Hatchback Otomatik Araç Tavsiyesi
-
NaZi_ bunu yazdı
Vazgeçtim.
Hocam mesajını okudum :) teşekkür ederim yazmışsın bu arada suzukinin aracı hakket güzel ama piyasası olmaması ürkütücü ama dediğin güvenlik önlemi de kafamı çelmedi degil
-
Otomatik arabalarda Japon-Kore menşeili olmalıdır. Honda yeter, diğer markaları unut.
-
bychaos bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Vazgeçtim.
Hocam mesajını okudum :) teşekkür ederim yazmışsın bu arada suzukinin aracı hakket güzel ama piyasası olmaması ürkütücü ama dediğin güvenlik önlemi de kafamı çelmedi degil
Yani eşin pratik yapıp sedana geçmeyi düşünmüyor, B hatchback kalmayı planlıyorsa satma zaten. Bunlar her tarafında, fabrika çıkışı lastiklerine kadar made in japan yazan araçlar. Yağını suyunu koy devam
Ben hanımın işini çözdüm şimdi rahatım, kendime yine Suzuki bir motor alacağım nasipse :))
-
1.2 tsi style Fabia alıyorsun. yok yok arabada.
-
Dos_Attach bunu yazdı
Hocam aradigin arac polo. O paralara 1.4 tdi dsg arac alabilirsin. Hic baska yere bakma.
+1.
Dsg muazzam konforlu lakin bir o kadar da narin bir alet, alırken kavramasını, vuruntularını felan test et.
2013 chrome edition polo var bende de, her şeyinden çok memnunum. Uçsun kaçsın derdin yoksa ideal alet.
Servis müdürü hocam daha iyi bilir lakin bende hiçbir sıkıntı çıkmadı şuana kadar.
Aurisler de iyi lakin satarken uğraştırır gibi -
Kadın sürücüler için alacağınız otomatik araçların şanzımanları kesinlikle çift kavramalı olmamalıdır.
Tork konvertörlü, cvt, e-cvt benzeri kavramasız şanzımanlara sahip araçlara bakın.
İlla çift kavramalı alacağız derseniz de en azından ıslak tip olması önemli.
-
c5 aircross nasıl
-
Aynı bütçe ile aynı model araca ihtiyacım var benim de ve araçtan hiç anlamıyorum iyi oldu konu.
ama araştırmalarımdan sonra şunu söyliyeyim
bagajı problem yapmıyorsan ve piyasası orta dertsiz araba istiyorsan yaris ya da micra
bagaj problemse ve çeyrek altın gibi bozdurabileceğim bi araç arıyosan clio
piyasa bağaj önemli değil kalite olsun diyorsan jazz
şahsen ben bagaj problemim olmasa kesinlikle jazz alıp geçerdim
-
qoqo bunu yazdı
Kadın sürücüler için alacağınız otomatik araçların şanzımanları kesinlikle çift kavramalı olmamalıdır.
Tork konvertörlü, cvt, e-cvt benzeri kavramasız şanzımanlara sahip araçlara bakın.
hocam bunun nedenini açıklayabilir misin?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıqoqo bunu yazdı
hocam bunun nedenini açıklayabilir misin?
Bozulması zor olsun diye yazdı heralde hocam :D