folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Hatchback Otomatik Araç Tavsiyesi

Hatchback Otomatik Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Selamlar

Hanıma araç alacağız yeni ehliyet aldı bütçe 800 900 bandında otomatik hatchback bir araç bakıyoruz

Clio,İ20 gibi araçlara bakıyoruz ama varsa öneriniz onlarıda değerlendiririz

Bir de bu ikinciyeni otokoc vs buralardan mı almak mantıklı fiyat farkları çok oluyor mu 

Yoksa galeriden mi hangisini tavsiye edersiniz

saygılar  

bychaos tarafından 27/Ağu/25 13:30 tarihinde düzenlenmiştir

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Suzuki Swift 2020 - 2024 arası 1.2 Hibrit GLX Premium.

O bütçe ile alınabilir. Kadın kullanımı için ideal.

Ben de eşim için aldım hasta kaldı. :)

Şahıstan da alabilirsin hocam. İstersen exper öncesi servis kontrolüne sokarsın. 

Ben şahsen bakımlı ve bakımları servis kayıtlı olmasına dikkat ediyorum. Önemli olan motor.

NaZi_ tarafından 25/Ağu/25 11:58 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ben de 800-900 fiyat bandında Otomatik araç önerisi varsa takip edeyim diye geldim :))

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

1M bandına maalesef araba yok doğru düzgün 1.5M bandına doğru çıkmak lazım

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Egea derdim. Cok konforlu ve güvenligi mukemmel bir arac degil ama parcalari uygun fiyatta oluyor.

Sehir ici kullanacaksa Egea olabilir.

Ben ilk araci Otokoc'dan almistim. Gayet memnun olarak kullanmistim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

Selamlar

Hanıma araç alacağız yeni ehliyet aldı bütçe 800 900 bandında otomatik hatchback bir araç bakıyoruz

Bir de bu ikinciyeni otokoc vs buralardan mı almak mantıklı fiyat farkları çok oluyor mu 

saygılar  

Toyota ve honda basta olmak üzere hyundai tercih edilebilir hocam

Hayırlısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Hocam aradigin arac polo. O paralara 1.4 tdi dsg arac alabilirsin. Hic baska yere bakma. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

Selamlar

saygılar  

Üstadım, Clio o fiyat aralığında en mantıklısı. Dizel veya benzinli turbolu motorları gayet güzel, yakıt olarak az yakar, bakım maliyetleri de uygundur. i20 1.4 MPI motor güzeldir, ancak atmosferik motor olduğu için yakıt olarak biraz fazla tüketir; fakat sağlam bir motordur. Eğer temizini bulabilirsen o fiyat bandında BMW 1 Serisi’ni de öneririm. Ancak ilk sahibinden, düzenli bakımları yapılmış bir araç bulmak lazım çünkü nazlı bir arabadır.

Birkaç seçenek daha mevcut: Opel Corsa gibi. Polo, Ibiza, Fabia gibi DSG şanzıman kullanan arabalardan bakarsan da mutlaka mekatronik ve kavrama noktalarını ekspertiz dikkatlice incelemeli. Malum, DSG’nin bu tür sıkıntıları vardır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReMiX
    ReMiX's avatar
    Erkek

Clio 1.0 turbolu bi reno al bence üzmez bende 1.3 ü var

Hem piyasası hızlı rahat satarsın, polo pahalı, fabia falan iyi ama piyasası çok yok, i20 de o paraya 1.4 atmosferik motor alırsın anca oda gitmiyor, en ideal clio derim. 

Profil Görüntülenme : 59
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Vazgeçtim.

NaZi_ tarafından 25/Ağu/25 15:32 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

hocam söylenilen bütün araçları unut ve dediğim araçlara odaklan dört araç söyleyeceğim gözün kapalı temiz bulursan git baktır al asla yolda kalmaz sorun yaratmaz usta ile akrabalık ilişkilerine başlatmaz. (Kendinde araştırabilirsin)

1. Toyota yaris otomatik 

2. Toyota auris otomatik

3. Nissan micra otomatik

4. honda jazz otomatik

model düşebilir dediğin rakamlara fakat asla yolda kalmaz arıza yakmaz yağsız gider hissetmezsin. Şanzımanları karadüzendir bozamazsın. Bakaım yaptırmasan bile ağır masraf açmaz. 

Arkadaşların hepsinin arabasının açıklarını söyliyeyim sana herkez dışardan bakar fakat ben ustayım ve servis müdürlüğü yapıyorum.

-Clio robotlu sistemdir beyin arızası ve yağ çekme olaylarından dolayı şanzıman kartı bozar

-polo motor iyidir az biraz karadüzendir yani sensörü çok fazla yoktur ama dsg ile ilgili başın sanayiden çıkmaz olmadık yerde arıza ışığı yakar

-i20 hantaldır motor sorunsuzdur fakat çok fazla yakar şanzumanı çok eski model araçların şanzumanıdır. bozulmaz fakat gitmez.

MeTiN_7 tarafından 25/Ağu/25 15:40 tarihinde düzenlenmiştir

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 2419 Toplam Mesaj: 30
araç otomatikaraç