Hatırlayamadığımız Atari Oyunları
-
watervay bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
bende senelerdir arayıp bulamadığım bir oyun var onu sorayım bari.
atari salonlarında olurdu. adamımızın elinde tahtadan çekiç-tokmak vardı. sandıkları falan kırıyodu. bazı sandıklardan düşen bişey vardı onu alınca tokmak büyüyodu falan. bölüm sonlarında boss gelirdi. kafazına tokmakla vura vura öldürmeye çalışırdık.
bakalım bilen çıkacakmı?
Hammerin Harry
konu hortlamış madem, hacım valla sağol. aradığım oyun buydu.
-
Samurai Shodown favori oyunumdu :)
-
Benim hatırlayamadığım macintosh oyunu var, ben ufakken oynardım.
Tepeden bakış açısı, karakter erkekti. Şekerden ev falan vardı, orman vardı. Karakterlere silahından boncuk şeklinde mermiler atardı falan. Tam tanımlayamıyorum biraz garip bir oyundu ama tepeden yönettiğimiz bir adamla ormanda, şekerden evlerde falan boncuk mermiler atan şekerler atan tabancayla dolanıyorduk öyle. Anahtar falan topluyorduk. Yıllardır ararım bu oyunu bir hatırlayamadım.
-
-
Goal 3 hiç unutamam ilk futbol oyunumdu :D
-
erdiburak bunu yazdı
Goal 3 hiç unutamam ilk futbol oyunumdu :D
arkadaşlar oynardık hep kaleci olurdu o bende forvet :D
-
Hatırlayamadığımız değilde, unutulmamış oyunlar olsaymış la keşke başlık. Hatırlayamadığım şeyi nasıl yazayım ki? :S
Velhasıl, DREAM MASTER diye bir oyunvar. Şeker atıp canlıların kostümünü giyiyordun. Yıllardır 3. Bölümü geçemem. Geçen aylarda yine oynadım, oraya geliyorum takılıyorum.
Çocukluğumdan beri geçemedim, trainer falan yok mu aq? Gözüm açık gidicem...
-
palakan229 bunu yazdı
Hatırlayamadığımız değilde, unutulmamış oyunlar olsaymış la keşke başlık. Hatırlayamadığım şeyi nasıl yazayım ki? :S
Velhasıl, DREAM MASTER diye bir oyunvar. Şeker atıp canlıların kostümünü giyiyordun. Yıllardır 3. Bölümü geçemem. Geçen aylarda yine oynadım, oraya geliyorum takılıyorum.
hatırlayamadığımızdan kastı oyunun ismi aslında :) oyunu anlatırsın soyle soyle hatırlayan varsa ısmını soyler ve o arkadas tekrar o oyunu bulup oynayabılır :)
senin oyunu bi indirip oynıyım bakalım nasılmıs gecersem soylerım :)
-
Perihelion bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
hatırlayamadığımızdan kastı oyunun ismi aslında :) oyunu anlatırsın soyle soyle hatırlayan varsa ısmını soyler ve o arkadas tekrar o oyunu bulup oynayabılır :)
senin oyunu bi indirip oynıyım bakalım nasılmıs gecersem soylerım :)
Mürid, yıllardır geçemedim. Youtube videoları ile avuttum kendimi. :) Sağlam oyundur. Mutlaka dene. ;)
-
SpArK bunu yazdı
Buraya bir bak istersen ^_^
hocam sen ne yaptın ya ben daha ders çalışacaktım :/