara ücretsiz, sigortasız olanlara ya da 4 yıllik surede baska bir protez yaptırmış olan sigortalı hastalara 390 TL ücret bulunmaktadır.

-Tedavi sonuna kadar ortalama 6-9 arası bir seans düzeni olacak.

-Seansların tamamı 13.00-15.50 arasında ortak belirlediğimiz saatler içinde olacaktır.

İlgilenenler pm atabilir. Şu anda baska bir tedavi yapmıyorum o sebeple kanal, dolgu vs bir yardım edemem malesef olduğunda haber veririm.

Hocam saygılar.İzmirde askerim agzimda  3_5 tane dış kalmis.gecen doktor 7 tane disimi çekti.çekmeden önce hepsini yapacam dedi bense güvendim dış çekimine izin verdim.7 tane disimi  çektikten sonrada ben ilgilenemem dişlerini yapamam git İzmir konaktaki ağız ve dış sağlığı merkezine orda yapsınlar dedi hocam.gittim konaktaki yerde pek ilgisiz kalıyor.askerim bana yardımcı olursanız sevinirim hocam.asker bilirsiniz ele avuca bakar.yemek yiyecek durumda değilim 

Serdengecti
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Hem UP olsun hemde öğrencilikten doktorluk hayatına geçişin hayırlı olsun şuan üst tarafı kaplama yaptirdim, 2 implant ile beraber 22k para verdim. He gözümde de kalmadı helal olsun iyi yapti adam. Hayırlısı ile mezun ol da sende boyle paralar kazan inşallah.

komple dişleri mi  yaptırdın kardeş?

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AnaKonda bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı

Marmara Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi 3. Sınıf Stajyer ögrencisi olarak bu sene bir kişiye alt üst tam takma diş yapacağım. Kriterleri asagiya yazıyorum:

-Hasta muayenesi ve tedavi planlaması Maltepe Başıbüyük'teki üniversite hastanesinde olacak.

-Yapılacak tedavinin tamamı her aşamada Profesörlerin ve Doçentlerin onayından geçecek

-Sigortası olanlara ücretsiz, sigortasız olanlara ya da 4 yıllik surede baska bir protez yaptırmış olan sigortalı hastalara 390 TL ücret bulunmaktadır.

-Seansların tamamı 13.00-15.50 arasında ortak belirlediğimiz saatler içinde olacaktır.

İlgilenenler pm atabilir. Şu anda baska bir tedavi yapmıyorum o sebeple kanal, dolgu vs bir yardım edemem malesef olduğunda haber veririm.

Hocam saygılar.İzmirde askerim agzimda  3_5 tane dış kalmis.gecen doktor 7 tane disimi çekti.çekmeden önce hepsini yapacam dedi bense güvendim dış çekimine izin verdim.7 tane disimi  çektikten sonrada ben ilgilenemem dişlerini yapamam git İzmir konaktaki ağız ve dış sağlığı merkezine orda yapsınlar dedi hocam.gittim konaktaki yerde pek ilgisiz kalıyor.askerim bana yardımcı olursanız sevinirim hocam.asker bilirsiniz ele avuca bakar.yemek yiyecek durumda değilim 

Hocam geşmiş olsun doktor sizi resmen kandırmış, yedi dişi çektikten sonra ben bişey yapamam demiş öylemiş.? Bu arada hayırlı teskereler.

Işık Savaşçısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

doktorum şu implantların gelişi kaç para bilgin var mı

Bilmiyorum abi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    AnaKonda bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı

Hocam İstanbul'a gelme şansın yok mu 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@Dentist illa total mi yapacaksın yoksa partial da yapabilirmisin? (İllaki yapabiliyorsundur da danışman hoca neye izin veriyor?)

İmplantların aldığın markaya göre fiyatı değişmekle beraber orta kalite bir implant 500 tl civarında en kalitelisi 3000 civarında... Ağıza takılan dişlerden kaplama eğer ana diş üzerine yapılacaksa maaliyet 45 tl yok efendim implant üstü yapılacaksa 75 tl yok hoca ben fanteziye gidecem altyapı direk implanta vidalansın dersen o zaman da ortalama 150 tl civarında bir maaliyeti oluyor doktora.

@Rakkoc 22 k ya gel hacı ben seni tedavi süresince Adana'da ağırlarım yedirir içiririm tüm ağzını implant kaplar üstüne diş yaparım :P

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

@Dentist illa total mi yapacaksın yoksa partial da yapabilirmisin? (İllaki yapabiliyorsundur da danışman hoca neye izin veriyor?)

İmplantların aldığın markaya göre fiyatı değişmekle beraber orta kalite bir implant 500 tl civarında en kalitelisi 3000 civarında... Ağıza takılan dişlerden kaplama eğer ana diş üzerine yapılacaksa maaliyet 45 tl yok efendim implant üstü yapılacaksa 75 tl yok hoca ben fanteziye gidecem altyapı direk implanta vidalansın dersen o zaman da ortalama 150 tl civarında bir maaliyeti oluyor doktora.

@Rakkoc 22 k ya gel hacı ben seni tedavi süresince Adana'da ağırlarım yedirir içiririm tüm ağzını implant kaplar üstüne diş yaparım :P

Sadece total hocam

Toplam Hit: 2723 Toplam Mesaj: 21
sağlık