folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Hatchback Otomatik Araç Tavsiyesi

Hatchback Otomatik Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Vazgeçtim.

Hocam mesajını okudum :) teşekkür ederim yazmışsın bu arada suzukinin aracı hakket güzel ama piyasası olmaması ürkütücü  ama dediğin güvenlik önlemi de kafamı çelmedi degil

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uruAdania
    uruAdania's avatar
    Erkek

Otomatik arabalarda Japon-Kore menşeili olmalıdır. Honda yeter, diğer markaları unut.

Hayatınızdaki en önemli iki gün; doğduğunuz gün ve nedenini öğrendiğiniz gündür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Vazgeçtim.

Hocam mesajını okudum :) teşekkür ederim yazmışsın bu arada suzukinin aracı hakket güzel ama piyasası olmaması ürkütücü  ama dediğin güvenlik önlemi de kafamı çelmedi degil

Yani eşin pratik yapıp sedana geçmeyi düşünmüyor, B hatchback kalmayı planlıyorsa satma zaten. Bunlar her tarafında, fabrika çıkışı lastiklerine kadar made in japan yazan araçlar. Yağını suyunu koy devam

Ben hanımın işini çözdüm şimdi rahatım, kendime yine Suzuki bir motor alacağım nasipse :))

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

1.2 tsi style Fabia alıyorsun. yok yok arabada. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

Hocam aradigin arac polo. O paralara 1.4 tdi dsg arac alabilirsin. Hic baska yere bakma. 

+1.

Dsg muazzam konforlu lakin bir o kadar da narin bir alet, alırken kavramasını, vuruntularını felan test et.

2013 chrome edition polo var bende de, her şeyinden çok memnunum. Uçsun kaçsın derdin yoksa ideal alet.

Servis müdürü hocam daha iyi bilir lakin bende hiçbir sıkıntı çıkmadı şuana kadar.

Aurisler de iyi lakin satarken uğraştırır gibi

profesyonel kahveci?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Kadın sürücüler için alacağınız otomatik araçların şanzımanları kesinlikle çift kavramalı olmamalıdır.

Tork konvertörlü, cvt, e-cvt benzeri kavramasız şanzımanlara sahip araçlara bakın.

İlla çift kavramalı alacağız derseniz de en azından ıslak tip olması önemli.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

c5 aircross nasıl 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Aynı bütçe ile aynı model araca ihtiyacım var benim de ve araçtan hiç anlamıyorum iyi oldu konu.

ama araştırmalarımdan sonra şunu söyliyeyim

bagajı problem yapmıyorsan ve piyasası orta dertsiz araba istiyorsan yaris ya da micra

bagaj problemse ve çeyrek altın gibi bozdurabileceğim bi araç arıyosan clio

piyasa bağaj önemli değil kalite olsun diyorsan jazz

şahsen ben bagaj problemim olmasa kesinlikle jazz alıp geçerdim 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Kadın sürücüler için alacağınız otomatik araçların şanzımanları kesinlikle çift kavramalı olmamalıdır.

Tork konvertörlü, cvt, e-cvt benzeri kavramasız şanzımanlara sahip araçlara bakın.

hocam bunun nedenini açıklayabilir misin?

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

hocam bunun nedenini açıklayabilir misin?

Bozulması zor olsun diye yazdı heralde hocam :D

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 2420 Toplam Mesaj: 30
araç otomatikaraç