Hastalık Oldugunu Düşündügüm Bi Sorunum Var...
-
nothing bunu yazdı:
-----------------------------köpek işini deneyeceğini zaten zannetmiyorum, ama ben yine de uyarayım.
köpekteki mikroorganizmalar prostat bezine yerleşerek ileride sorunlar çıkartabilir.zaten aynı tehlike insanların yaptığı ters ilişkide de var.düşün, köpekte ne olur kim bilir.
-----------------------------gaymıyım lan ben :D adama gitti neye benzetti
father ekle abi linkin-park-20@hotmail.com msnde anlatırsen
-
hM bunu yazdı:
-----------------------------
abicim köpek bel soğukluğuna erken boşalmaya gribe mribe herbişeye ii gelir. yakala dışardan bi tane derim ben :D
-----------------------------hm kardeş köpek diyon hadi herşeyi geçtik köpekte ilişkiye girdik hastalığı var diyeliim oda kuduz şimdi bide onlamı uğraşacaz... :)
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------hM bunu yazdı:
-----------------------------
abicim köpek bel soğukluğuna erken boşalmaya gribe mribe herbişeye ii gelir. yakala dışardan bi tane derim ben :D
-----------------------------hm kardeş köpek diyon hadi herşeyi geçtik köpekte ilişkiye girdik hastalığı var diyeliim oda kuduz şimdi bide onlamı uğraşacaz... :)
-----------------------------o da gülün dikeni be father'ım :D
-
bu işleri doktor çözer hoca eger numuneye felan takılırsan öküz taşşaana varana kadar sana bi reçete yazar görünen o, gece vakti yüzüm acıdı amk gülmekten :D
-
Arkadaşım bu anormal bişe değildirki ; çiş değilya tutasın : ) , bunun sebebi büyük bi ihtimalle düzensiz mastürbasyondur 3 günde bir yap dewam ediyorsa 2 güne indir ; çünkü masturbasyonu az yaparsan ; vücut dewamlı sperm ürettiğinden onu bi şekilde atmak zorundadır sen kendin attırmazsan ; o kendini atar yaani sorun budur : ) seninki 'Kamyon Devrilmesi' dediğimiz olayın , şartlar doğrultusunda biraz daha yersiz olan halidir.
-
hajı sen bi exca ya basvur
köpekten daha beter adam :D
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım bu anormal bişe değildirki ; çiş değilya tutasın : ) , bunun sebebi büyük bi ihtimalle düzensiz mastürbasyondur 3 günde bir yap dewam ediyorsa 2 güne indir ; çünkü masturbasyonu az yaparsan ; vücut dewamlı sperm ürettiğinden onu bi şekilde atmak zorundadır sen kendin attırmazsan ; o kendini atar yaani sorun budur : ) seninki 'Kamyon Devrilmesi' dediğimiz olayın , şartlar doğrultusunda biraz daha yersiz olan halidir.
-----------------------------benimki çiş
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------benimki çiş
-----------------------------sen direk doktora git hoca. hastalık seninki
-
numunecim senin böbrek sorunun var o zmn ...
-
yav numune bişeyin yok.
adamı deli etme.
köpek felan mı istiyon sen de nedir. :))