Havalimanı İle Haşır Neşır Olanlar
-
ben yarın yurtdışına çıkacağım bavulumda sadece kıyafetlerim var herhangi bir başka cisim yok onu bagaja verecem fakat sırt çantamda yanıma alıcağım çantada laptop saç kurutma makinası tırnak makası saç düzleştirici yurtdışına uyumlu priz tıraş makinesi var :W sizce bunlar sıkıntı olurmu kontrol cihazından geçermi :|
yardımcı olursanız sevinirim -
tırnak makasaını koyma :)
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
tırnak makasaını koyma :)
diğerleri geçermi ? birde benim tırnak makası sade yani bu bıçaklı olanlardan değil hocam :| -
ilaç tırnak makası laptop vs vs hepsini yanımda götürmüştüm ben sorunda çıkmamıştı, laptop ını çıkarttırıp kontrol edebilirler belki.. türkiyeden çıkışta hiç denkg elmedi ama almanya ya girişte bi kere laptopı çantadan çıkarttırıp kontrol ettiler.. kavanoz vs koyma çantana nutella vs gibi şeyler, basınç değişikliğinden dolayı vs vs yasak..
onun dışında sorun olacağını sanmıyorum.. ilaç-su vs gibi şeylerin kısıtlamaları var hangi firmaya biniceksen sitelerinde yazar genelde..
edit : herşey bagajına koy rahat et hocam saç düzleştiriciyi napıcan uçakta? -
sıvı içeren kutulara kimyasal tehlikesi nedeniyle kısıtlama var bildiğim kadarıyla, bavulda bırak o yüzden
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
ilaç tırnak makası laptop vs vs hepsini yanımda götürmüştüm ben sorunda çıkmamıştı, laptop ını çıkarttırıp kontrol edebilirler belki.. türkiyeden çıkışta hiç denkg elmedi ama almanya ya girişte bi kere laptopı çantadan çıkarttırıp kontrol ettiler.. kavanoz vs koyma çantana nutella vs gibi şeyler, basınç değişikliğinden dolayı vs vs yasak..
onun dışında sorun olacağını sanmıyorum.. ilaç-su vs gibi şeylerin kısıtlamaları var hangi firmaya biniceksen sitelerinde yazar genelde..
edit : herşey bagajına koy rahat et hocam saç düzleştiriciyi napıcan uçakta?
saç düzleştiriciyide bavulda çıakr derlerse göt gibi aç kapa yapmamak için koydum hocam çantaya :| su içeren hiç bir gıdasal şeylerim yok. laptopu çıkartırlarsa direk çantamdan çıkarırım sorun olmaz :| gidiceğim hava yolu türk havayolu -
saç düzleştiriciyi niye çıkarttırsınlar. Sonuçta bavulla gidicek. Sen at hepsini bavula kafan rahat etsin. Bİ laptopu AHL de çıkarttırıyolar. Eskiden açtırıyolardı artık açtırmıyolarda. Güvenlikten geçerken laptopu çıkart sonra tekrar koy bişicik olmaz
-
Bavuldan birşeyi çıkarttırmazlar kolay kolay (kilo sınırını geçmediği sürece) at kepsini bavula gitsin.
-
bavula atıcam hepsinide bu bavul arama zımbırtıları var eşyaları bir makineden geçiriyorlar işte ondan geçtikten sonra bavulda ne var diye laf etmezler inş .w
-
bavulda ne var diye laf etmezler (uyuşturucu yada kaçak mal vs.den şüphelenmedikçe) Bavula makasta koysan bıçak ta koysan bişi demezler. Ben cerrahi seti taşıdım bavulumda bistürisi pens i makası ne ararsan vardı(gerçi iç hatlardı) Ama onlardan birini bile el bagajıma koysam çıkarttırırlardı. Sen at bavula tırnak makası vs.ne varsa
-
anladım hocam yardımlarından ötürü çok teşekkürler herkese.