folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Havalimanı İle Haşır Neşır Olanlar

Havalimanı İle Haşır Neşır Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

ben yarın yurtdışına çıkacağım bavulumda sadece kıyafetlerim var herhangi bir başka cisim yok onu bagaja verecem fakat sırt çantamda yanıma alıcağım çantada laptop saç kurutma makinası tırnak makası saç düzleştirici yurtdışına uyumlu priz  tıraş makinesi var :W sizce bunlar sıkıntı olurmu kontrol cihazından geçermi :| 

yardımcı olursanız sevinirim 

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

tırnak makasaını koyma :)

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

cagilgurbuz bunu yazdı:
    -----------------------------

tırnak makasaını koyma :)

diğerleri geçermi ? birde benim tırnak makası sade yani bu bıçaklı olanlardan değil hocam :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ilaç tırnak makası laptop vs vs hepsini yanımda götürmüştüm ben sorunda çıkmamıştı, laptop ını çıkarttırıp kontrol edebilirler belki.. türkiyeden çıkışta hiç denkg elmedi ama almanya ya girişte bi kere laptopı çantadan çıkarttırıp kontrol ettiler.. kavanoz vs koyma çantana nutella vs gibi şeyler, basınç değişikliğinden dolayı vs vs yasak..
    onun dışında sorun olacağını sanmıyorum.. ilaç-su vs gibi şeylerin kısıtlamaları var hangi firmaya biniceksen sitelerinde yazar genelde..

edit :  herşey bagajına koy rahat et hocam saç düzleştiriciyi napıcan uçakta?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

sıvı içeren kutulara kimyasal tehlikesi nedeniyle kısıtlama var bildiğim kadarıyla, bavulda bırak o yüzden

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

ilaç tırnak makası laptop vs vs hepsini yanımda götürmüştüm ben sorunda çıkmamıştı, laptop ını çıkarttırıp kontrol edebilirler belki.. türkiyeden çıkışta hiç denkg elmedi ama almanya ya girişte bi kere laptopı çantadan çıkarttırıp kontrol ettiler.. kavanoz vs koyma çantana nutella vs gibi şeyler, basınç değişikliğinden dolayı vs vs yasak..
    onun dışında sorun olacağını sanmıyorum.. ilaç-su vs gibi şeylerin kısıtlamaları var hangi firmaya biniceksen sitelerinde yazar genelde..

edit :  herşey bagajına koy rahat et hocam saç düzleştiriciyi napıcan uçakta?

saç düzleştiriciyide bavulda çıakr derlerse göt gibi aç kapa yapmamak için koydum hocam çantaya :| su içeren hiç bir gıdasal şeylerim yok. laptopu çıkartırlarsa direk çantamdan çıkarırım sorun olmaz :| gidiceğim hava yolu türk havayolu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

saç düzleştiriciyi niye çıkarttırsınlar. Sonuçta bavulla gidicek. Sen at hepsini bavula kafan rahat etsin. Bİ laptopu AHL de çıkarttırıyolar. Eskiden açtırıyolardı artık açtırmıyolarda. Güvenlikten geçerken laptopu çıkart sonra tekrar koy bişicik olmaz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Bavuldan birşeyi çıkarttırmazlar kolay kolay (kilo sınırını geçmediği sürece) at kepsini bavula gitsin.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

bavula atıcam hepsinide bu bavul arama zımbırtıları var eşyaları bir makineden geçiriyorlar işte ondan geçtikten sonra bavulda ne var diye laf etmezler inş .w

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

bavulda ne var diye laf etmezler (uyuşturucu yada kaçak mal vs.den şüphelenmedikçe) Bavula makasta koysan bıçak ta koysan bişi demezler. Ben cerrahi seti taşıdım bavulumda bistürisi pens i makası ne ararsan vardı(gerçi iç hatlardı) Ama onlardan birini bile el bagajıma koysam çıkarttırırlardı. Sen at bavula tırnak makası vs.ne varsa

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

anladım hocam yardımlarından ötürü çok teşekkürler herkese.

Toplam Hit: 2871 Toplam Mesaj: 24