Hayatımda Oynadıgım En İyi Flash Oyun.
-
9da kaldım yav
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
10 da yakınında küçük bir şey var ortada koskocaman hücre geçemedim ya :| hatırlıyorsa yazabilir misin gerçekten iyi oyunmuş.
-----------------------------hocam önce en yakın hücreyi al, sonra hemen alttakini ele gecir, 2. hücre 2. seviyeye ulastıgında birini büyük hücreye yolla, ele gecirmesinler, en alttakini alınca soldakine saldırırsın.
@ illuminati
yukarda acıkladıgım gibi yapacaksın, ip tam hücreye degdiginde kes, ikisinden birini alırsın, sonrası kolay. ilk basladıgın hücreyi besle diger ikisiyle.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
5i geçemedim :D
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=qqIi5Ayn3S8&feature=player_embedded#!
oyun harika
-
lan aradaki bağı kesince anında senin oluyomuş bende benim hücre alana kadar bekliyodum şimdi tıkır tıkır geçiliyo bölüğmler bende bişi sandım :D
-
oyunu anlamadım
-
8 de kaldım bende oyun güzelmiş :D
edit: geçtim şimdi :D
-
yuklenmıyo 66 da kaldı
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------hypnot1c bunu yazdı:
10 da yakınında küçük bir şey var ortada koskocaman hücre geçemedim ya :| hatırlıyorsa yazabilir misin gerçekten iyi oyunmuş.
-----------------------------hocam önce en yakın hücreyi al, sonra hemen alttakini ele gecir, 2. hücre 2. seviyeye ulastıgında birini büyük hücreye yolla, ele gecirmesinler, en alttakini alınca soldakine saldırırsın.
@ illuminati
yukarda acıkladıgım gibi yapacaksın, ip tam hücreye degdiginde kes, ikisinden birini alırsın, sonrası kolay. ilk basladıgın hücreyi besle diger ikisiyle.
edit çok oldu geçeli -
oyundan hiçbişi anlamadım
-
hacı 17deki olay süper ya :D