Hatchback Otomatik Araç Tavsiyesi
-
Selamlar
Hanıma araç alacağız yeni ehliyet aldı bütçe 800 900 bandında otomatik hatchback bir araç bakıyoruz
Clio,İ20 gibi araçlara bakıyoruz ama varsa öneriniz onlarıda değerlendiririz
Bir de bu ikinciyeni otokoc vs buralardan mı almak mantıklı fiyat farkları çok oluyor mu
Yoksa galeriden mi hangisini tavsiye edersiniz
saygılar
bychaos tarafından 27/Ağu/25 13:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Suzuki Swift 2020 - 2024 arası 1.2 Hibrit GLX Premium.
O bütçe ile alınabilir. Kadın kullanımı için ideal.
Ben de eşim için aldım hasta kaldı. :)
Şahıstan da alabilirsin hocam. İstersen exper öncesi servis kontrolüne sokarsın.
Ben şahsen bakımlı ve bakımları servis kayıtlı olmasına dikkat ediyorum. Önemli olan motor.
NaZi_ tarafından 25/Ağu/25 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de 800-900 fiyat bandında Otomatik araç önerisi varsa takip edeyim diye geldim :))
-
1M bandına maalesef araba yok doğru düzgün 1.5M bandına doğru çıkmak lazım
-
Egea derdim. Cok konforlu ve güvenligi mukemmel bir arac degil ama parcalari uygun fiyatta oluyor.
Sehir ici kullanacaksa Egea olabilir.
Ben ilk araci Otokoc'dan almistim. Gayet memnun olarak kullanmistim.
-
bychaos bunu yazdı
Selamlar
Hanıma araç alacağız yeni ehliyet aldı bütçe 800 900 bandında otomatik hatchback bir araç bakıyoruz
Bir de bu ikinciyeni otokoc vs buralardan mı almak mantıklı fiyat farkları çok oluyor mu
saygılar
Toyota ve honda basta olmak üzere hyundai tercih edilebilir hocam
-
Hocam aradigin arac polo. O paralara 1.4 tdi dsg arac alabilirsin. Hic baska yere bakma.
-
bychaos bunu yazdı
Selamlar
saygılar
Üstadım, Clio o fiyat aralığında en mantıklısı. Dizel veya benzinli turbolu motorları gayet güzel, yakıt olarak az yakar, bakım maliyetleri de uygundur. i20 1.4 MPI motor güzeldir, ancak atmosferik motor olduğu için yakıt olarak biraz fazla tüketir; fakat sağlam bir motordur. Eğer temizini bulabilirsen o fiyat bandında BMW 1 Serisi’ni de öneririm. Ancak ilk sahibinden, düzenli bakımları yapılmış bir araç bulmak lazım çünkü nazlı bir arabadır.
Birkaç seçenek daha mevcut: Opel Corsa gibi. Polo, Ibiza, Fabia gibi DSG şanzıman kullanan arabalardan bakarsan da mutlaka mekatronik ve kavrama noktalarını ekspertiz dikkatlice incelemeli. Malum, DSG’nin bu tür sıkıntıları vardır.
-
Clio 1.0 turbolu bi reno al bence üzmez bende 1.3 ü var
Hem piyasası hızlı rahat satarsın, polo pahalı, fabia falan iyi ama piyasası çok yok, i20 de o paraya 1.4 atmosferik motor alırsın anca oda gitmiyor, en ideal clio derim.
-
Vazgeçtim.
NaZi_ tarafından 25/Ağu/25 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam söylenilen bütün araçları unut ve dediğim araçlara odaklan dört araç söyleyeceğim gözün kapalı temiz bulursan git baktır al asla yolda kalmaz sorun yaratmaz usta ile akrabalık ilişkilerine başlatmaz. (Kendinde araştırabilirsin)
1. Toyota yaris otomatik
2. Toyota auris otomatik
3. Nissan micra otomatik
4. honda jazz otomatik
model düşebilir dediğin rakamlara fakat asla yolda kalmaz arıza yakmaz yağsız gider hissetmezsin. Şanzımanları karadüzendir bozamazsın. Bakaım yaptırmasan bile ağır masraf açmaz.
Arkadaşların hepsinin arabasının açıklarını söyliyeyim sana herkez dışardan bakar fakat ben ustayım ve servis müdürlüğü yapıyorum.
-Clio robotlu sistemdir beyin arızası ve yağ çekme olaylarından dolayı şanzıman kartı bozar
-polo motor iyidir az biraz karadüzendir yani sensörü çok fazla yoktur ama dsg ile ilgili başın sanayiden çıkmaz olmadık yerde arıza ışığı yakar
-i20 hantaldır motor sorunsuzdur fakat çok fazla yakar şanzumanı çok eski model araçların şanzumanıdır. bozulmaz fakat gitmez.
MeTiN_7 tarafından 25/Ağu/25 15:40 tarihinde düzenlenmiştir