Hastalık Oldugunu Düşündügüm Bi Sorunum Var...
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------akşam akşam beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün :) bilader köpeğe ihtiyacın olursa kızana gelmiş güzel sibirya kurdum ve kangal köpeğim var temizdirler hastalık yok ASHDJKASHFJHASGKNJLŞKJMADFAS
-----------------------------ne diyon la :)
öyle deme benim sarı kızım (kangalım) çok ateşli belinin soğuklugunu bir gecede alır doktor bok yemiş sarı kızın yanında. o kadar ateşliki her gün zincir alıyorum yeni amk sonunda ateşini söndürtebileceğim birini buldugum için çok mutluyum. koca kafadır ve çift tırnak dedesi şampiyonun yalakası. -
İsterseniz konuyu geyiğe taşıyalım.
-
Kelv1n bunu yazdı:
FaTHeR bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------akşam akşam beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün :) bilader köpeğe ihtiyacın olursa kızana gelmiş güzel sibirya kurdum ve kangal köpeğim var temizdirler hastalık yok ASHDJKASHFJHASGKNJLŞKJMADFAS
öyle deme benim sarı kızım (kangalım) çok ateşli belinin soğuklugunu bir gecede alır doktor bok yemiş sarı kızın yanında. o kadar ateşliki her gün zincir alıyorum yeni amk sonunda ateşini söndürtebileceğim birini buldugum için çok mutluyum. koca kafadır ve çift tırnak dedesi şampiyonun yalakası.
-----------------------------Kardeş Kalsın Sen Söndür Veya Numuneye Gönder O Söndürsün :) Ben Doktora Gidecem :)
-
FireX bunu yazdı:
hakkaten la doktor varsa bişiler yazsın lan kafama takıldı şimdi -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------taşı kardeş zaten cevabı aldım konuda oraya kaydı zaten...
-
FaTHeR bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
FaTHeR bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
öyle deme benim sarı kızım (kangalım) çok ateşli belinin soğuklugunu bir gecede alır doktor bok yemiş sarı kızın yanında. o kadar ateşliki her gün zincir alıyorum yeni amk sonunda ateşini söndürtebileceğim birini buldugum için çok mutluyum. koca kafadır ve çift tırnak dedesi şampiyonun yalakası.
-----------------------------Kardeş Kalsın Sen Söndür Veya Numuneye Gönder O Söndürsün :) Ben Doktora Gidecem :)
-----------------------------ben bu ayakları bilmem hacı kim sondürüosa söndüsün beni karıştırmayın
father benim durumuda naltsana la doktora
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------ben bu ayakları bilmem hacı kim sondürüosa söndüsün beni karıştırmayın
-----------------------------Ya hacı bozdun iyice hastalıkla ha, yok sende bi dalga, ne evhamlı adamsın amk:D
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------hM bunu yazdı:
abicim köpek bel soğukluğuna erken boşalmaya gribe mribe herbişeye ii gelir. yakala dışardan bi tane derim ben :D
-----------------------------hm kardeş köpek diyon hadi herşeyi geçtik köpekte ilişkiye girdik hastalığı var diyeliim oda kuduz şimdi bide onlamı uğraşacaz... :)
abu bi balon taktin mi bisicik olmas:)) ama kopek kitlerse o fena -
Mc_cO_By bunu yazdı:
numune bunu yazdı:
-----------------------------Ya hacı bozdun iyice hastalıkla ha, yok sende bi dalga, ne evhamlı adamsın amk:D
-----------------------------ya şimdi öle dionda hacı herkes bişi dedi bak arkadaş böbreğende sorun var dedi gelde şüphelenme
-
ya hacılar kızmayında bilen konuşsun ben şimdi bu olayı babam açam mı açmayam mı